پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجانغربی گفت: مدیران آذربایجانغربی توجه جدی به اجرای برنامه هفتم توسعه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،خضر کاک درویشی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال، افزود: خوشبختانه در راستای عمل به شعار سال، نقشه راه توسعه آذربایجانغربی مشخص و ریلگذاری شده است.
وی همچنین با اشاره به سفر روسای سه قوه طی چند ماه اخیر به استان، خاطرنشان کرد: بیشک چنین سفرهایی با هدف تبیین مشکلات موجود و پیگیری در جهت رفع آنها، زمینه توسعه و پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
دبیر شورای اداری استان توجه مدیران به رفع مشکلات ادارات متبوع را نیز ضروری دانسته و افزود: مدیران پیگیری و تأمین مطالبات مردم را در دستور کار داشته باشند.
کاک درویشی در پایان تصریح کرد: مدیران استانی در جهت تحقق اهداف و برنامههای دولت و تحقق شعار سال و توسعه آذربایجانغربی حرکت کنند.