• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۵۷۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵
آذربایجان غربی » سیاسی

تاکید رئیس کل دادگستری اذربایجان غربی بر برخورد قاطع با معاندین و جاسوسان

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: دستگاه قضایی پا به پای نیرو‌های مسلح ایستاده و برخورد‌های قاطعی با جاسوسان و معاندین خواهد داشت.

تاکید رئیس کل دادگستری اذربایجان غربی بر  برخورد قاطع با معاندین و جاسوسان

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی  ؛    ناصر عتباتی ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ارومیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا خاصه شهدای تجاوز رژیم سفاک و خون ریز صهیونیستی، هفته قوه قضائیه را تبریک و به مقام شهید دکتر بهشتی و شهدای این هفته و شهدای عدالت ادای احترام کرد.

وی ادامه داد: درخواست مردم از من تبیین جنایت‌های رژیم صهیونیستی از منظر حقوقی و قضائی بود ولی این امر در مورد جنایت‌های رژیمی که به هیچ گونه قاعده و قانون بین المللی، انسانی و اخلاقی پایبند نیستند بی معنی است، رژیمی که نطفه شکل گیری آن نامشروع و بر اساس تجاوز، غارت و با جنایات ماشین کشتار زنان، کودکان و افراد مظلوم شکل گرفته است.

برخورد با جاسوسان بدون مماشات

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: نمی‌توان با رژیمی که به غیر از کشت و کشتار در منظر تمام بشریت و سازمان‌های به اصطلاح حقوق بشری زبان دیگری بلد نیست و در این خصوص هیچ خط قرمزی ندارد با زبان حقوقی و بنیادین بین الملل صحبت کرد و زبان این فرزند نامشروع استکبار جهانی را فقط سپاه و ارتش پر قدرت ایران اسلامی و موشک‌ها و پهپاد‌های قدرتمند آنها که رؤیای باطلشان را به کابوس تبدیل کرده‌اند می‌دانند.

عتباتی افزود: امروز ملت ایران به واسطه از دست دادن انسان‌های بزرگ داغدار است ولی با اقتدار پشت نظام، کشور و رهبر فرزانه خود ایستاده، ملتی که سابقه تسلیم ندارد و خوشحال از این است که نیرو‌های مسلح با اقتدار و اشراف کامل با موشک‌های نقطه زن هر چه را که زمین‌های اشغالی اراده کند هدف قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: فرزندان شجاع و باغیرت در سنگر قضا، قضاوت و دادگستری پا به پای نیرو‌های مسلح حرکت می‌کنند و با قدرت در مقابل عوامل رژیم صهیونیستی ایستاده و نسبت به جاسوسان احکام قاطع صادر و اجرا کرده است و در روز‌های آینده شاهد خواهیم بود که موشک‌های قضائی درس عبرتی قاطع و بدون مماشات به وطن فروشان خواهند داد.

نیاز امروز کشور اتحاد و انسجام است

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه نیاز امروز کشور اتحاد و انسجام است گفت: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکای جنایتکار تصورش این بود که با یک حمله مردم پشت نظام و رهبری را خالی خواهند کرد ولی غافل از اینکه مردم با تمامی مشکلات با اتحاد و انسجام ملی به مانند چهل و شش سال گذشته پشت انقلاب خود هستند و نقشه دشمنان را نقش بر آب کرده و اتحاد و انسجام آنها بیش از پیش تقویت شد.

وی افزود: دشمن در کمین است که از طریق رسانه‌های معاند با تبلیغات مسموم و شایعه پراکنی به اتحاد و انسجام مردم نفوذ کند از این رو باید هوشیار بود و اخبار درست را از رسانه ملی و شبکه‌های داخلی دنبال کرد و اجازه نفوذ و گسست بین انسجام مردم را نداد.

عتباتی از مردم خواست تک تک آنها با اتحاد، انسجام، با بصیرت و هوشیاری مکمل اقدامات نیرو‌های امنیتی و نظامی باشند و با نگاه هوشیارانه و با حساسیت نسبت به مسائل پیرامون خود مراتب مشکوک را سریع گزارش کنند.

کمبودی در تأمین ارزان عمومی نداریم

وی از بسیجیان پرافتخار نیز که با انسجام و نظم و برنامه ریزی در تأمین امنیت شهر‌ها تلاش می‌کنند تقدیر نمود و گفت  : بسیج مردمی به مانند همیشه نقش پر رنگ خود را در تأمین امنیت و آرامش شهروندان به خوبی ایفا می‌کند.

عتباتی با اشاره به اینکه در حوزه تأمین ارزاق عمومی کمبودی وجود ندارد و همه پای کار هستند گفت: از مدیران خواسته شده اگر کوچک‌ترین سهل انگاری و بی توجهی از ناحیه هر مسئولی باشد با برخورد جدی دستگاه قضائی مواجه خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)