• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۶۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
آذربایجان شرقی » اجتماعی
استاندار آذربایجان‌شرقی مطرح کرد؛

اجرای طرح‌های مرزی خداآفرین با جدیت پیگیری می شود

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: اجرای طرح‌های مرزی خداآفرین از جمله پایانه مرزی آغبند -کلاله، گمرک و سد خداآفرین از ظرفیت‌های مهم تجاری و آبی استان است که با جدیت تمام روند پیشرفت این طرح‌ها پیگیری می‌شود.

اجرای طرح‌های مرزی خداآفرین با جدیت پیگیری می شود
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،سرمست در بازدید از طرح‌های مرزی خداآفرین گفت: یکی از مسائلی که در سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهوری کشورمان به جمهوری آذربایجان دنبال می‌شود بحث گشایش طرح‌های مرزی است و بی‌تردید گسترش تعامل با همسایه‌ها به‌ ویژه جمهوری آذربایجان دستاورد‌های بزرگی در زمینه توسعه کشاورزی و گردشگری به همراه خواهد داشت.
 
وی با اشاره به اهمیت سد‌های خداآفرین و قیزقلعه‌سی در بهبود معیشت مردم و توسعه کشاورزی این شهرستان تاکید کرد: انتظار ما این است که شرکت آب منطقه‌ای استان توسعه شبکه‌های فرعی آبیاری و اجرای پمپاژ‌های ثانویه را با شتاب بیشتری دنبال کند و طبق زمان‌بندی تا پایان امسال مردم مرزنشین از ثمرات این طرح‌ها بهره‌مند شوند.
 
نماینده شهرستان‌های کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید گفت: متاسفانه مردم خداآفرین با وجود قرار گرفتن در حاشیه رودخانه ارس و دو سد بزرگ آن‌طور که باید و شاید از مزایای این سد‌ها بهره‌مند نشده‌اند.
 
رضوانی گفت:با وجود ۵ هزار هکتار اراضی مرغوب در بالا دست سد خداآفرین و ۲ هزار هکتار زمین حاصلخیز در پایاب این سد و با وجود عبور کانال از چند متری آن بدون آب مانده است از شرکت آب منطقه‌ای آذربابجان‌شرقی خواست اجرای طرح توسعه اراضی پایاب و بالا دست سد خداآفرین را با جدیت و سرعت مضاعف دنبال کنند.
 
استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین در سفر یک‌روزه خود به شهرستان خداآفرین احداث ساختمان اداری منطقه آزاد ارس مرکز خداآفرین را نیز کلنگ‌زنی کرد.
 
در این مراسم سرمست با بیان اینکه توسعه متوازن استان یکی از اهداف اصلی ما در مدیریت استان است خاطرنشان کرد: احداث این ساختمان اداری نشان می‌دهد که سازمان منطقه آزاد ارس اعتقاد و نگاه ویژه‌ و متفاوت‌تر از گذشته به مرکز خداآفرین دارد و به معنای واقعی به‌دنبال فعال کردن ظرفیت‌های این منطقه است.
 
رضوانی نماینده کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی نیز با تمجید از صداقت مدیر عامل منطقه آزاد ارس در تحقق وعده‌ها افزود: آقای مقدم‌زاده در ابتدای شروع مسئولیت خود بازگشایی گمرک خداآفرین را پس از ۸ سال تعطیلی و همچنین شروع احداث ساختمان اداری را وعده داده بود که اولی یک ماه قبل و دومی هم امروز محقق شد.
 
مدیر عامل منطقه آزاد ارس هم در این مراسم گفت: تعامل و هم‌افزایی موتور محرک حوزه‌های اقتصادی و عمرانی است خوشبختانه با تدبیر استاندار این تعامل در استان حاکم شده و مردم به مرور از آثار آن بهره‌مند خواهند شد.
 
مقدم‌زاده اضافه کرد: احداث ساختمانی اداری مرکز خداآفرین مطالبه به حق مردم این محدوده بود و اعتقاد آنها بر این بود چگونه ممکن است منطقه آزاد ارسی که قرار است محور توسعه باشد در مرکز خداآفرین برای خودش ساختمان اداری نداشته باشد.
 
ساختمان اداری منطقه آزاد ارس مرکز خداآفرین با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع و با زیر بنای ۴ هزار مترمربع در ۴ طبقه ساخته می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)