• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۷۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

تعریف ردیف جدید و مستقل بودجه برای دریاچه ارومیه

استاندار آذربایجان غربی گفت: با سفر رییس جمهوری به ارومیه، ردیف جدید و مستقل بودجه برای دریاچه ارومیه تعریف شد.

تعریف ردیف جدید و مستقل بودجه برای دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا رحمانی در دیدار با روابط عمومی‌های دستگاه‌ های اجرایی آذربایجان‌ غربی با اشاره به بازدید اخیر رییس جمهور از دریاچه ارومیه، اظهار کرد: یکی از مطالباتی که در این سفر از ریاست جمهوری شد، تعریف ردیف بودجه مشخص برای دریاچه ارومیه بود.

وی ادامه داد: سال‌های گذشته هیچ ردیف بودجه‌ای برای دریاچه ارومیه وجود نداشت که با دستور رییس جمهور مقرر شد؛ این اقدام صورت بگیرد.

استاندار آذربایجان‌غربی اضافه کرد: با این اقدام تمامی هزینه‌ها درباره دریاچه ارومیه مسیر مشخصی خواهد داشت و این هزینه‌ها صرف آن می‌شود و دیگر نیاز به اقدامات دیگر جهت انتقال پرداختی و اخذ مجوز‌ها نیست.

رحمانی همچنین با اشاره به لزوم توجه به جایگاه روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی، بر مهارت این بخش تاکید کرد و گفت: روابط عمومی‌ها می‌توانند عملکرد دستگاه‌ها را آنگونه که هست، جلوه دهند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات سالانه استانداری، جلسه با اصحاب رسانه و روابط عمومی‌ها است و امروز یکی از مهمترین جلسات استانی است که نشانگر توجه به جایگاه روابط عمومی و رسانه در دستگاه‌های اجرایی است.

استاندار آذربایجان‌ غربی ابراز امیدواری کرد که این جلسات به صورت متداول و در زمان‌های مشخص برگزار شود.

رحمانی با عنوان اینکه پیگیر چارت اداری در بخش روابط عمومی هستم، تصریح کرد: به دنبال ارتقاء سطح اداری روابط عمومی استانداری به اداره کل بوده و این موضوع را کتبا به وزارت کشور نیز اعلام کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در تمامی دستگاه‌ها نیز این موضوع باید پیگیری شود تا جایگاه روابط عمومی از جنبه اداری تبدیل به اداره شود.

استاندار آذربایجان‌غربی بیان اینکه این استان را باید از نو شناخت و از نو شناساند، افزود: حرفه و مهارت رسانه و روابط عمومی‌ها یکی از ملزومات این طرح بزرگ است؛ بنابراین اصحاب فرهنگی می‌توانند با دقت نظر بیشتری در راستای معرفی از نو این استان تلاش کنند.

وی ادامه داد: آذربایجان‌غربی جزو استان‌های محروم ایران نیست و فرصت‌های زیاد و متنوعی در کالبد این استان جای گرفته که روابط عمومی‌ها به صورت موشکافانه باید آن را با محوریت دستگاه اجرایی خود مطرح کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر لزوم تعریف زمان موحد برای دیدار‌های مردمی مدیران افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی با توجه به فرآیند کاری تعریف شده، دیدار‌های چهره به چهره مردمی دارند، اما این اقدام نیازمند یکپارچگی و ایجاد شبکه در میان مدیران است.

رحمانی ادامه داد: طبق اعلام رسمی که به تمامی دستگاه‌های اجرایی استان، تمامی این دستگاه‌ها مکلف هستند در ساعات ۱۰ الی ۱۲ ظهر روز‌های چهارشنبه اقدام به برگزاری ملاقات عمومی کنند.

وی اضافه کرد: با یکپارچگی و وحدت رویه این دیدارها، مردم نیز به صورت چهره به چهره مشکلات خود را با مدیران در میان می‌گذارند و تکلیف در این زمینه مشخص می‌شود.

استاندار آذربایجان‌ غربی با اشاره به شاخص‌های عقب ماندگی استان بیان کرد: آذربایجان‌غربی در محور‌های اساسی، چون آموزش، پرورش و سلامت جزو پایین‌ترین رتبه‌های جدول کشوری است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و سازماندهی مناسب جهت ارتقا این شاخص‌ها هستیم.

وی با تاکید بر اینکه در شاخص سلامت با وجود تلاش‌های بسیار از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم، افزود: در حوزه سلامت اگر یک هزار تخت بیمارستانی به بیمارستان‌ها و بخش درمان اضافه شود می‌توان به میانگین کشوری در این بخش دست یافت و این درد امروز جامعه این استان است که نباید شاهد این عقب ماندگی باشیم.

رحمانی همچنین با اشاره به ظرفیت مرز‌های کشور در آذربایجان‌غربی گفت: همسایگی با سه کشو ترکیه، جمهوری آذربایجان و عراق یکی از موقعیت‌های اقتصادی و تجاری برتر این استان است که دستگاه‌های اجرایی واقف بر این توانایی بوده و ما نیز در حوزه اقتصاد برنامه‌های مدونی در این راستا داریم.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید، گفت: این استان نیاز به سرمایه‌گذاری عظیمی دارد که این موضوع از نان شب نیز برای آذربایجان‌غربی مهمتر است.

رحمانی بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران تاکید و خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها، سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در این استان برای تولید انجام خواهد شد؛ در عین حال اغلب سرمایه‌گذاران نیز راغب به شروع همکاری هستند.

وی با عنوان اینکه باید میان فرد سرمایه‌دار و سرمایه‌گذار تفاوت قائل شویم، افزود: سرمایه‌گذار فردی است که با محور فکری خود سعی در ایجاد کار و حرفه برای عموم مردم را دارد.

استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: باید از سوی دولت موانع موجود برای فرد سرمایه‌گذار رفع و درصدد حمایت از وی باشیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری با نامگذاری نشان دادند که دغدغه توسعه دارند و امسال نیز بزرگترین حمایت خود را اینگونه اعلام کردند، بنا بر این ایجاد کار برای جوان ایرانی نیز یکی از مقدسات است.

استاندار آذربایجان‌غربی اظهار کرد: نباید اجازه ایجاد تفرقه در مسیر سرمایه گذاری داد و تمامی سرمایه گذاران داخلی و خارج از استان را باید شناسایی کرده و در جهت توسعه استان اقدام به جذب آنان کنیم.

رحمانی اضافه کرد: بسته‌های سرمایه‌گذاری آماده شده و در مسیر حمایت کامل از سرمایه‌گذاران خدمات متفاوتی ارائه خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به شناساندن ظرفیت رودخانه شهرچایی، گفت: این رودخانه ظرفیت مناسب گردشگری است، اما متاسفانه سرمایه گذاری مناسبی در این راستا صورت نگرفته و این امر نیازمند توجه جدی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)