• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۲۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

ضرورت هم‌افزایی بین اعضای تیم ملی سلامت کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تا پایان روز گذشته تیم سلامت ۵۰۰ عملیات احیای موفق در طرح نوروزی داشته است، بر ضرورت هم افزایی و هماهنگی بیشتر میان اعضای تیم ملی سلامت کشور تاکید کرد.

ضرورت هم‌افزایی بین اعضای تیم ملی سلامت کشور
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا ظفرقندی با حضور در ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال‌احمر و در ارتباط ویدئو کنفرانس با ستادهای استانی هلال‌احمر در سراسر کشور، تاکید کرد: باید قدردان تیم سلامت باشیم و مشکلات در زمینه‌های دارویی، لجستیکی و نیروی انسانی را با رصد و پایش مرتفع کنیم.

وی از خدمت‌رسانی بیش از ۸ هزار پایگاه هلال احمر در ایام نوروز خبر داد و گفت: همه خادمان مردم در این ایام مشغول خدمت هستند، همکاران کادر بهداشت و درمان وزارت بهداشت نیز در بیمارستان‌ها با انگیزه و تلاش و فداکاری در این ایام هستند و تا پایان روز گذشته، تیم ملی سلامت ما ۵۰۰ عملیات احیای موفق در طرح نوروزی داشته‌اند. این به معنای احیای ۵۰۰ زندگی است.

وی با بیان اینکه هلال احمر یکی از ارکان مهم تیم ملی سلامت ایران است و نهادی است که با کارکرد چندگانه در عرصه‌های گوناگون خدمت به مردم، حضور فعال دارد، افزود: ارگان‌های امدادی در حوزه‌های خاص فعال هستند اما هلال‌احمر در همه حوادث از سیل و زلزله تا جاده و کوه و موضوعات اجتماع‌محور برای خدمت به مردمی‌که گرفتار می‌شوند، پیشقدم است.

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم هم افزایی و هماهنگی بیشتر میان اعضای تیم ملی سلامت کشور گفت: هلال‌احمر علاوه بر خدمات امدادی و معیشتی، در ایام نوروز در حوزه‌های دارو، درمان و توانبخشی و پروتزهایی که مردم نیاز دارند نیز فعال است و این جای تشکر و قدردانی دارد.

ظفرقندی تاکید کرد: امروز وظیفه ما است که با تلاش و همت مضاعف، دغدغه مردم را در حوزه سلامت کاهش دهیم، فرقی نمی‌کند که خدمت در ایام تعطیلات نوروزی باشد یا غیر آن، هر جا مردم نیاز داشته باشند ما وظیفه داریم که به آنها خدمت کنیم، بنابراین امروز آمدم که به تیم هلال‌احمر در ستاد و سراسر کشور خداقوت بگویم و از استانداران تا نمایندگان مجلس که دغدغه‌مند مردم هستند بخواهم که به حوزه‌ سلامت توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی اضافه کرد: کار هلال احمر کار مردمی است و همین مردمی و کاملا داوطلبانه بودن آن را ارزشمند می‌کند. هر جا که مردم حضور داشته باشند، کارها به شکل بهتری انجام می‌شود. در پویش «نه به تصادف» هم تا خود مردم همکاری و همراهی نکنند توفیقی حاصل نمی‌شود.

وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد که با کمک هم بتوانیم به مردم خدمت کنیم و آینده خوبی را برای مردم این کشور که استحقاق و شایستگی بالایی دارند، رقم بزنیم.

بازدید وزیر بهداشت از مرکز هوشمند رصد اطلاعات و داده‌کاوی هلال احمر

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حضور در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، از مرکز هوشمند رصد اطلاعات، کنترل و داده‌کاوی این سازمان بازدید کرد و در جریان اقدامات انجام‌شده برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی قرار گرفت.

مرکز هوشمند رصد اطلاعات و کنترل و داده‌کاوی هلال احمر با هدف مدیریت هوشمند و به‌روز فعالیت‌های داوطلبانه، بشردوستانه و امدادی در سطح ملی و بین‌المللی ایجاد شده است. این مرکز با استفاده از سامانه‌های برخط درون و برون‌سازمانی، امکان پایش و مدیریت متمرکز شرایط عادی و اضطراری را فراهم می‌کند و نقشی کلیدی در هماهنگی عملیات امدادی در کشور دارد.

بر اساس اعلام مسئولان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در این مراسم، بیش از ۲۷۰ هزار نیروی عملیاتی در ۸۵۰۰ پایگاه امدادی در سراسر کشور مشغول خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.

در پایان این مراسم، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مشاور عالی وی با امضای نمادین و نوشتن یادداشتی، به پویش ملی بهرفت (بهبود رفتارهای ترافیکی) که از سوی جمعیت هلال احمر راه‌اندازی شده است، پیوستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)