• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
بین الملل » اروپا

واکنش انگلیس به سیاست مماشات در جنگ تعرفه‌ای آمریکا

نخست وزیر انگلیس در پی انتقاد‌های گسترده به آنچه مماشات او در برابر جنگ تعرفه‌ای ترامپ خوانده شده است، گفت: متعهد است از مشاغل انگلیس در برابر «طوفان» تعرفه محافظت کند.

واکنش انگلیس به سیاست مماشات در جنگ تعرفه‌ای آمریکا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، کایر استارمر نخست وزیر انگلیس در آغاز اعمال تعرفه‌های جدید دونالد ترامپ علیه انگلیس و موج انتقاد‌ها درباره موضع دولت در قبال آن گفته آماده است از سیاست صنعتی برای آنچه «حفاظت از تجارت بریتانیا در برابر پیامد‌های طوفان تعرفه» خوانده استفاده کند.

استارمر به ساندی تلگراف گفت: به دنبال یک توافق اقتصادی با ایالات متحده برای اجتناب از برخی تعرفه‌ها خواهد بود، اما مداخله دولت را برای حفاظت از منافع ملی محفوظ می‌دارد.

نخست وزیر انگلیس افزود: "برخی از شهروندان ممکن است در این مورد احساس ناراحتی کنند، اما این ایده که دولت باید مستقیم برای شکل دادن به بازار مداخله کند اغلب مورد تمسخر قرار گرفته است. "نخست وزیر انگلیس که نیم نگاهی به انتخابات میاندوره‌ای پیش رو دارد افزود: وقتی دنیا به این سرعت در حال چرخش است، نمی‌توانیم به احساسات قدیمی بچسبیم.»

بر همین اساس بریتانیا فهرستی از محصولات آمریکایی که ممکن است با تعرفه‌های گمرکی متقابل بر آن وارد شود، تهیه شده است، زیرا تعرفه‌ها بازار‌ها را تکان داده است.

امریکا علاوه بر تعرفه‌های ۱۰ درصدی، تعرفه ۲۵ درصدی نیز بر صادرات خودرو‌های تولیدی انگلیس به امریکا و همچنین محصولات فولادی و آلومینیومی این متحد سنتی خود وضع کرده است.

نخست وزیر انگلیس گفت: «این هفته ما برنامه‌های توربوشارژی را انجام خواهیم داد که رقابت داخلی ما را بهبود می‌بخشد، بنابراین کمتر در معرض این نوع شوک‌های جهانی قرار می‌گیریم.»

ما آماده استفاده از سیاست صنعتی برای کمک به پناه دادن به تجارت بریتانیا از طوفان هستیم.»

او افزایش بیشتر مالیات‌ها در پاییز را رد نکرد، اما اشاره کرد که دولت در بیانیه بهار خود در برابر این کار مقاومت کرده است.

همزمان دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرده استارمر، با چندین رهبر جهان صحبت کرده است تا درباره مسائلی از جمله نحوه واکنش به تعرفه‌های آمریکا رایزنی کند.

استارمر روز شنبه با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت‌و‌گو کرد و آنها تاکید کردند که جنگ تجاری «به نفع هیچ‌کس» نیست، اما «هیچ چیزی نباید از روی میز خارج شود».

وی گفت:به جای انتقام فوری، رویکردی «سرسخت» در قبال تعرفه‌ها اتخاذ خواهد کرد، اما او بار دیگر تاکید کرد که «همه گزینه‌ها روی میز باقی می‌مانند».

چهارشنبه گذشته و پس از اعلام تعرفه‌های ترامپ بر کالا‌های وارداتی به امریکا از جمله از انگلیس، این کشور فهرستی ۴۰۰ صفحه‌ای از کالا‌های آمریکایی منتشر کرد که می‌توانست در هر پاسخ احتمالی تعرفه متقابل بر ان‌ها وضع شود. جاناتان رینولدز، وزیر بازرگانی، به نمایندگان مجلس گفت که دولت بررسی خواهد کرد که چگونه اقدامات تلافی جویانه تعرفه علیه محصولات ایالات متحده می‌تواند بر شرکت‌های بریتانیایی تأثیر بگذارد.

وزارت تجارت انگلیس تاکید کرد این فهرست ۲۷ درصد از واردات از ایالات متحده را پوشش می‌دهد و به این دلیل انتخاب شده است که آنها "تأثیر محدودتری" بر اقتصاد این کشور دارند.

بر اساس گزارش وزارت بازرگانی انگلیس این کشور در سال گذشته نزدیک به ۶۰ میلیارد پوند کالا به امریکا صادر کرد که عمدتاً ماشین آلات، خودرو و مواد دارویی بود که آن را به یکی از مهم‌ترین بازار‌ها برای هزاران بازرگان انگلیسی مبدل کرد.

اد دیوی، رهبر حزب لیبرال دموکرات سومین حزب بزرگ این کشور گفت بریتانیا باید با دیگر کشور‌ها معاملات تجاری انجام دهد تا به ترامپ قلدر نشان دهد که جایگزین‌هایی برای تجارت با ایالات متحده وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)