• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۶۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۰
اجتماعی » انتظامی و حوادث

دیدار سردار رادان با ۴ خانواده شهید انتظامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه

فرمانده کل انتظامی کشور در دیدار با ۴ خانواده از شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: چه افتخاری بالاتر از اینکه شهدا در مقابل آمریکا و اسرائیل ایستادگی کردند و در این راه به شهادت رسیدند.

دیدار سردار رادان با ۴ خانواده شهید انتظامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امروز جمعه سوم مرداد ماه و در ایام اربعین عروج شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور با حضور در منزل شهیدان حسین لطفی وند و عزیز سیفی؛ از شهدای انتظامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، با خانواده این شهدای والا مقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد؛ و در ادامه این دیدارها، عصر امروز نیز فرمانده کل انتظامی کشور با حضور در منزل شهیدان مرتضی هاشمی و محمد اصل پسندیان از شهدای انتظامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، با خانواده‌های این شهدا نیز به گفت‌و‌گو نشست.

سردار رادان در این دیدار‌ها با ذکر صلواتی و قرائت فاتحه، از شهیدان یاد کرد و با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و خانواده‌هایشان، اظهار کرد: وقایع اخیر (جنگ ۱۲ روزه) تکرار صحنه‌ای از صحنه‌های کربلا و تاریخ عاشورا بود؛ شهدای عزیز ما و سایر رزمندگان اسلام در مقابل "شقی‌ترین" افراد روی زمین "جانانه" و "تمام قد" ایستادند، چه افتخاری بالاتر از اینکه شهیدان در مقابل آمریکا و اسرائیل ایستادگی کردند و در این راه به شهادت رسیدند؛ شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه به دست شقی‌ترین افراد به شهادت رسیدند.

درخشش مدال پر افتخار بر سینه شهدا و خانواده‌هایشان

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: مدالی که به سینه شهیده زده می‌شود، فقط برای خود شهید نیست، بلکه این افتخار دامنه و وسعت زیادی دارد و شامل حال خانواده، اقوام، دوستان، آشنایان، همکاران، همرزمان و همسایگان شهید نیز می‌شود؛ ما باید بتوانیم با پیروی از راه و منش شهدا، این مدال پر افتخار را جلا ببخشیم و اجازه ندهیم غباری بر روی این مدال بنشیند.

وی با مروری بر وقایع جنگ ۱۲ روزه یادآور شد: رژیم منحوس صهیونیستی به آمریکا این پیام و وعده را داده بود که کار جمهوری اسلامی ایران ظرف یک هفته تمام است و نظام سقوط خواهد کرد؛ اما به برکت خون شهیدانمان، فرماندهی مقام معظم رهبری مدظله العالی، درخشش نیرو‌های جان برکف مسلح و انسجام مردمی، حقارت و شکست دشمن را دیدیم.

این مقام ارشد انتظامی مطرح کرد: گرچه عزیزانی را در این نبرد حق علیه باطل از دست دادیم، عزیزانی که تکرار نشدنی هستند، اما باور من این است گویی که این شهدا رفتند تا شفاعت رزمندگان و جبهه ایران اسلامی را برای پیروزی نزد خداوند کنند و قطعاً این پیروزی و نصر با شفاعت شهدا محقق شد.

خانواده شهدا؛ سرافراز و سربلند

سردار رادان تاکید کرد: دشمن نشان داد و اثبات کرد از حضور، وجود و غیرت رزمندگان اسلام به درد آمده و مستاصل است؛ در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد که از پلیس و انتظامی کشور عصبانی است و کینه بر دل دارد که اتفاقاً این عصبانیت، خشم و کینه نسبت به انتظامی و سایر نیرو‌های مسلح بیانگر آن بود که ما در مسیر درست در حرکتیم و اثرگذار هستیم و مانع محکمی برای تحقق اهداف شوم دشمن.

عزت و بزرگی در جهاد و مبارزه با دشمنان است

وی با بیان اینکه عزت و بزرگی در جهاد و مبارزه با دشمنان است، آن هم شقی‌ترین افراد روی زمین، اضافه کرد: شهادت مزد و اجر رزمندگان صادق و مخلص جبهه حق علیه باطل است و چه پاداش و افتخاری بالاتر از شهادت؛ خانواده، همرزمان و عزیزان شهدا، امروز سرافراز و سربلند هستند.

شهادت؛ تقدیر مبارک

فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: شهادت تقدیر مبارکی است که نصیب هر کسی نمی‌شود.

سردار رادان خود را خادم خانواده شهدا دانست و گفت: تا همیشه تاریخ، مدیون شهدا و خانواده‌هایشان هستیم، بر این باور و اعتقاد هستم که مسئولیت ما در قبال شهدا تمام نمی‌شود؛ خانواده و عزیزان شهدا، دین بزرگی بر گردن ما دارند.

وی خطاب به خانواده شهدا درخواست کرد: دعای شما به درگاه خداوند برای اجابت نزدیک‌تر است؛ برای اینکه در مسیر پیروی از راه شهدا، تا همیشه مصمم، محکم، پایدار و روهرو همیشگی بمانیم و ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم و سرنوشت و عاقبت ما هم ختم به شهادت شود، دعا کنید.

گفتنی است؛ در این دیدار صمیمانه پدر شهید حسین لطفی وند با قدردانی از سردار رادان اظهار کرد: رمز پیروزی حرکت در خط ولایت و اتحاد و انسجام است.

هم چنین پدر شهید والا مقام عزیز سیفی نیز گفت: حاضرم جانم را فدای ایران اسلامی کنم؛ برای ما بالاترین افتخار است که فرزند عزیزمان در راه دفاع از امنیت و مبارزه با دشمن جنایتکار و کودک کشی، چون رژیم منحوس صهیونیستی، به فیض شهادت نائل شد.

خانواده شهید هاشمی نیز در این دیدار از عنایت خداوند و انتخاب شهید مرتضی هاشمی برای شهادت گفتند و این مهم را افتخاری برای خاندان هاشمی‌ها دانستند.

مادر شهید محمد اصل پسندیان نیز از ویژگی‌های های فرزند شهیدش سخن گفت.

شهیدان حسین لطفی وند، عزیز سیفی، مرتضی هاشمی و محمد اصل پسندیان از نیرو‌های پلیس بودند که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و حمله رژیم صهیونیستی به برخی مقر‌های انتظامی، به هم رزمان شهیدشان پیوستند.

گفتنی است؛ به زودی این دیدار‌های صمیمانه در بخش‌های جداگانه و در قالب گزارش‌های ویژه و اختصاصی روایت می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واردات در مقابل صادرات نباید محدود شود
جشن یلدای مهربانی در قزوین با اهدای بسته‌های حمایتی
۶ هزار و ۵۰۰ بسته شادانه یلدایی آماده توزیع بین نیازمندان اصفهانی
تاکید بر تحول حوزه نظام آموزش و پرورش
انصراف از سقط عمدی حدود ۸۳ درصد از مادران ارمغان مشاوره نفس
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای طرح کنارگذر بوکان
مهلت ثبت نام کنکور فرهنگیان تا اول دی
برداشت طلای سفید از پنبه زارهای گرمسار
خلاقیت و نوآوری، پیشران اصلی تحول نظام تعلیم و تربیت است
تامین نیاز بازار برای مصرف شب یلدا
برپایی اردوی راهیان پیشرفت در البرز
خبر‌های خوش از قابلیت‌های سیستان و بلوچستان
صعود تراکتور به مرحله بعدی جام حذفی
گیتی پسند برد؛ پالایش نفت به تساوی رضایت داد
پیروزی نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
نخبگان حوزوی و دانشگاهی؛ هدایتگران فکری وفرهنگی جامعه
اعطای تسهیلات کم بهره به طرح‌های درآمدزا دهیاری‌ها
انتقال مصدوم با لودر در سیریک
پیگیری مطالبات مردم از طریق دیدار‌های مردمی و سامانه سامد
بازگشایی راههای روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)