• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۹۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

رونمایی ارتش از سه سامانه پهپادی جدید

جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: سه سامانه پهپادی عمودپرواز هما، عمودپرواز دیدبان نزاجا و سامانه کواد FPV انهدامی شاهین یک، از جدیدترین سامانه‌های پهپادی الحاق‌شده به سازمان رزم نیروی زمینی ارتش هستند که به دست متخصصان و صنعت‌گران داخلی و به صورت کاملاً بومی ساخته و به کارگیری شده‌اند.

*** رونمایی ارتش از سه سامانه پهپادی جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش، در جریان بازدید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و هیئت همراه از قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۸ و تیپ ۱۸۸ زرهی نزاجا، با اشاره به پیشگامی این نیروی محوری در عرصه نبرد‌های نوین آینده، اظهار کرد: امروز نیروی زمینی ارتش، با درک اقتضائات صحنه نبرد‌های نوین آینده و ورود به عرصه سرمایه‌گذاری بر روی آخرین فناوری‌ها و دستاورد‌های حوزه نظامی و دفاعی همچون ریزپرنده‌ها، پهپادها، تجهیزات بدون سرنشین و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، به سرمایه‌گذاری در این حوزه راهبردی همت گمارده است.

وی افزود: به سبب همین سرمایه‌گذاری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و مداومت در تحقیق، ترویج و توسعه در چنین حوزه‌های کارآمد و قدرت‌آفرین است که هم‌اکنون نیروی زمینی ارتش، به عنوان نیرویی پیشرو و پیشگام در به کارگیری و استفاده از ظرفیت و قدرت دستاورد‌های نوین دفاعی و نظامی در سطح نیرو‌های مسلح کشور شناخته شده است.

جانشین نیروی زمینی ارتش در ادامه با بیان آن‌که تمامی این دستاورد‌ها به صورت کاملاً بومی و با تکیه بر هوش و نبوغ صنعت‌گران داخلی ساخته شده‌اند، تصریح کرد: تمامی ادوات، تسلیحات و تجهیزاتی که در نیروی زمینی ارتش مورد استفاده قرار می‌گیرند، علاوه بر دورزنی، دقیق‌زنی، هوشمندی و شبکه‌محوری، به صورت کاملاً بومی و با تکیه بر هوش، خلاقیت، نبوغ و اراده متخصصان، مهندسان، مخترعان و صنعت‌گران سازمان جهاد خودکفایی نزاجا و دیگر صنایع مرتبط با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ساخته شده‌اند.

وی تأکید کرد: تمامی این ادوات، تجهیزات و تسلیحات مدرن، روزآمد و هوشمند که تنها بخشی از توان تسلیحاتی و عملیاتی انبوه نیروی زمینی ارتش را تشکیل می‌دهند، در اختیار یگان‌های واکنش‌سریع و متحرک هجومی این نیرو قرار دارند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به مقابله با هرگونه تهدیدی علیه امنیت پایدار کشور بپردازند.

جانشین نیروی زمینی ارتش، در بخش دیگری از سخنان خود، در آیین الحاق سه سامانه پهپادی جدید به سازمان رزم نیروی زمینی ارتش و دیگر تجهیزات روزآمد اطلاعاتی به یگان‌های مستقر در منطقه سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: «پهپاد عمودپرواز هما»، با ارتفاع پروازی بیش از ۱۲۰۰۰ پایی، قادر است با بهره‌گیری از توان دید در شب، بدون نیاز به باند پروازی، انواع مأموریت‌های شناسایی را در شرایط بروز جنگ الکترونیک با موفقیت به انجام رساند.

امیر سرتیپ نعمتی ادامه داد: «پهپاد عمودپرواز دیدبان نزاجا» نیز از جمله پهپاد‌های سبک و قابل حملی است که با بهره‌گیری از قابلیت دید در روز و شب، توانایی استخراج موقعیت دقیق هدف را دارد. این پهپاد با ارتفاع پروازی ۶۰۰۰ پایی، قادر است در هر نقطه و بدون نیاز به باند پروازی، انواع مأموریت‌های شناسایی و استخراج موقعیت اهداف را در شرایط بروز جنگ الکترونیک به سرانجام رساند.

وی ادامه داد: ویژگی بارز این سامانه را می‌توان در قابلیت پرواز در جمع برای چندین پرواز پرنده و پایش و هدف‌گیری چندین منطقه به صورت همزمان در نظر آورد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: سامانه کواد FPV انهدامی شاهین ۱ که یکی از سامانه‌های جدید و مدرن در مقابله با خطرات نبرد‌های آینده است، با ویژگی‌های بارز مداومت پروازی، برد عملیاتی و ارتفاع پروازی متناسب با انواع عملیات‌ها، قادر است با قابلیت مانورپذیری و سرعت بالا، تمامی اهداف ثابت و متحرک دشمنان را مورد اصابت قرار داده و منهدم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)