اختلاف در خیمه اعراب خلیج فارس و واکنش قطر
قطر اعلام کرد سفیرانش را از عربستان، امارات و بحرین خارج نخواهد کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، هیئت دولت قطر با ابراز تاسف و تعجب از اقدام عربستان، امارات عربی متحده و بحرین در فراخواندن سفیرانشان از قطر، اعلام کرد: موضع ریاض، ابوظبی و منامه ارتباطی به منافع ملتهای حوزه خلیج فارس ندارد.
کابینه قطر اعلام کرد؛ این سه کشور به سبب اختلافات خارج از چارچوب شورای همکاری خلیج فارس، سفرای خود را از دوحه فراخوانده اند، بنابراین، قطر سفیرانش را از این سه کشور خارج نخواهد کرد.
عربستان، امارات و بحرین سفیرانشان را از قطر فراخواندند
عربستان، امارات و بحرین ضمن انتقاد از دوحه به خاطر دخالت هایش در امور کشورهای همسایه، سفیران خود را از قطر فراخواندند.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، این تصمیم را خبرگزاری رسمی عربستان با گذشت یک روز از برگزاری نشست وزیران امور خارجه کشورهای امیرنشین عرب حوزه خلیج فارس در ریاض اعلام کرد.
شبکه تلویزیونی المیادین هم گزارش داد، عربستان سعودی، بحرین و امارات عربی متحده با صدور بیانیه ای مشترک قطر را به دخالت در امور کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس متهم کردند.