• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۷۷۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
آذربایجان غربی » اقتصادی

پرداخت تسهیلات به متقاضیان از محل صندوق توسعه ملی

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان صندوق توسعه ملی و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به امضا رسیده است، تسهیلات بانکی از محل منابع ریالی صندوق و تلفیق با منابع بانکی به متقاضیان حقیقی و حقوقی بخش‌های تعاونی و خصوصی اعطا خواهد شد. 

پرداخت تسهیلات به متقاضیان از محل صندوق توسعه ملی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ بهروز ندایی، معاون توسعه مدیریت و منابع و حسین الله‌بداشتی، سرپرست اداره‌کل امور استان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد میرزایی، رئیس کمیته میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب، مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی، کامران بابازاده و جمعی دیگر از مسئولان از محل اجرای پروژه مجتمع گردشگری ساحل زرینه‌رود شاهین‌دژ بازدید کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این بازدید ضمن تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مربوطه اظهار کرد: سواحل زرینه‌رود مکان مناسبی برای اجرای پروژه‌های گردشگری بوده و حمایت‌های لازم از سرمایه‌گذار این پروژه انجام خواهد شد.

بهروز ندایی با تشکر از اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در استان تصریح کرد: خوشبختانه در دولت چهاردهم، اقدامات قابل توجهی در راستای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری و صنایع‌دستی انجام شده است.

وی درباره تسهیلات صندوق توسعه ملی نیز افزود: براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان صندوق توسعه ملی و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به امضا رسیده است، تسهیلات بانکی از محل منابع ریالی صندوق و تلفیق با منابع بانکی به متقاضیان حقیقی و حقوقی بخش‌های تعاونی و خصوصی اعطا خواهد شد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: منابع این تسهیلات به‌صورت تلفیقی و با سهم حداکثر ۵۰ درصد از صندوق و حداقل ۵۰ درصد از بانک‌های عامل تأمین می‌شود و با پیگیری‌های وزارتخانه، سقف این تسهیلات از ۲۰ هزار میلیارد ریال به ۸۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت

رئیس کمیته میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب نیز در این بازدید ضمن تشکر از وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری گفت: بنده نیز از محل اعتبارات در اختیار نمایندگان تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های مرمتی و گردشگری در این شهرستان اختصاص داده‌ام و در ادامه مسیر نیز این حمایت‌ها ادامه خواهد داشت.

مرتضی صفری تصریح کرد: در قالب این طرح قرار است بخش‌های مختلفی از جمله هتل، مراکز اقامتی و پذیرایی، زیپ‌لاین، باغ پرندگان، پیست دوچرخه‌سواری، مراکز فروش صنایع‌دستی و ... با ظرفیت اشتغال مستقیم برای ۱۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم ۳۰۰ نفر را فراهم کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی نیز در این بازدید گفت: صدور موافقت اصولی این طرح رکورد مدت زمان صدور موافقت اصولی در استان را شکسته و در کمتر از ۴۸ ساعت این موافقت نامه صادر شد.

او بیان کرد: اجرای این پروژه تحول بزرگی در حوزه گردشگری شاهین‌دژ ایجاد می‌کند چرا که سواحل زرینه‌رود یکی از مکان‌های پرتردد و گردشگرپذیر این شهرستان محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)