پخش زنده
امروز: -
در ادامه سیاستهای ضد مهاجران نظام انگلیس، کایر استارمر رهبر حزب حاکم کارگر و نخست وزیر این کشور، مقررات سخت تری برای دریافت روادید این کشور و نیز مهاجرت به انگلیس اعلام کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، احزاب راستگرای انگلیس، از جمله حزب "رفورم بریتانیا" (Reform Party) که به مهاجرستیزی مشهورند، مدت هاست بستن مرزهای این کشور بر روی مهاجران و پناهندگان را خواستار شدهاند.
در حالی که انگلیس با بحرانهای گوناگون از جمله رشد اندک اقتصادی، افزایش بدهیهای عمومی، گسترش جرایم، گرانی هزینههای زندگی، صف بیش از ۷ میلیون نفری بیماران منتظر درمان و کسری بودجه روبروست، شعارهای توده گرایانهای که پناهندگان و مهاجران را مسئول همه ناکامیهای جامعه انگلیس معرفی کند، با اقبال قشرهای کم درامد روبهرو میشود و به همین علت، حزب "رفورم" در انتخابات محلی دو هفته پیش، آرای قابل توجهی به دست آورد.
اکنون حزب حاکم کارگر، برای جا نماندن از رقابت برای مخالفت با مهاجران، سیاستهای بیش تری ارائه میدهد و امیدوار است بتواند خود را حزبی مخالف مهاجران و پناهندگان نشان دهد. تا بدین ترتیب برای بقا در قدرت، نفوذ بیشتری در جامعه پیدا کند.
کایر استارمر نخست وزیر انگلیس ساعتی پیش در برابر دوربین تلویزیونها از طرحش برای کاهش شمار مهاجران رونمایی کرد و درباره اهمیت آن سخن گفت.
به نوشته تارنمای روزنامه گاردین، نخست وزیر انگلیس که نگران توفیقهای نایجل فاراژ، رهبر حزب رفورم است گفت: با این طرح، شمار مهاجران به انگلیس را کم خواهد کرد.
براساس این طرح، افرادی که بخواهند روادید دایم انگلیس را به دست آورند، باید ۱۰ سال منتظر بمانند در حالی که این دوره اکنون ۵ سال است.
به نوشته گاردین، افراد مورد نیاز برای کار در انگلیس، از جمله کارگران با تجربه و آموزش دیده، باید خودشان و وابستگان بالغشان، در زبان انگلیسی، ماهر باشند.
همچنین مهاجران باید ثابت کنند که میتوانند به رشد اقتصادی انگلیس، کمک کنند. براساس این طرح، استخدام کارکنان خارجی برای اشتغال در مراکز مراقبت از بیماران، کهنسالان و معلولان در انگلیس، ممنوع شد.
به نوشته تارنمای گاردین، شماری از کارشناسان اقتصادی معتقدند: ورود مهاجران، برای رشد اقتصادی انگلیس لازم است.
همچنین منتقدان طرح جدید دولت انگلیس میگویند: بدون ورود مهاجران، ادامه خدمات بهداشتی و درمانی در درمانگاهها و بیمارستانهای انگلیس غیرممکن میشود.
دولتهای انگلیس اعم از محافظه کار یا کارگر در دهههای اخیر، با اعمال سیاستهای ضد مهاجرت تلاش کردهاند تا از شمار مهاجران و پناهندگان به این کشور بکاهند.
این در حالی است که ناظران اجتماعی و صاحبان مشاغل در این کشور هشدار دادهاند: این اقدام میتواند کمبود نیروی انسانی در بخشهای مختلف اقتصادی و خدمات پزشکی و بهداشتی را در این کشور که در شرایط بحرانی قرار دارند، بدتر کند.