• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۸۵۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
بین الملل » آمریکا

حمله آمریکا به دومین کشتی ونزوئلایی

دونالد ترامپ با تکرار اتهام‌زنی‌ها به کاراکاس، اعلام کرد که آمریکا بار دیگر به یک کشتی ادعاشدهٔ «قاچاق مواد مخدر» ونزوئلایی حمله کرده و سه نفر را کشته است.

حمله آمریکا به دومین کشتی ونزوئلایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که نیرو‌های نظامی ایالات متحده حمله‌ای را علیه یک کشتی ونزوئلایی که در مسیر ایالات متحده و به ظن او حامل مواد مخدر بوده، اجرا کردند؛ این دومین حملهٔ مشابه علیه یک کشتی ونزوئلایی در هفته‌های اخیر است که به شدت به تنش‌ها در کارائیب دامن زده و محکومیت بین‌المللی را برانگیخته است.

دونالد ترامپ گفت: سه مرد در این حمله کشته شدند و مدعی شد که این رخداد در آب‌های بین‌المللی اتفاق افتاده است. با این حال، ترامپ هیچ مدرکی برای ادعای خود مبنی بر اینکه آن کشتی حامل مواد مخدر بوده، ارائه نداد.

ترامپ در پستی در پلتفرم «تروث سوشال» چنین نوشت: «امروز صبح، به دستور من، نیرو‌های نظامی آمریکا دومین حمله فیزیکی را علیه کارتل‌های قاچاق مواد مخدر که به‌طور مثبت شناسایی شده‌اند و فوق‌العاده خشونت‌بار و نارکوتروریست هستند، در حوزهٔ مسئولیت فرماندهی جنوبی انجام دادند.»

رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار اتهام‌زنی‌های پیشین خود به کاراکاس گفت: «این کارتل‌های قاچاق مواد مخدر که به‌شدت خشن هستند تهدیدی برای امنیت ملی، سیاست خارجی و منافع حیاتی ایالات متحده محسوب می‌شوند.»

فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا، فرماندهی رزمی نیرو‌های نظامی است که شامل ۳۱ کشور در آمریکای جنوبی و مرکزی و کارائیب می‌شود. آن پست ترامپ همچنین شامل ویدیویی تقریبا ۳۰ ثانیه‌ای بود که در بالای آن نشان «غیرمحرمانه» دیده می‌شد و گویا کشتی‌ای را در آب نشان می‌داد که منفجر شده و سپس در آتش می‌سوزد.

بعدتر همان روز دوشنبه، ترامپ مدعی شد: «ما مدرک داریم، همه‌اش این است که به محموله‌ای نگاه کنید که ... در سراسر اقیانوس پاشیده شده بود؛ کیسه‌های بزرگ کوکائین و فنتانیل.»

خبرگزاری رویترز بررسی‌های اولیه‌ای روی ویدئو با استفاده از یک ابزار تشخیص با هوش مصنوعی انجام داد، اما ویدیو تا حدی تار شده بود و تأیید اینکه آیا دستکاری‌ای صورت گرفته یا نه را غیرممکن می‌ساخت. این رسانه اعلام کرد که با این حال، راستی‌آزمایی کامل در جریان است و به بررسی فیلم ادامه خواهد داد.

وزارت اطلاع‌رسانی ونزوئلا بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

این حملهٔ اخیر در حالی رخ می‌دهد که افزایش گستردهٔ نیرو‌های نظامی آمریکا در کارائیب جنوبی در جریان است.

پنج فروند جنگندهٔ اف-۳۵ آمریکایی شنبه در پورتوریکو دیده شدند که فرود آمدند، پس از آن‌که دولت ترامپ دستور داده بود ۱۰ فروند از این جنگنده‌های رادارگریز به تجمع نیرو‌ها ملحق شوند. هم‌چنین دست‌کم هفت ناوشکن/کشتی جنگی آمریکایی در این منطقه حضور دارند، همراه با یک زیردریایی هسته‌ای.

ترامپ که روز دوشنبه با خبرنگاران صحبت می‌کرد گفت: این عملیات متجاوزانه ممکن است بر روی زمین نیز علیه قاچاقچیان مظنون انجام شود.

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «وقتی آنها از طریق زمین بیایند، ما همان‌طور که کشتی‌ها را متوقف کردیم، آنها را متوقف خواهیم کرد. اما شاید با کمی صحبت کردن در موردش، این اتفاق نیفتد.»

اوایل همین ماه، پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا به دریانوردان و تفنگداران دریایی روی یک ناو در نزدیکی پورتوریکو گفت که آنها برای آموزش به کارائیب اعزام نشده‌اند بلکه به «خط مقدم» یک مأموریت حیاتی مقابله با مواد مخدر فرستاده شده‌اند.

در روز دوشنبه، هگست در پستی در «ایکس» مأموریتی گسترده برای ارتش آمریکا علیه قاچاقچیان مواد مخدر پیشنهاد داد و نوشت: «ما آنها را ردیابی، کشته و شبکه‌هایشان را در سراسر نیمکره‌مان در زمان‌ها و مکان‌هایی که خودمان انتخاب می‌کنیم، از هم خواهیم گسست.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این نئونازیست خبیث آمریکائی آلمانی الاصل ادای ارباب معلمش هیتلررادر می آورد
نظر شما
آخرین اخبار
شکست چادرملوی اردکان در انزلی مقابل ملوان
رایزنی برای تاسیس مدرسه سوارکاری در تهران
برف روبی بیش از ۳۷۰۰‌ کیلومتر از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی
برپایی کارگاه ارتقای مهارت‌های ارتباطی و مدیریت هیجان در آباده
ثبت‌نام آزمون قرآنی «فجر ۲» تا ۲۲ بهمن ادامه دارد
آمادگی سیستان و بلوچستان برای برگزاری رویداد رسانه‌ای ایران جان
پرداخت کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی درآذربایجان غربی
برگزاری همایش زنده نامان در تبریز
کاهش دما از فردا در استان همدان
عارف: ناترازی‌ها با اتکاء به علم و فناوری حل شوند
اقامه نماز جمعه در همه شهرستان‌های گیلان
بازگشت ملوان به مسیر برد با شکست چادرملو
ایران جان فرصتی برای تبادلات عمیق فرهنگی
آغاز به کار هیأت اندیشه‌ورز زنان و خانواده در کرمان
بهره‌برداری و کلنگ‌زنی دو طرح بزرگ صنعتی و انرژی
حمله تروریستی به جایگاه سوخت در قزوین؛ هفت مدافع امنیت به شهادت رسیدند  
رونمایی از دستاورد‌های دارویی ایران؛ بزودی
مردم ایران در زمین دشمنان بازی نخواهند کرد
سهام همشهری و شهروند در مسیر عرضه در بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
استان یزد بارانی ‌می‌شود
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)