• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۰۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
بین الملل » آمریکا

نارضایتی ۵۶ درصدی آمریکایی‌ها از سیاست‌های اقتصادی ترامپ

بر اساس نظرسنجی «سی بی اس» ۵۶ درصد شهروندان آمریکایی از سیاست‌های اقتصادی رئیس جمهور این کشور ناراضی هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الغد، نتایج آخرین نظرسنجی شبکه «سی بی اس» نشان می‌دهد: ۵۶ درصد شهروندان آمریکایی از سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور ناراضی هستند.

از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ به مقام ریاست جمهوری آمریکا و اعمال تعرفه‌های گمرکی اوکه بر بازار‌های مالی آمریکا و جهان زیان وارد کرده است، موضوع اقتصاد همچنان از دغدغه‌های اصلی شهروندان آمریکایی است.

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی سی بی اس نشان می‌دهد: ۵۶ درصد آمریکایی‌ها از رویکرد ترامپ برای بهبود وضعیت اقتصادی این کشور راضی نیستند. بر اساس این نظرسنجی، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها از برنامه رئیس جمهور برای مهار تورم ناراضی هستند. ۴۹ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این باورند که سیاست‌های دونالد ترامپ، اوضاع اقتصادی کشور را بدتر می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

میچ کریمر، کارشناس امور بازار جهانی در این باره گفت: به احتمال ۶۰ درصد ما شاهد رکود بازار در سال جاری خواهیم بود، من معتقدم که بسیاری ازمردم نگران و دغدغه‌های سرمایه گذاری‌های خود را دارند، چون نتوانستند به توازنی که نسبت به دستاورد‌ها و موفقیت‌هایی که در سال گذشته داشتند، دست یابند و آنان اوراق قرضه کافی در اختیار ندارند.

 

بر اساس نظرسنجی شبکه «سی بی اس»، ۷۴ درصد آمریکایی‌ها بر این عقیده‌اند که سیاست‌های اقتصادی و گمرکی دونالد ترامپ به نفع ثروتمندان است. ۶۵ درصد هم بر این باورند که اعمال تعرفه‌های گمرکی در کوتاه مدت باعث بدتر شدن شرایط اقتصادی کشور می‌شود. ۷۵ درصد نیز می‌گویند: اعمال تعرفه‌های گمرکی باعث می‌شود قیمت‌ها در کوتاه مدت افزایش یابد.

 

جان فوند، روزنامه نگار امور اقتصادی نیز گفت: ۷۵ درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند که تمایل دارند به بخش صنایع و تولید برگردند در حالی ۴۵ درصد علاقه‌مند هستند که در هریک این مشاغل فعالیت کنند؛ بنابراین یک مناقشه و درگیری اساسی و بنیادی وجود دارد که درگیری میان عقل و احساس است و من معتقدم که نظرسنجی نشان دهنده وجود یک اتفاق نظر فراگیر درباره وجود اختلال در نظام تجاری کشور است.

 

در نظرسنجی شبکه «سی بی اس» آمده است که تنها ۸ درصد آمریکایی‌ها بر این باورند که اعمال تعرفه‌های گمرکی باعث بهبود شرایط اقتصادی کشور در کوتاه مدت می‌شود. در حالی ۵۸ درصد مخالفت خود را با اعمال تعرفه‌های جدید بر واردات کالا‌ها ابراز داشتند.

بر اساس نظرسنجی شبکه سی بی اس، همچنین ۵۳ درصد آمریکایی‌ها به طور کلی از عملکرد ریاست جمهوری دونالد ترامپ ناراضی هستند و در مقابل، ۱۷ درصد از عملکرد او راضی هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)