• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۷۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
آذربایجان غربی » اقتصادی

شناسایی ۳۲ معدن طلا و مس در آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اکتشاف‌های صورت گرفته در حوزه معدنی استان، گفت: د‌ر حال حاضر ۳۲ معدن طلا و مس در استان شناسایی شده است.

شناسایی ۳۲ معدن طلا و مس در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رضا رحمانی در جلسه شورای اداری آذربایجان‌غربی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای ایجاد نهضت توسعه استان افزود: این نهضت در حوزه‌های سرمایه گذاری، تجارت، معدن، بسترسازی فرهنگی و اجتماعی و همچنین جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: رونق تولید و توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری، کمک به اقتصاد مولد و توانمندسازی ظرفیت‌های استان، رونق فعالیت‌های مرزی، گسترش مناسبات با کشور‌های همسایه، توسعه سرمایه گذاری و اشتغال آفرینی در معادن، بسیج ملی برای احیای دریاچه ارومیه از جمله اهداف این طرح است.

رحمانی تاکید کرد: وظیفه ما حمایت از تولید است و باید همه توان خود را در حوزه اداری در این راستا به کار بگیریم.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اکتشاف‌های صورت گرفته در حوزه معدنی استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۲ معدن طلا و مس در استان شناسایی شده است.

رحمانی گفت: امیدواریم با اقداماتی که انجام می‌دهیم در آینده اشتغال برای جوانان جویای کار تسهیل شود.

وی با بیان اینکه در درآمد سرانه، از استان‌های آخر کشور هستیم، افزود: باید اقداماتی که صورت می‌گیرد در راستای بهبود این رقم باشد.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه برای ما بسیار مهم است، اضافه کرد: باید در همه برنامه ریزی‌ها این مهم در دستور کار قرار گیرد.

رحمانی با بیان اینکه باید کاری کنیم که مردم پای کار بیایند، گفت: باید توجه داشته باشیم که همه مردم استان می‌توانند کمک کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به وفاق ملی در راستای توسعه آذربایجان غربی، ادامه داد: تلاش‌های حوزه قضایی، نظامی و امنیتی در استان برای ایجاد امنیت در استان و اهتمام این نهاد‌ها برای زمینه سازی توسعه شایسته قدردانی است.

استاندار آذربایجان غربی محرومیت زدایی را سیاست اصولی و پایه‌ای نظام دانست و ادامه داد: خروجی همه این کارها، محرومیت زدایی است.

وی از وجود ۲۱۸ پروژه نیمه تمام مهم عمرانی در آذربایجان غربی خبر داد و اظهار کرد: بخش خصوصی یک ظرفیت است و می‌توان این پروژه‌های نیمه تمام را با استفاده از این ظرفیت به اتمام رساند.

رحمانی با اشاره به وجود ۶۰۳ واحد صنعتی راکد در استان ادامه داد: حتما باید این واحد‌ها در بسته‌های سرمایه گذاری وارد شوند تا بتوان برای فعال شدن آنها کمک کرد.

وی در ادامه از تشکیل کارویژه ستاد عالی سرمایه‌گذاری و تولید در استان خبر داده و افزود: نشست با سرمایه‌گذاران ملی، استانی و سرمایه‌گذاران خارجی، در دستور کار ستاد ویژه مذکور است.

رحمانی گفت: برگزاری همایش بین المللی جذب سرمایه گذار و تهیه بسته‌های سرمایه گذاری ویژه هر بخش و هر شهرستان در دستور کار است که شاه بیت طرح ریزی‌ها برای توسعه به شمار می‌روند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: امسال سیاست اصلی دولت، موضوع سرمایه گذاری است و شخص رییس جمهور به این امر ورود پیدا کرده‌اند.

استاندار آذربایجان‌غربی اظهار کرد: سرمایه گذاری برای تولید در سال جاری پایه‌های شرعی و قانونی دارد که همه باید برای این امر همت کنیم.

رحمانی یکی از مزیت‌های آذربایجان غربی را تجارت مرزی دانست و ادامه داد: پارسال هشت میلیارد دلار از مرز‌های ما صادرات صورت گرفته است، که باید آمار ترانزیت به میزان ۱۸ میلیارد دلار را هم به آن اضافه کنیم.

وی تاکید کرد: اگر فقط مرز را خوب فعال کنیم، به تنهایی برای توسعه آذربایجان‌غربی کافی است.

وی بیان کرد: حتی یک شغل هم برای ما اهمیت دارد و علاوه بر حمایت از حضور هلدینگ ها، از طرح‌های خرد هم پشتیبانی می‌کنیم.

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: هر کس از مدیران، خلاف نظر تسهیل توسعه استان عمل کند، خلاف نظر مقام معظم رهبری عمل کرده است.

رحمانی بر فرهنگ سازی در راستای حمایت از سرمایه گذاری تاکید کرد و افزود: باید توجه داشته باشیم که نتیجه این امر حفظ حرمت و قداست خانواده‌ها ست

وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای استفاده از سرمایه‌های خرد اظهار کرد: در این راستا شرکت سرمایه گذاری استانی تشکیل می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی همچنین وجود دکتر پزشکیان را ظرفیتی بی نظیر برای استان عنوان کرد و افزود: در سفر اخیر رییس جمهور محترم، اعتبارات خوبی برای استان اختصاص داده شد که نشان دهنده توجه ویژه دکتر پزشکیان برای استان است.

استاندار آذربایجان‌غربی تلاش برای ارتقای سطح رفاه مردم را نیز ضروری دانسته و بیان داشت: نیروی انسانی یک سرمایه ارزشمند است و از این نیرو‌ها نباید غفلت کرد و دستگاه‌ها در جهت افزایش سطح رفاه کارکنان اقدام کنند. 

رحمانی در پایان با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب و دفاع مقدس، افزود: خدمت به خانواده شهدا فقط مربوط به بنیاد شهید نیست و همه مدیران در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت نام عمره مفرده آذرماه امسال در ۲ کاروان از گیلان
احتمال آبگرفتگی، رعد و برق و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی
شهادت و زخمی شدن ۷ لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی
کشف محوطه تاریخی متعلق به قرون میانه دوره اسلامی در گناباد
جشنواره نان ومحصولات لبنی در سیرجان
تقویم روز و اوقات شرعی یازدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
هشدار جدی دادستان سوادکوه شمالی به دهیاران و متخلفان ساخت‌وساز
ساخت آثار هنری با ضایعات مسی
تدوین و اجرای سند اعتلای بسیج در کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
سقوط و مرگ کوهنورد در قله دماوند
حذف تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس از جام حذفی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آبان ۱۴۰۴)
تصرف اراضی ملی از سوی سودجویان در اشنویه
طیب و حاج اسماعیل؛ از میدان خراسان تا میدان شهادت
بند عبدل آباد بجنورد، چشم انتظار باران
کاهش دما و بارندگی در نوار شمالی کشور
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)