• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۹۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
قم » سیاسی

پاسخ بعدی ایران در صورت حماقت صهیونیست‌ها کوبنده‌تر خواهد بود

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه، دشمن صهیونیستی را به زانو درآورد و اگر آنها بخواهند دست به حماقتی دیگر بزنند، با واکنشی بسیار شدیدتر و کوبنده رو‌به‌رو خواهند شد.

پاسخ بعدی ایران در صورت حماقت صهیونیست‌ها کوبنده‌تر خواهد بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، امیر سرتیپ نبی سهرابی، جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور در آیین تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم در تالار کرامت استانداری، با اشاره به شکست آشکار رژیم صهیونیستی در تجاوز‌های اخیر اظهار کرد: در این دفاع مقدس ۱۲ روزه که به نوعی رویارویی مستقیم جمهوری اسلامی ایران با دشمن دیرینه‌اش بود، با رهبری و هدایت‌های حکیمانه فرمانده معظم کل قوا، ایثارگری نیرو‌های مسلح و اتحاد ملت، پوزه صهیونیست‌ها به خاک مالیده شد و آنها با التماس به دنبال آتش‌بس رفتند.

وی با بیان اینکه آتش‌بس فعلا برقرار است، اما جمهوری اسلامی در وضعیت جنگی به‌سر می‌برد، هشدار داد: در صورتی که رژیم صهیونیستی بخواهد بار دیگر اقدام احمقانه‌ای انجام دهد، نیرو‌های مسلح ما با شدت و قدرت بیشتر از گذشته، پاسخ کوبنده‌ای می‌دهند و آنها را به بیچارگی کامل خواهند کشاند.

سهرابی ادامه داد: ما ملت مقاومی هستیم و نسل جدید نیز در همین نبرد نشان داد که پای آرمان‌های انقلاب و کشور ایستاده‌است، آنچه امروز اهمیت دارد انتقال پیام دفاع مقدس به نسل جوان است؛ پیامی که پر از ایثار، فداکاری، شهامت، ازخودگذشتگی و مردانگی می‌باشد.

وی تاکید کرد: ماموریت اصلی بنیاد حفظ آثار، همین انتقال مفاهیم بلند دفاع مقدس به جامعه امروز و آینده است، باید کاری کنیم که نوجوانان امروز بدانند پدرانشان چه کردند، چرا جنگیدند، و چگونه ایستادگی کردند تا وقتی کشور با تهدیدی مواجه شد، او هم آماده ایستادگی باشد.

سهرابی با اشاره به سختی کار فرهنگی خاطرنشان کرد: کار فرهنگی در حوزه دفاع مقدس، کاری بلندمدت است و باید صبورانه دنبال شود، نباید انتظار داشته باشیم نتایج فوری به دست آید، باید امروز برای دانش‌آموزان کار کنیم تا ۱۰ سال بعد در دانشگاه‌ها نتیجه آن را ببینیم.

وی گفت: بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، باید مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و همه اقشار جوان را به میدان بیاورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: موزه دفاع مقدس قم از نظر عمرانی پیشرفت خوبی داشته، اما هنوز از نظر محتوایی جای کار دارد، همه دستگاه‌های فرهنگی، نیرو‌های مسلح، آموزش وپرورش، نهاد‌های جهادی و نخبگان باید کمک کنند تا این موزه به مرکز روایت و بازنمایی فرهنگی حماسه ملت ایران تبدیل شود.

سهرابی همچنین با ذکر اولویت‌های دیگر این نهاد گفت: تولید کتاب و آثار فرهنگی نیز در اولویت ماست، دشمن در جنگ نرم به دنبال تحریف و تضعیف فرهنگ ماست و ما باید با کار فرهنگی، روایت درست خود را مستند کنیم، نرم‌افزار دشمن را باید با نرم‌افزار شکست دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت جایگاه معنوی و راهبردی قم گفت: این شهر مقدس ظرفیت عظیمی برای تبیین گفتمان دفاع مقدس دارد و بنیاد حفظ آثار در استان باید با تلاش مضاعف عمل کند، ماموریت قم در حوزه دفاع مقدس، یک ماموریت عادی نیست؛ بلکه نقشی مرجع و ملی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)