• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۷۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
سیاسی » دولت

رئیس جمهور: ایلام روی گنج خوابیده است

رئیس جمهور در دیدار جمعی از معتمدین استان ایلام، گفت: این استان، دریای سرمایه و امکانات و فرصت‌هاست و به تعبیری روی گنج خوابیده است، اما وقتی خود شما استان را رها می‌کنید، انتظار دارید از بیرون سرمایه‌گذار بیاید و ایلام را آباد کند؟

ایلام روی گنج خوابیده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر دولت به استان ایلام، در دیدار جمعی از معتمدین استان، با بیان اینکه عمیقا باور دارم که ایلام خود یک گنج بزرگ است و به هیچ وجه فقیر نیست، اظهار داشت: این استان، دریای سرمایه و امکانات و فرصت‌هاست و به تعبیری روی گنج خوابیده است، اما وقتی خود شما استان را رها می‌کنید، انتظار دارید از بیرون سرمایه‌گذار بیاید و ایلام را آباد کند؟

رئیس جمهور با بیان اینکه قدم اول توسعه ایلام از شما آغاز می‌شود، گفت: برای اجرای پیشنهاد‌هایی که در این نشست مطرح شد، خود شما از همه اولی‌تر هستید، اما همه این‌ها در گرو آن است که ابتدا ببینیم بهترین نقشه و طرح برای توسعه استان کدام است، بهترین الگوی کشت در کشاورزی، بهترین الگوی بهره‌برداری از منابع و معادن و بهترین روش تعامل با عراق به عنوان کشور همسایه کدام است؟
 
پزشکیان با اشاره به اینکه باید فرصت‌ها و تهدیدها، نقاط قوت و ضعف و اولویت‌ها و جهت‌گیری‌ها را مشخص کنیم، تصریح کرد: ایلام از همه امکانات لازم برای توسعه برخوردار است و فقط نیاز به همت برای تهیه نقشه راه و انگیزه برای اجرا دارد.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه شما نباید به دنبال این باشید که کسی دیگر برای شما کاری انجام دهد، گفت: من هم یک فرد مثل شما هستم، شما هر کدام می‌توانید یک مملکت را به خوبی اداره کنید، اگر به دنبال این باشید که من برای شما معجزه کنم، به جایی نمی‌رسیم؛ من نمی‌توانم کاری کنم، اما این من‌ها اگر ما شود، می‌توانیم هر کاری لازم باشد، انجام دهیم.
 
پزشکیان تصریح کرد: دولت آماده هر نوع همکاری با شما است، اما این نکته مهم را در نظر داشته باشید که اگر فقط به دولت تکیه کنید، به جایی نخواهیم رسید. ما امروز با تکیه بر مشارکت مردم در حال تکمیل کاستی‌ها در عرصه نظام آموزشی هستیم و با تکیه بر همین مردم، مشکلات عرصه‌های دیگر از جمله سلامت و راه و راه‌آهن را نیز رفع خواهیم کرد.
 
رئیس جمهور تاکید کرد: بنده بر اساس اعتقاداتم، باور دارم که باید کشور را بر اساس عدالت بسازیم تا عدالت و حق و انصاف، اقامه شود.
 
پزشکیان با بیان اینکه ایجاد انسجام و همدلی، کلید موفقیت ما در ساختن کشور است، گفت: من خیلی وقت‌ها فکر می‌کنم که اگر اسم ما مسلمان نبود، آن موقع چگونه با هم رفتار و تعامل می‌کردیم؛ آیا این رفتاری که امروز بسیاری از ما با هم داریم، نسبتی با اسلام و تشیعی دارد که از ائمه اطهار (علیهم‌السلام) به ما رسیده است؟
 
رئیس جمهور ادامه داد: ائمه اطهار (علیهم‌السلام) از ما خواسته‌اند که مایه فخر آنان باشیم، آیا امروز می‌توانیم ادعا کنیم که باعث افتخار آنان و دین هستیم؟ چرا این‌قدر راحت به هم تهمت می‌زنیم و دروغ می‌گوییم؟ ما به دین و آیین خود افتخار می‌کنیم، اما ابتدا باید به این دین، عمل کنیم؛ دین، فقط مناسک و جشن و مناسبت نمی‌خواهد، بلکه در وهله اول، عمل می‌خواهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بیستمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در خراسان جنوبی
بهره برداری از طرح احداث مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی یاسوج تا چهار ماه دیگر
ماجرای کودک آزاری در خانه توانبخشی کلاردشت چه بود
۶ نوع بذر جو و گندمِ مقاوم به شوری در مراحل نهایی معرفی و تکثیر بذر
اتصال مدارس و بیمارستان‌ها به فیبر نوری در اولویت قرار گرفت
برداشت ذرت علوفه‌ای از اراضی کشاورزی در مانه
همه زیرساخت‌های اجرای طرح سوآپ فراهم است
المپیک فناوری؛ صحنه رقابت خلاقیت و نوآوری
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۶ آبان ۱۴۰۴
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
انتقاد امام جمعه دهدشت از افزایش قارچ گونه قهوه خانه ها و کافه ها
طرح هوشمند سازی پایش زندانیان در خوزستان
رزمایش آمریکا در نزدیکی سواحل ما اقدامی تحریک‌آمیز است
جولان صهیونیست‌ها در جنوب سوریه
تبادل دانش میان دانشگاه و صنعت دریایی؛ گامی در توسعه استاندارد‌های بومی
زمین‌ لرزه ۳.۴ ریشتری فرخی،بدون خسارت
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
مادورو: آمریکا به دنبال نفت، گاز و طلای ونزوئلاست
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (ششم آبان ۱۴۰۴)
تخریب چند ساختمان بر اثر زلزله در ترکیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)