• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۶۹۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
خوزستان » اجتماعی

جذب بیش‌ از هزار معلم جدید در خوزستان

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تدریس بیش‌از ۷۴ هزار معلم در مدرسه‌های استان گفت: جذب بیش‌از هزار معلم جدید از مهرماه در دستور کار است.

جذب بیش‌از هزار معلم جدید در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ناصر علی‌فر در چهارمین نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی امسال برای اولین بار است که همزمان سه رتبه تک‌رقمی در کنکور سراسری در خوزستان کسب شده است.

وی افزود: هیچ موفقیتی اتفاقی نیست و قطعا دست‌های پشت پرده در این زمینه کمک کرده‌اند تا این موفقیت حاصل شود؛ ابتدا از این دانش‌آموزان و خانواده آنها و سپس از همکارانم در این زمینه تشکر می‌کنم.

علی‌فر ادامه داد: در ایران کمتر دولتی اولویت را تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش قرار داده، اما به همت دولت وفاق و آقای پزشکیان، توجه ویژه‌ای به این حوزه شده است. رئیس‌جمهور تحول را در سه نقطه فضا‌ها و نهضت توسعه فضا‌های آموزشی و بهسازی فضاها، تحول در نیروی انسانی و توانمندسازی نیرو‌ها و تحول در برنامه درسی و تولید محتوای جدید طبق علم روز، مطرح کرده است تا اقدامات بر این اساس انجام شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با قدردانی از حمایت‌های استاندار از حوزه آموزش و پرورش، بیان داشت: استاندار خوزستان در هفته دولت سه روز را به آموزش و پرورش اختصاص داد و شاهد امضای تفاهم‌نامه ساخت ۶۸ مدرسه با سپاه پاسداران بودیم که این کار‌ها نوید و امید بهتر برای آینده فرزندانمان است.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت مولدسازی برای داشتن فضا‌های بهتر آموزشی، تصریح کرد: باید برای بازگشایی مدارس در مهر از ظرفیت دیگر ارگان‌ها نیز استفاده شود.

علی‌فر با اشاره به برنامه‌ریزی برای بازگشایی مدارس، گفت: امسال در استان خوزستان یک‌میلیون و ۱۱۵ هزار دانش‌آموز داریم و ۷۴ هزار معلم در خدمت دانش‌آموزان خواهند بود.  

وی ادامه داد: با اقدامات انجام‌شده و با استفاده از معلمان حق‌التدریس، بازنشستگان و سرباز معلمان، تلاش می‌شود مهر امسال در خوزستان کلاس بدون معلم نداشته باشیم و کمبود معلم رفع شود.

علی‌فر گفت: امسال در مرحله اول بیش‌از ۲۵۰۰ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در خوزستان قبول شدند و حدود نیمی از این افراد به عنوان معلم جذب خواهند شد تا از اول مهر در کلاس‌های درس حضور داشته باشند.

وی با اشاره به کسب سه رتبه تک‌رقمی توسط دانش‌آموزان خوزستانی در کنکور امسال، بیان کرد: در آموزش و پرورش نباید برای همه مدرسه‌ها یک نسخه نوشت. مدرسه‌ها باید به چند دسته تقسیم شوند؛ در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی به آموزش‌های تخصصی درسی نیاز نداریم و باید با روانشناسی کار شوند؛ بنابراین از روز اول کاری با مدیران این مدارس جلسه برگزار کردم و راهکار‌های عملی و پایگاه‌های مطالعاتی با ورژن‌های متفاوت را تعریف کردیم که نتیجه کار را مشاهده کردیم. معلمان ما سهمی دارند و مطمئنا آموزش و پرورش در این زمینه سهمی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش در سال آینده، مدرسه‌محوری است و برای هر مدرسه، یک نسخه متفاوت خواهیم نوشت.

علی‌فر در خصوص این‌که آیا کنکور جزء شاخص‌های عملکردی آموزش و پرورش است یا خیر، تصریح کرد: کنکور شاخص ما نیست و شاخص اصلی، نمره‌های امتحانات نهایی هستند، اما از نتایج کنکور می‌توان به عنوان خروجی استفاده کرد. پیش‌بینی می‌شود و امیدواریم امسال نمره‌های امتحانات نهایی رشد داشته باشند.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اکثر ناهنجاریهاو آسیبهای اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی وو از خطای بزرگ و انحراف در الویتهای آموزشی کشور است... نبود آموزش مهارتهای زندگی و کاربردی و فنی.. فارغ التحصیلانی ناتوان و پرتوقع پرورش داده که حتی در حل مسائل عادی زندگی عاجزند
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)