اقتدار ایران اسلامی مدیون حضرت امام (ره) است
رئیس بسیج سازمان صدا و سیما گفت: امروز نیاز به کار در حوزه های فرهنگ، انسجام اجتماعی و اقتدار ملی است.
جعفری در حاشیه تجدید بیعت بسیجیان سازمان صدا و سیما با آرمان های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: در آستانه سالگرد ارتحال امام راحل امروز با حضور جمعی از بسیجیان سازمان صدا و سیما به نمایندگی از همه همکاران برای تجدید میثاق و گرامیداشت و یاد و خاطره حضرت امام راحل در حسینیه جماران حضور یافتیم.
وی با بیان اینکه حضرت امام (ره) اقتدار ، عزت و آبرو به اسلام و مسلمین بخشید، گفت: حضرت امام (ره) برای ما همه چیز است و آنچه ما امروز از احیای مجدد اسلامی داریم و عزتی که در جهان اسلام است و اقتداری که برای ایران اسلامی رقم خورده است همه مدیون حضرت امام (ره) است .
جعفری با بیان اینکه یاد و خاطره امام راحل برای همیشه در حافظه تاریخ و مردم ایران باقی خواهد ماند، افزود : مردم به حضرت امام(ره) عشق می ورزند، برای اینکه حضرت امام(ره) سخنی جز حق نمی گفتند و جز برای خدا سخن نمی گفتند.
وی گفت: با گذشت سال ها از ارتحال حضرت امام (ره) همچنان می بینیم راه ، فکر ، نگاه ، انقلاب و امانت امام راحل همچنان با اقتدار و عزت به راه خود ادامه می دهد.
رئیس بسیج سازمان صدا و سیما افزود: این عزت و افتخار بخشی مدیون خود حضرت امام (ره) است، چون امام راحل برای رضای خدا عمل می کردند و ماندگار شدند و بخشی مربوط به مردم است چرا که به حضرت امام ایمان آوردند و ایشان را باور کردند و بخشی از آن نیز مدیون رهبری های داهیانه جانشین خلف حضرت امام (ره) است که انقلاب را به گونه ای مدیریت و راهبری کردند که همه احساس می کنند حضرت امام (ره) زنده است.
جعفری با بیان اینکه اکنون این انقلاب نیاز به تلاش و ایثار دارد، گفت: یک دوره لازم بود فرزندان امام (ره) جان خود را در راه انقلاب فدا کنند و امروز نیاز به کار در حوزه فرهنگ ، انسجام اجتماعی و اقتدار ملی است و به فرموده مقام معظم رهبری باید با عزم ملی و مدیریت جهادی خلاهایی که وجود دارد بتوانیم برطرف کنیم .
وی افزود: باید نگاه و انقلاب حضرت امام(ره) به عنوان یک الگو بیشتر از گذشته مطرح باشد تا بتوانیم اسلامی قدرتمند و با کفایت ارائه کنیم.