• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
سیاسی » دولت

حضور باشکوه مردم محاسبات دشمن را به هم زد

سخنگوی دولت با اشاره به حضور با شکوه و حماسی مردم در نماز جمعه و راهپیمایی بعد از آن در سراسر کشور، گفت: مردم عزیز روز گذشته در نماز جمعه همدلی و همبستگی، حضور جانانه‌ای پیدا کردند و این حضور یک بار دیگر باعث شد محاسبات دشمن به هم بخورد.

حضور باشکوه مردم محاسبات دشمن را به هم زد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه مهاجرانی در گفت و گوی زنده تلویزیونی اظهار داشت: این همدلی و همبستگی نماد معناداری از قدرت مردم ایران است که معمولاً دشمن در محاسبات فقط قدرت نظامی را تا حدودی ارزیابی می‌کند ولی به جهت تمدن دیرینه‌ای و تاریخ و فرهنگ غنی که داریم این موضوع را در محاسباتشان از قلم می‌اندازند و نمی‌دانند که مردم ما تا چه اندازه در شرایط بحران و سخت پشت همدیگر هستند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: ما هر روز شاهد خلق جلوه‌های ویژه از این همبستگی مردم هستیم که شا یسته قدردانی و تشکر است و تاکید می‌کنم که نماد اصلی قدرت ما نه فقط در موشک‌های ما که در همبستگی و همدلی مردمانمان است.

مهاجرانی افزود: ما در طول روز گذشته تجمعاتی را از ایرانیان خارج از کشور در کشور‌ها و شهر‌هایی نظیر لندن، اسلو و ونکوور داشتیم که در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به ایران صورت گرفت و همینطور همراهی مردم کشور‌های عراق، لبنان، ونزوئلا، ترکیه و هلند با مردم ایران را داشتیم.

همراهی کشور‌های دوست در این روز‌های سخت را فراموش نمی‌کنیم

وی ادامه داد: دنیا بداند که این روز‌ها خواهد گذاشت ولی ایران همراهی مردمان و برخی از دولت‌ها نظیر ونزوئلا و پاکستان را فراموش نخواهد کرد. به طور طبیعی مثل هر حمله‌ای که تا ابد ادامه پیدا نخواهد کرد و یک روزی تمام می‌شود، این روز‌ها هم تمام می‌شود ولی فراموش نمی‌کنیم که کدام دولت‌ها و ملت‌ها همراه مردم ایران بودند.

مهاجرانی افزود: از زحمات جایگاه داران سوخت تشکر میکنم که در طول ۱۰ روز گذشته همراهی بسیار خوبی را با مردم داشتند، ما امروز در نهمین روز آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان هستیم و در طول این روز‌ها واقعاً شاهد بودیم که بسیار همراهی خوبی داشتند و جا دارد که از جانفشانی آتش نشانان عزیزمان تشکر بکنم که واقعاً در این مسیر همراهی بسیار عالی را داشتند و به معنای واقعی بر آن رسالت خطیر خودشان پایبند بودند و بسیار عالی ایفای نقش کردند.

وی در ارائه گزارش از آنچه در دولت گذشته است و اقداماتی که انجام شده، گفت: طبیعتاً مدیران اجرایی که در دولت مشغول هستند وزارتخانه‌ها و زیر مجموعه هایشان به شدت مشغول انجام وظایف و خدمت رسانی به مردم هستند.

مشکلی در تامین و توزیع محصولات غذایی و کشاورزی وجود ندارد

مهاجرانی درمورد اقدامات دولت در مدیریت عمومی کشور، تاکید کرد: وزیر جهادکشاورزی برای روند تامین و توزیع محصولات کشاورزی تاکید کرده که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده هم نشده است.

وی ادامه داد: رئیس سازمان دامپزشکی کشور هم با توجه به مهمان پذیری برخی استان‌ها اعلام کرده است که در این مناطق سه‌شیفته شدن کار‌ها انجام شده و برای نظارت بهداشتی هم این امر در راستای حفظ کیفیت محصولات ارائه‌شده افزایش یافته است.

بازگشت فعالیت اصناف به روال عادی

سخنگوی دولت افزود: با توجه به اینکه تنظیم بازار به عنوان مجموعه ذیل وزارت صنعت معدن تجارت است در موضوع عرضه و تامین محصولات به استانداران اختیاراتی داده شده و همینطور درمورد بازگشتن وضعیت فعالیت اصناف به روال عادی نیز آقای فراهانی رئیس اتاق اصناف تاکید کردند که فعالیت اتحادیه‌های صنفی در شهر تهران به وضع عادی خودش برمیگردد.

وی افزود: با توجه به اینکه مسافران زیادی درحال برگشت به تهران هستند و شاهد تراکم ماشین‌ها در مبادی ورودی شهر هستیم و همینطور با توجه به فعالیت نیرو‌های امنیتی برای تامین امنیت، ممکن است مقداری این صف ورودی به شهر طولانی باشد لذا از مردم عزیزمان خواهش میکنیم که با صبر و حوصله برخورد بکنند و با گفتن یک خدا قوت به نیرو‌های امنیتی دلگرمی دهند.

خواندن کنتور‌ها تا چند روز آینده انجام نمی‌شود

مهاجرانی ادامه داد: طبق اعلام شرکت ملی گاز و وزارت نیرو، خواندن کنتور‌ها تا چند روز آینده انجام نخواهد شد لذا اگر افرادی برای خواندن کنتور مراجعه داشتند بدانید که هیچ نیازی به باز کردن درب منزل نیست و موارد مشکوک را هم به همان شماره تلفن‌های همیشگی ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ اطلاع رسانی بکنند

سخنگوی دولت افزود: اگر افرادی دچار شرایط اضطرابی خاص شدند دو سامانه به صورت کاملاً مشخص فعال هستند یکی سامانه مشاوره ۳۰۴۰ که در ایام کرونا هم تجربه کار بسیار خوب این سامانه را داشتیم و دیگری سامانه صدای مشابه که ذیل وزارت کار و طبقه رفاه اجتماعی فعالیت می‌کند و با شماره ۱۴۸۰ فعال است که همه می‌توانند با این شماره‌ها در تماس قرار بگیرند و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

وی افزود: شمار زیادی از روانشناسانی که در وزارت علوم فعالیت می‌کردند هم اکنون در خدمت این سامانه‌ها قرار گرفته‌اند و با توجه به قاب همدلی در جامعه در راستای خدمت رسانی به مردم عزیزمان در این مسیر فعالیت می‌کنند.

مهاجری ادامه داد: شرکت پست هم اعلام کرده اگر محموله‌هایی بوده که مراجعه شده، اما کسی برای تحویل نبوده است، مردم نگرانی نداشته باشند و زمان نگهداری این محموله‌ها ادامه می‌یابد و به مبدأ باز نخواهد گشت.

سخنگوی دولت افزود: با توجه به تهدید‌های که وجود دارد ما روی بستر اینترنت ملی هستیم طبیعتاً کسانی که خارج از کشور هستند و نگران عزیزانشان و والدین خود هستند می‌توانند با پیام رسان‌های داخلی که وجود دارد در ارتباط باشند، مشکلی وجود ندارد و همه می‌توانند به راحتی کیفیت ارتباطی خوب ارتباط بگیرند.

وی تصریح کرد: در حوزه وزارت راه، پرواز‌ها همچنان با توجه به امنیت و اهمیت حفظ جان شهروندانمان برقرار نخواهد بود و فعلاً لغو است؛ نکته دیگر با توجه به اینکه صنایع ما هم در این حوزه کمی آسیب دیدند و اصولاً جریان تولید توزیع و به عبارتی تقاضا به هم خورده به همین جهت معاونت صنایع عمومی وزارت صنعت معدن تجارت اعلام کرد که بسته ویژه‌ای برای حمایت از تولید در شرایط بحران در نظر گرفته شده که این بسته شامل محور‌های استمهال بدهی‌ها تعویق اقساط بانکی مالیاتی و تامین اجتماعی و اعطای تسهیلات خواهد بود.

مهاجرانی با اشاره به اینکه صادرات و واردات یکی از موضوعات اساسی است، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته شاهد واردات ۷۴ هزار تن کالای اساسی به کشور بودیم.

۵۴ زن و کودک شهید شدند

وی اعلام کرد از آغاز حملات رژیم صهیونیستی تاکنون ۵۴ زن و کودک شهید و ۹۴ زن و کودک مصدوم شدند.

مهاجرانی ادامه داد: به دنبال تجاوز دشمن، ما شاهد آسیب دیدن بیمارستان‌هایی از جمله فارابی کرمانشاه بودیم؛ در تهران هم بیمارستان‌هایی آسیب دیدند که این کاملاً خلاف همه پروتکل‌های بین المللی است.

سخنگوی دولت اظهار کرد: در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی، شش آمبولانس مورد اصابت قرار گرفته و سه امدادگر هلال احمر به شهادت رسیدند؛ در همین راستا رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شکایتی را به نهاد‌های بین المللی تنظیم و به دادستان دیوان کیفری بین المللی اعلام جرم کرد که کمیته صلیب سرخ و فدراسیون صلیب سرخ جهانی این حملات را محکوم کردند.

وی تصریح کرد: وزیر علوم هم نامه‌ای را به مدیر کل یونسکو نوشت و اعلام کرد ۱۲ نفر از اساتید دانشگاه در این تجاوزات به شهادت رسیدند و در همین مسیر لازم است اعلام کنم که ما در این حملات خانم دکتر مرضیه عسری فوق تخصص کودکان به همراه فرزند دختر سه سالشان را از دست دادیم؛ همچنین تعدادی از ورزشکاران که تا الان تعدادشان به ۲۴ نفر رسیده به شهادت رسیدند.

مهاجرانی افزود: متاسفانه ما شاهد شهادت سروان وحید خسرو داد قهرمان کیک بوکسینگ کشورمان و علی مرادی بازیکن ۲۲ ساله تیم فوتبال که در خرم آباد به شهادت رسیدند بودیم و همچنان شاهد حملاتی هستیم که به مراکز مسکونی صورت می‌گیرد.

وی گفت: کارزاری به نام ایران صورت گرفته که افراد نام آوری از جمله رضا امیرخانی نویسنده، کیومرث اشتریان به عنوان یکی از متخصصین حوزه سیاست گذاری، محمد درویش فعال محیط زیست، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه اسبق به آن پیوسته‌اند؛ این کارزار با این هدف آغاز بکار کرده است که فراموش نکنیم هر جایی که نام ایران است، همه ایرانیان پای کار هستند.

قدر دانی از تولید محتوا‌های فرهنگی و هنری

مهاجرانی همچنین از نهاد‌های فرهنگی و هنری که در این روز‌ها محتوا‌های فرهنگی و هنری تولید می‌کنند و آثار خود را در بستر‌های عمومی به صورت رایگان به اشتراک می‌گذارند تشکر کرد.

سخنگوی دولت افزود: مردم عزیز ایران این شعر را با هم زمزمه کنیم «تنیده یاد تو در تار و پودم میهن‌ای میهن/بود لبریز از عشقت وجودم میهن‌ای میهن»؛ پیشنهاد می‌کنم که این شعر را با صدای زیبای استاد شجریان جست‌و‌جو کنید و گوش بدهید و فراموش نکنیم که همه ما پای کار ایران هستیم و چو ایران نباشد تن من مباد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازار مارگون زیر ذره بین بازرسان
اصلاح الگوی مصرف راهی برای برون از ناترازی انرژی
آیت الله سعیدی خطیب این هفته نماز جمعه قم
برداشت زیره در دامغان
دیدار فرمانده انتظامی استان گلستان امروز با دو خانواده شهید جنگ ۱۲ روزه
تشییع پیکر شهید موحدی در یزد
تدابیر وزارت صمت برای حمایت از واحد‌های تولیدی
فردا آئین شیرخوارگان حسینی در استان قزوین
تامین کالا‌های اساسی در ایام محرم
بدرقه‌ای در قامت یک حماسه در دلفان
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در ۵۵ نقطه چهارمحال و بختیاری
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکرسردار ایزدی ۱۲ تیر در قم
تداوم پنجشنبه‌های مهربانی ستاد دیه استان یزد 
زنجان در انتظار تکمیل ۶۲ طرح نیمه‌تمام مدرسه‌سازی
برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم در حرم رضوی
کشف ۵ میلیارد تومان دخانیات قاچاق در اصفهان
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
فردا ۶ تیرماه، تشییع پیکر ۱۵ شهید جنایت رژیم صهیونیستی در مشهد مقدس
عراقچی خواستار برخورد مسئولانه کشور‌های اروپایی با رژیم اسرائیل شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات برپایی هیئت‌ها و بیرق‌های حسینی در محرم امسال
شکست صهیونیست‌ها در شیراز به تصویر کشیده شد
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل
سردار شادمانی به شهادت رسید 
افزایش ۴۶ درصدی تولید گیلاس در آذربایجان شرقی
رشد ۴ برابری دستگیری اتباع خارجی
اهدای انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی به خانواده شهید شایان فرد
همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی تعلیق شد
برگزاری مراسم ملی تشییع پیکر شهدای والامقام اقتدار ایران
ادای احترام مدیرعامل توانیر به مقام شهیده ندا رفیعی پارسا
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
آغاز موج نوزدهم «وعده صادق ۳»  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)