• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
معاون اول قوه قضاییه:

سرمایه‌گذاری برای تولید مهمترین مسئله در برنامه هفتم پیشرفت است

معاون اول قوه قضاییه با اشاره بر امنیت سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور ، برضرورت فعال شدن استان‌های مرزی و بخش خصوصی در جذب سرمایه‌گذاری و تامین منابع مورد نیاز برنامه هفتم پیشرفت تاکید کرد.

سرمایه‌گذاری برای تولید مهمترین چالش در برنامه هفتم پیشرفت است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی ابعاد راهبرد‌های امنیت اقتصادی کشور با حجت الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه دیدار و گفت‌و‌گو کردند. 

حجت الاسلام والمسلمین خلیلی در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی ابعاد راهبرد‌های امنیت اقتصادی کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه دولت‌ها مخاطب اصلی نامگذاری سال هستند و در سالیان گذشته مباحث اقتصادی، تولید و سرمایه‌گذاری مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است، تاکید کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید مهمترین مسئله در برنامه هفتم پیشرفت است که باید چگونگی تامین منابع مورد نیاز در دستور کار قرار گیرد.

حجت السلام والمسلمین خلیلی با تاکید بر اینکه باید از بخش خصوصی در زمینه سرمایه‌گذاری و تامین منابع مورد نیاز برنامه هفتم پیشرفت جدی‌تر استفاده کنیم، ادامه داد: سرمایه خوبی در داخل و خارج از کشور وجود دارد و باید سازوکار بهره‌گیری از سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور از جمله امنیت سرمایه‌گذاری آنان تعبیه شود چرا که به دلیل تغییرات، به قوانین سرمایه‌گذاری اعتماد ندارند و باید در یک سیاست کلی که قابل تغییر نیست، دیده شود تا برای ایرانیان خارج از کشور اطمینان بخش باشد و نگرانی‌های گذشته کاسته شود. 

معاون اول دستگاه قضا یک موضوع مهم در حوزه سرمایه‌گذاری را امنیت سرمایه‌گذاری دانست و گفت: امروز فعالان اقتصادی با این شرایط سخت، نهایت تلاش خود را برای ایجاد اشتغال و ثروت، توسعه صادرات و رفع نیاز‌های جامعه به کار بسته‌اند. این اهتمام با وجود تورم، نارسایی‌ها، ناترازی‌ها و ضعف در زیرساخت‌ها، جای قدردانی بسیار دارد.

وی تصریح کرد:، اما در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی دارای مشکلاتی هستیم. سرمایه‌گذار‌های خارجی نیاز به امنیت اقتصادی و اطمینان‌خاطر از مقررات کشور در زمینه امنیت سرمایه‌گذاری دارند تا با اعتماد و اطمینان‌خاطر کامل در حوزه سرمایه‌گذاری در کشور ورود کنند. 

همچنین معاون اول قوه قضاییه در این جلسه از تلاش‌ها و اقدامات موفق و موثر کمیسیون امنیت ملی در عرصه‌های چندجانبه و همچنین هماهنگی و هم‌افزایی در عرصه سیاست خارجی در کشور از اعضای کمیسیون تشکر کرد و بر ضرورت همفکری و تعامل نزدیک‌تر بین کمیسیون و قوه قضاییه برای تسهیل کار دستگاه قضا را یادآور و با اشاره به اینکه ما با جنگ ترکیبی دشمن رو‌به‌رو هستیم و هر سه قوه باید برای مقابله با آن آماده باشند و بر لزوم تدوین قانون جامع امنیت داخلی تاکید کرد.

در این جلسه، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نکات، انتظارات و مسائل خودشان از قوه قضاییه را در میان گذاشتند؛ آنان بر لزوم تعامل بین قوه قضاییه و مجلس، اهمیت رسیدگی به امنیت در کشور، بررسی چالش‌های امنیتی و قضایی، فعال شدن دیپلماسی قضائی در قوه قضاییه، اولویت دادن در رسیدگی به پرونده‌ها، استفاده از مولدسازی برای حل مشکلات عمرانی و طرح ها در قوه قضاییه، اهمیت و تاکید بر حمایت قوه قضاییه از دولت، لزوم تأمین امنیت اقتصادی و تدبیر برای مسئله اطاله دادرسی، تاکید کردند. 

در پایان عده ای از اعضای کمیسیون، به طرح سوال‌ها و پیشنهاد‌های خود راجع به موضوعات مختلف پرداختند که پاسخ یا توضیح مقتضی را معاون اول قوه قضاییه ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)