• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۴۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
سیاسی » دولت

تامین مسکن یکی از اولویت‌های مهم دولت است

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه تامین مسکن مورد نیاز مردم به ویژه مسکن روستاییان و اقشار آسیب‌پذیر یکی از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است، گفت: طرح جامع حمایت جدی برای تکمیل و ساخت واحد‌های مسکن‌های حمایتی تهیه و تدوین می‌شود.

تامین مسکن یکی از اولویت‌های مهم دولت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون اول رئیس‌جمهور در بیست و یکمین جلسه شورای عالی مسکن که وزرای راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، دادگستری، نیرو، سخنگوی دولت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، استاندار تهران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با اشاره به اینکه دولت‌های گذشته برنامه‌ها و تعهدات خوبی در زمینه مسکن داشته‌اند، ادامه داد: با وجود تمامی تلاش‌ها حدود ۱۴۰ هزار نفر از متقاضیان مسکن مهر و سایر مسکن‌های حمایتی نتوانستند مسکن خود را تحویل بگیرند.

محمدرضا عارف با اشاره به تعهد ساخت ۸۴۰ هزار واحد مسکن حمایتی و ۱۳۰ هزار واحد مسکن مهر افزود: در زمینه ساخت این واحد‌های مسکونی به موانع تسهیلاتی و اجرایی در طول سالیان و دهه‌های گذشته برخورد کرده‌ایم که باید ظرف یک ماه آینده طرح جامع حمایت جدی برای تکمیل و ساخت این واحد‌ها تهیه و تدوین شود تا از طریق تسهیلات و اختیاراتی که قانونگذار در اختیار قرارداده است، بتوانیم رونقی در این بخش داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: سهم مهمی از درآمد‌های بخش‌هایی از آحاد جامعه صرف اجاره مسکن می‌شود اگر دولت دخالت نکند و تسهیلات قائل نشود عملاً خرید مسکن برای این بخش‌ها غیرممکن است که امیدواریم با پیگیری‌های لازم در زمینه مسکن ۴ دهک پایینی جامعه قدم‌های بزرگی برداریم.

محمدرضا عارف با تاکید بر اینکه تعهدات دولت‌ها در ساخت مسکن‌های حمایتی به ویژه برای قشرهای آسیب‌پذیر، تعهد نظام است و حق هیچگونه تعللی در این زمینه نداریم، افزود: باید مسکن‌های حمایتی و تعهدات دولت‌ها در این بخش هر چه سریعتر تکمیل شود و در اختیار متقاضیان قرار گیرد و با کمک دولت و نهاد‌های عمومی مسکن مناسب برای مردم آماده شود.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: رونق در بخش مسکن به رونق اقتصادی و فعال شدن صنعت و اشتغالزایی منجر می‌شود که با توجه به شعار سال، ساخت مسکن یکی از بخش‌های مهم تولیدی کشور است که در این راستا جلسات شورای عالی مسکن باید به طور منظم برگزار شود تا گام‌های اساسی‌تر برای مسکن همه شهروندان برداشته شود.

همچنین در این جلسه وزارت راه و شهرسازی گزارشی از بازار مسکن، اقدامات مهم بسته مدیریت اجاره، عملکرد پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و برنامه‌ها و چالش‌های مسکن حمایتی را ارائه کرد.

در ادامه گزارش بانک مرکزی از عملکرد تسهیلات بانکی در بخش مسکن و اجرای قانون جهش تولید مسکن ارائه شد.

همچنین در این جلسه مقرر شد کمیته‌ای متشکل از وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی، راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی ظرف یک ماه آینده برنامه‌ای مشخص برای تامین مالی تکمیل واحد‌های مسکن‌های حمایتی تهیه و تدوین کنند.

در ادامه در خصوص تسهیل واگذاری زمین به متقاضیان جوانی جمعیت از ظرفیت اراضی روستا‌ها و نیز کاهش نرخ سود تسهیلات پروژه‌های مسکن حمایتی و تسهیل فروش اقساطی طرح های مسکن حمایتی بحث و تصمیم‌گیری شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)