• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۶۹۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
سیاسی » عمومی
ابوترابی فرد:

دست برتر تهران در تعریف موضوع و قواعد گفتگو با امریکا

خطیب جمعه تهران گفت: بدون کمترین ابهام، گفتگو از موضع عزت و قدرت آغاز شده و دست برتر تهران در تعریف دقیق موضوع و قواعد گفتگو گویای این واقعیت است.

اقدام رسانه ملی و قوه قضاییه نشانه عزم نظام در مقابله با افراط گری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام امت اسلامی، اظهار کرد: وحدت بلندترین کلمه در قرآن کریم است. در سایه وحدت ما در جامعه است که قرآن در متن جامعه حضور می‌یابد. مبادا در این عرصه لغزشی رخ دهد. در روایتی از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده است که هرکس که در نماز جماعت جامعه اهل سنت شرکت کند و در صف اول حضور پیدا کند تا وحدت امت اسلامی را فریاد کند، گویا که در پشت سر پیامبر نماز خوانده است.
 
وی افزود: باید صفوف مسلمانان را متحد کنیم. از مهمترین گام‌های تحول‌آفرین رهبری انقلاب، خلق عالی‌ترین مقام وحدت در جامعه اسلامی در شرق و غرب آسیا و کشور‌های مسلمان همسایه است و باید مراقب حفظ آن باشیم.
 
خطیب جمعه تهران همچنین با تقدیر از اقدام قوه قضائیه برای برخورد با عوامل پخش برنامه‌ای از شبکه ۱ سیما، گفت: اقدام به هنگام سازمان صداوسیما و تدبیر قوه قضائیه و ریاست عالم و هوشمند این قوه در برخورد قاطع با عوامل توهین به مقدسات اهل سنت و خدشه به وحدت ملی و انسجام اسلامی در مسئله تلخ اخیر تشکر می‌کنیم. این اقدامات نشانه عزم جدی نظام برای مقابله با هر افراط‌گری و تفرقه‌افکنی است. از عقلانیت، متانت و رفتار و مواضع حکیمانه علما و نخبگان و نمایندگان جامعه اهل سنت و عموم هموطنان تشکر کنم.
 
وی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهار کرد: این گفتگوها به دلیل بدعهدی مکرر آمریکا و سابقه نقض توافقات از جمله خروج یکجانبه از برجام، با احتیاط، دقت و تردید پیش می‌رود. در دهه‌های اخیر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران به بهانه‌ای برای فشار‌های آمریکا تبدیل شده است. بازگشت تحریم حداکثری، هرچند اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داد، اما به تهران آموخت بدون اعتماد به وعده‌های غرب و آمریکا باید از تمام ظرفیت کشور برای برون‌رفت از چالش‌ها و تنگنا‌های اقتصادی بهره گرفت.
 
ابوترابی با اشاره به سخنان اخیر وزیر امور خارجه و نیز بیانیه وزارت خارجه عمان درباره گفتگو های غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: مفاد این بیانیه رسمی عمان که نقش کلیدی در تبادل نظرات طرفین گفتگو ایفا می‌کند، بیانگر جهت‌گیری درست گفتگو در چارچوب راهبرد جمهوری اسلامی ایران است. راهبرد ایران شفاف‌سازی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای بر اساس نظریه فقهی و سیاسی رهبری انقلاب و نیز توسعه صنعت هسته‌ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرانسانی علیه ملت بزرگ ایران است.
 
وی افزود: بدون کمترین ابهام، گفتگو از موضع عزت و قدرت آغاز شده و دست برتر تهران در تعریف دقیق موضوع و قواعد گفتگو گویای این واقعیت است. همچنین مهمترین مولفه قدرت، سرمایه اجتماعی، پیوند دولت و ملت و وحدت و انسجام ملی است. امروز از ایران اسلامی یک صدا شنیده می‌شود. قوای سه‌گانه، جریان‌های سیاسی و ملت هوشمند و سربلند در کنار تیم گفتگوکننده و وزیر امور خارجه قرار دارند. گفتمان وفاق ملی در دولت چهاردهم که با هدایت و حمایت رهبری انقلاب و در بیان روسای سه قوه و مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی ایران شنیده می‌شود، راه خود را به خوبی باز کرده و نقش تعیین‌کننده در خلق وفاق و انسجام ملی داشته است. باید همبستگی ملی را پاس داریم و مراقب این سرمایه گرانبها باشیم.
 
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: دیپلماسی بدون اقتدار و پشتوانه لازم در تحقق منافع ملی، ناکارآمد است. تولید دانش و دستیابی به فناوری‌های نوین به‌ویژه ظرفیت متراکم و درون‌زای علوم و فنون هسته‌ای کشور که با عدم تعهد طرف مقابل به مفاد برجام و اقدامات قانونی سازمان انرژی اتمی کشور در چارچوب همان توافق برجام به دست آمده است، یکی از مهمترین عوامل اقتدار ملی است. امروز ما راهبرد رهبری انقلاب را فهم می‌کنیم. امروز صنعت هسته‌ای از معدود حوزه‌هایی است که از همه ظرفیت‌های مولفه قدرت برخوردار است و پشتوانه تیم گفتگوکننده است.
 
وی افزود: قدرت دفاعی و افزایش توان بازدارندگی کشور، پشتوانه قابل اعتماد و اتکای تیم گفتگوکننده در مسقط است. باید این سرمایه عظیم را پاس داشت و از آفرینندگان این قدرت و اقتدار دفاعی تقدیر کرد. هرچند رفع تحریم‌ها می‌تواند در فراهم آوردن زمینه رشد پایدار اقتصادی کشور نقش ایفا کند، اما همانطور که بار‌ها رهبری انقلاب تاکید کرده‌اند، بدون تحول در ساختار اقتصادی و اداری و نظام بودجه‌ریزی و بانکی، استقلال بانک مرکزی و برنامه‌ریزی مناسب برای حضور موثر بخش خصوصی پویا و کارآمد در تولید ملی و پرهیز از تصدی‌گری غیرضروری نمی‌توان به رشد اقتصادی بالا و پایدار دست یافت.
 
ابوترابی همچنین گفت: نظام جمهوری اسلامی و قوای سه‌گانه باید بدون نگاه به مذاکرات مسقط از همه زمینه‌های کشور برای تحول و دستیابی به رشد اقتصادی استفاده کند، تاکید کرد: مجلس دغدغه اصلی خود را رشد پایدار اقتصادی قرار دهد و از هر تصمیمی که با این سیاست، زاویه دارد فاصله بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)