• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۱۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
بین الملل » اروپا

آغاز بررسی شکایت هواداران حقوق بشر از دولت انگلیس در هفته جاری

وکلای حقوق بشر در انگلیس، دولت این کشور را به خاطر ارسال قطعات هواپیمای اف ۳۵ و امکان دست داشتن در نسل کشی فلسطینیان، به دادگاه می‌کشانند.

آغاز بررسی شکایت هواداران حقوق بشر از دولت انگلیس در هفته جاری

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بر اساس گزارش‌های منتشر شده در انگلیس فردا شکایت هواداران حقوق بشر از دولت انگلیس، به اتهام مشارکت در جنایات جنگی و نسل کشی اسرائیل در غزه آغاز می‌شود.

وکلای مخالفان صادرات جنگ افزار انگلیسی برای ارتش اسرائیل می‌گویند: پیشگیری از صادرات بمب و موشک انگلیسی به اسرائیل، لازم است، زیرا از این جنگ افزارها، از جمله صادرت قطعات هواپیمای اف ۳۵، برای حملات به فلسطینیان استفاده می‌شود.

با وجود نسل کشی اسراییل در غزه دولت انگلیس هنوز صد‌ها مجوز صدور سلاح انگلیسی به اسرائیل، را اجرا می‌کند.

به نوشته نشریه گاردین، اکنون دولت انگلیس باید در برابر اتهام صدور غیرقانونی سلاح برای اسرائیل و دست داشتن در نسل کشی فلسطینیان، پاسخگو باشد.

دولت انگلیس می‌گوید:چون منع صادرات قطعات جنگنده اف ۳۵، برای صلح و امنیت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو لازم است نمی‌خواهد از صادرات این قطعات به اسرائیل، دست بردارد.

روزنامه گاردین افزود: شکایت هواداران حقوق بشر از دولت انگلیس، از روز سه شنبه و به مدت ۴ روز در دادگاه عالی این کشور بررسی می‌شود و حدود یک سال طول کشید تا مخالفان تجارت اسلحه در انگلیس بتوانند، دولت را به داگاه بکشانند.

به نوشته این روزنامه، گروه پارلمانی حقوق بشر با نام "الحق" (Al-Haq) در انگلیس این شکایت را سامان داده است، اما دیگر گروه‌های هوادار حقوق بشر در این کشور، از جمله عفو بین الملل، دیدبان حقوق بشر، آکسفام و "شبکه جهانی اقدام حقوقی" (Global Legal Action Network)، از این موضوع حمایت می‌کنند.

گاردین نوشت: پیش از این در ماه سپتامبر پارسال، دولت انگلیس در هراس از حضور در دادگاه، شمار اندکی از مجوز‌های صدور سلاح برای اسرائیل را معلق کرد.

روزنامه گاردین نوشت: دولت انگلیس در نامه هایش به دادگاه عالی این کشور پذیرفته است که صادرات جنگ افزار این کشور به اسرائیل، از جمله قطعات هواپیما‌های اف ۳۵، احتمالا ناقض قوانین صادرات جنگ افزار انگلیس است.

براساس این قوانین، صادرات جنگ افزار انگلیسی، نباید به اسرائیل کمک کند تا قوانین بین المللی را نقض کند.

به نوشته این روزنامه، وکلای دولت انگلیس مدعی‌اند این قطعات، مستقیم به اسرائیل تحویل داده نمی‌شود. انگلیس ۱۵ درصد از قطعات هواپیما‌های اف ۳۵، از جمله صندلی‌های پرتاب خلبان، لیزر برای هدف قرار دادن و کابل‌های رها سازی بمب‌ها و موشک‌ها را می‌سازد.

گاردین نوشت پس از آمریکا، انگلیس بیش‌ترین قطعات هواپیمای اف ۳۵ را می‌سازد.

جنگنده بمب افکن‌های اف ۳۵ با قابلیت حمل بمب‌های یک تنی یکی از ابزار‌های مهم رژیم اسراییل در ویرانی غزه و نسل کشی فلسطینیان توصیف شده است.

به نوشته روزنامه گاردین، اسرائیل از هواپیما‌های اف ۳۵ برای حمله به فلسطینیان استفاده می‌کند و مثلا در ۱۸ ماه مارس امسال، با شکست آتش بس، با چندین دور بمباران، بیش از ۴۰۰ فلسطینی را در غزه به قتل رساند.

این روزنامه نوشت: ۱۸۳ نفر از قربانیان جنایت آن روز، کودک و ۸۴ نفر زن فلسطینی بودند.

قشر‌های مختلف مردم انگلیس از ادیان و ملیت‌های گوناگون بیش از یک و نیم سال است که با تظاهرات هفتگی از جمله تظاهرات چند صد هزار نفری، پایان دادن به حمایت دولت انگلیس از رژیم اسراییل را که در حال نسل کشی فلسطینیان است، خواستار شده‌اند، اما دولت انگلیس تاکنون این خواست عمومی را نادیده گرفته است. خواسته‌ای که بنا به نتایج چندین نظر سنجی بیش از هفتاد درصد مردم این کشور خواستار آنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)