پخش زنده
امروز: -
هدف از برگزاری چهارمین مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، تقویت بسترهای مناسب برای همکاری و همفکری بین کشورهای اسلامی در زمینههای آمبودزمانی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در چهارمین مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، گفت: انجمن آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در سال ۱۳۹۱ تاسیس و اولین اجلاس آن در سال ۱۳۹۳ به میزبانی جمهوری اسلامی پاکستان برگزار شد و اساسنامه و آییننامه اجرایی آن در دومین اجلاس این مجمع در ترکیه به تصویب رسید.
آقای خداییان افزود: سومین اجلاس مجمع عمومی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در سال ۱۴۰۲ در ترکیه برگزار شد که در جریان آن، اعضای جدید هیئت مدیره انجمن انتخاب شدند؛ در این اجلاس آمبودزمان ترکیه به عنوان رئیس انجمن، سازمان بازرسی کل کشور جمهوری اسلامی ایران به عنوان نایب رئیس، آمبودزمان پاکستان به عنوان دبیرکل و آمبودزمانهای بحرین، مراکش، آذربایجان و اندونزی به عنوان اعضای هیئت مدیره انتخاب شدند.
وی همچنین گفت: پس از مراسم افتتاحیه امروز، هیئت مدیره آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، جلسات کاری خود را آغاز خواهد کرد و در روز چهارشنبه نیز اجلاس مجمع عمومی انجمن به انجام دستور کارهای خود خواهد پرداخت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه افزود: شعار چهارمین مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، «پاسخگویی فراگیر، حکمرانی عادلانه و همگرایی امت اسلامی» است که بر سه محور اساسی «نهادینهسازی شفافیت و پاسخگویی در تمام سطوح حکمرانی»، «بهرهگیری از ظرفیتهای حقوقی و مدیریتی برای تامین عدالت در فرایندهای اجرایی» و همچنین «گسترش همکاریهای منطقهای و بینالمللی نهادهای آمبودزمانی کشورهای اسلامی» تاکید دارد.
آقای خدایبان هدف از برگزاری چهارمین مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی را تقویت بسترهای مناسب برای همکاری و همفکری بین کشورهای اسلامی در زمینههای آمبودزمانی دانست و افزود: امیدواریم با تبادل تجربیات و یافتهها، بتوانیم به تحقق حکمرانی کارآمد و عادلانه در کشورهای خود کمک کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اجلاس امروز نه تنها فرصتی برای بررسی چالشها و مشکلات موجود، بلکه زمان مناسبی برای ایجاد همبستگی و همافزایی بین کشورهای اسلامی با هدف تحقق اهداف مشترک و بهبود وضع حکمرانی در جوامع اسلامی است.