• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
کرمانشاه » سیاسی

بهبود شاخص‌های اقتصادی در استان کرمانشاه در هفت‌ماهه اخیر

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به بهبود شاخص‌های اقتصادی در استان در هفت‌ماهه اخیر گفت: براساس گزارش‌های مرکز آمار ایران، استان کرمانشاه در بازه زمانی آذر ۱۴۰۳ تا خرداد ۱۴۰۴ موفق به تحقق پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه‌های تورم و اشتغال شده است.

کرمانشاه در مسیر رشد و رونق

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، قباد شعبانی گفت: در فصل بهار ۱۴۰۴، نرخ بیکاری استان با کاهش ۲.۵ درصدی از ۱۲ به ۹.۵ درصد رسیده و «تک رقمی» شده است؛ در حالی که نرخ بیکاری کشور صرفاً ۰.۴ درصد کاهش یافته و از ۷.۷ به ۷.۳ درصد رسیده است. این عملکرد ضمن کاهش ۲.۱ درصدی از نرخ فاصله نرخ بیکاری استان از میانگین کل کشور باعث صعود ۵ پله‌ای جایگاه استان در جدول ملی بیکاری شده است.

وی به افزایش ۰.۹ درصدی نرخ مشارکت اقتصادی و افزایش ۱.۹ درصدی نسبت اشتغال هم اشاره کرد و افزود: وضعیت اشتغال کرمانشاه نسبت به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، ایلام، اردبیل و البرز مطلوب‌تر گزارش شده است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به اقدامات مؤثر مدیریتی در استان که سبب کاهش چشمگیر نرخ بیکاری شده است، گفت: رفع موانع فعال‌سازی واحد‌های تولیدی راکد و نیمه‌فعال، تسهیل فرآیند تکمیل پروژه‌های نیمه کاره در بخش خصوصی و دولتی، توسعه تجارت مرزی و ارائه مشوق‌های سرمایه‌گذاری و معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان و حمایت هدفمند از تولید داخلی از مهمترین اقداماتی بوده که سبب مهار نرخ بیکاری و تک رقمی شده آن شده است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه همچنین با اشاره به کنترل تورم و ارتقاء جایگاه استان در بین استان¬های سراسر کشور گفت: در طول دوره مدیریت دکتر حبیبی استانداری کرمانشاه، نرخ تورم استان کرمانشاه در تمامی ماه‌ها پایین‌تر از متوسط کشوری بوده و این روند موجب ارتقاء جایگاه استان از رتبه ۸ به رتبه ۳۰ در میان استان‌های کشور شده است. همچنین تورم نقطه‌به‌نقطه در آذرماه ۱۴۰۳ با ثبت عدد ۲۷.۷ درصد، کرمانشاه را در جایگاه ۳۰ کشور قرار داد.

شعبانی افزود: نرخ تورم استان کرمانشاه درهفت ماهه اخیر (از آذرماه سال ۱۴۰۳ تا خرداد ماه سالجاری) به صورت مستمر در حال بهبودی بوده به طوریکه از رتبه ۲۲ به رتبه ۳۰ کشور ارتقاء یافته که ۸ پله بهبود داشته است.

وی عنوان کرد: در آذرماه سال ۱۴۰۳ نرخ تورم کل کشور ۵/۳۲ درصد ونرخ تورم کرمانشاه، ۶/۳۱ درصد بوده است. رتبه استان در این شاخص۲۲ بوده و شش پله نسبت به ماه گذشته (آبان ۱۴۰۳) بهبود یافته است.   در دی ماه سال ۱۴۰۳، نرخ تورم کل کشور ۳۲ درصد و نرخ تورم استان کرمانشاه ۳/۳۰ درصد بوده است. رتبه استان در ماه مذکور۲۴ بوده که دو پله نسبت به ماه گذشته (آذر ۱۴۰۳) بهبود داشته است.

آنچنان که معاون استاندار گفت، در بهمن ماه سال ۱۴۰۳، نرخ تورم کل کشور ۳۲ درصد و نرخ تورم استان کرمانشاه ۶/۲۹ درصد بوده است. رتبه کرمانشاه در این ماه در میان استان‌های کشور ۲۶ بوده که نسبت به ماه گذشته (دی ۱۴۰۳) دو پله بهبود یافته است.   در اسفند ماه هم، نرخ تورم کل کشور ۵/۳۲  درصد بوده، در حالی که این نرخ در استان کرمانشاه ۷/۲۹ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: در فروردین ماه سال ۱۴۰۴ هم نرخ تورم کل کشور ۲/۳۳ درصد و در استان کرمانشاه ۳۰ درصد بوده است، که ۲/۳ درصد از وضعیت کل کشور بهتر بوده و رتبه کرمانشاه در این ماه ۳۰ گردیده که نسبت به ماه گذشته (اسفند ۱۴۰۳) یک پله بهبود یافته است. همچنین در اردیبهشت ماه سالجاری نرخ تورم کل کشور ۹/۳۳ درصد و نرخ تورم استان کرمانشاه ۴/۳۰ درصد بوده است. رتبه استان کرمانشاه در این ماه ۳۰ بوده است.

شعبانی افزود:  همچنین در خرداد ماه سال جاری نرخ تورم کل کشور  ۵/۳۴ درصد و در استان کرمانشاه ۳۱ درصد بوده که رتبه استان درمیان تمام استانها، ۳۰ بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)