• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

آغاز طرح ایمن‌سازی و روکش آسفالت جاده عدور - گردنه لرکش

عملیات اجرایی طرح ایمن سازی و روکش آسفالت جاده "عدور_ گردنه لرکش" دهستان محروم سیلاب و کلوار شهرستان مارگون آغاز شد.

آغاز طرح ایمن‌سازی و روکش آسفالت جاده عدور - گردنه لرکش
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در این مراسم با حضور نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با افزایش ۲۶۰ درصدی اعتبارات راهداری استان، اجرای طرحهای زیرساختی مانند راه روستای "عدور" (به طول ۴ کیلومتر) را در دستور کار دارد تا با رفع بن‌بست‌های ارتباطی، جهشی در تولید، توسعه، سرمایه‌گذاری اقتصاد و درآمد مردم ایجاد شود.
یدالله رحمانی، با اشاره به کلنگ‌زنی راه روستای «عدور» عنوان کرد: یکی از نقاط عطف این سفر، آغاز عملیات اجرایی طرح راه روستای عدور بود، این طرح با طول چهار کیلومتر و اعتبار اولیه ۵۷ میلیارد تومان، یکی از طرح های کلیدی برای رفع محرومیت این منطقه محسوب می‌شود.
وی تاکید کرد: احداث این مسیر چهار کیلومتر به سمت استان چهارمحال و بختیاری نه‌تنها بن‌بست ارتباطی این منطقه را برطرف می‌کند، بلکه گشایشی در مسیر تولید، سرمایه‌گذاری و بهبود معیشت مردم ایجاد خواهد کرد. 
وی ادامه داد: سال گذشته، اعتبار اولیه حوزه راهداری استان ۵۴۰ میلیارد تومان بود، اما با همت دولت و نگاه محرومیت‌زدایی، این رقم به بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که رشد قابل‌توجه ۲۶۰ درصدی داشته است.
رحمانی با بیان اینکه برای سال جاری نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با جذب حداقل سه هزار میلیارد تومان اعتبار، گام‌های بلندتری در توسعه راه‌های استان برداریم، عنوان کرد: از پیمانکار می‌خواهم که با جدیت، اجرای این طرح را تا قبل از فرارسیدن فصل سرما و بارندگی‌ها به پایان برساند تا مردم عزیز منطقه در تردد‌های خود با مشکل مواجه نشوند. 
محمد بهرامی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه شرایط کار از لحاظ دسترسی و هزینه‌ها در منطقه محروم «سیلاب و کلوار» سخت است، گفت: از اداره کل راهداری و پیمانکار انتظار داریم که طرح «عدور به گردنه لرکش» طبق برنامه زمانبندی شده افتتاح و بهره‌برداری برسد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هم گفت: طرح ایمن سازی و روکش آسفالت جاده «عدور به گردنه لرکش» دهستان سیلاب و کلوار شهرستان مارگون قرار است ۱۲ ماهه از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری و سایر ردیف‌ها تکمیل و بهره‌برداری برسد.
حمیدرضا پیمانجو، افزود: این جاده به لحاظ ارتباطات و مراوداتی که بین استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لرگان استان چهارمحال و بختیاری وجود داشته در فصل پاییز و زمستان و بارش‌ها باعث مشکلاتی برای مردم این منطقه می‌شد که با بهره‌برداری از آن منطقه سیلاب کلوار و شاه غالب در این استان به شهرستان لردگان متصل می‌شوند.
عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: چنین طرح هایی با همت دسته جمعی و هم افزایی مدیریت استان و نمایندگان اجرا می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)