• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۰۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

دیدار رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با امام جمعه ارومیه

دیدار با حجت الاسلام والمسلمین قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نخستین برنامه سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به ارومیه بود.

 دیدار رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با امام جمعه ارومیه

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در این دیدار با اشاره به لزوم پیوست عدالت در مباحث اقتصادی و تاکید رهبر معظم انقلاب به این موضوع گفت: باید در توزیع منابع و طرح‌های اقتصادی تمام مردم بالسویه مورد توجه قرار گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی افزود: باید در روند توسعه اقتصادی استان‌های مختلف مراودات فرهنگی و اجتماعی آنها نیز حفظ شود که این موضوع با توزیع صنایع پایین دستی اقتصادی در استان‌های مختلف امکان پذیر است.
او ادامه داد: باید در موضوع گمرکات مقداری از درآمد‌های گمرکات در زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی خود منطقه و گمرک هزینه شود و درصدی از درآمد‌های گمرکات به استان اختصاص یابد. 
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه تجدید نظر در معافیت‌های مالیاتی را یکی از ملزومات توسعه اقتصادی دانست و تصریح کرد: این که برخی از واحد‌ها با درآمد‌های کلان، چون در مناطق محروم هستند از مالیات معاف شوند عادلانه نیست و بالعکس که باید به این موضوع توجه جدی شود.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی استان در موضوع راه‌های مواصلاتی و راه آهن، آذربایجان غربی نیازمند توجه جدی مسئولان اقتصادی است.
سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با اشاره به لزوم تسهیل گری در موضوعات مختلف اقتصادی و استفاده از ظرفیت مردم در توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی گفت: باید نگاه فرصت محور را در دل تهدید‌ها تقویت کنیم چرا که مطمئنا ظرفیت‌های بالقوه اقتصادی بسیار زیادی است که هنوز مورد توجه قرار نگرفته است.
استاندار آذربایجان غربی نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت بی بدیل اقتصادی استان در حوزه‌های مختلف گفت: از ۱۶ مرز زمینی کشور شش مرز در استان وجود دارد و بزرگترین مرز زمینی کشور نیز در آذربایجان غربی است.
رضا رحمانی در ادامه ابراز امیدواری کرد که سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به استان موجب فعال شدن پتانسیل‌های اقتصادی استان شود.
او ادامه داد: برگزاری همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری در استان اینوا با حضور فعالان اقتصادی ۱۸ کشور جهان در صدد شناساندن فرصت‌های اقتصادی این استان در عرصه‌های ملی و بین المللی بود.
حاکم ممکان یکی از نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان و برگزاری همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی در سال ۱۹ میلیارد دلار مبادلاتی مرزی دارد و مناطق آزاد برای تغییر شرایط اقتصادی ظرفیت بی نظیری دارند که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و هدف سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به استان نیز این است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)