• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۴۵۳۶
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
اقتصادی » آب و انرژی

قیمت نفت افزایش یافت

قیمت نفت در پی تشدید تنش‌های ژئوپلیتیک در اروپا و خاورمیانه افزایش یافت؛ هرچند نگرانی‌های عرضه و تقاضا همچنان بر بازار سایه انداخته‌اند.

قیمت نفت افزایش یافت

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، قیمت نفت در معامله‌های روز دوشنبه (۳۱ شهریور) به‌دلیل تنش‌های ژئوپلیتیک در اروپا و خاورمیانه افزایش یافت؛ هرچند نگرانی‌ها درباره عرضه بیشتر و تأثیر تعرفه‌های تجاری بر تقاضای جهانی سوخت، روند افزایشی قیمت‌ها را محدود کرده است.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا ساعت ۳ و ۱۷ دقیقه بامداد روز دوشنبه به‌وقت گرینویچ با ۳۴ سنت یا ۰.۵۴ درصد افزایش، به ۶۷ دلار و ۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا برای تحویل در ماه اکتبر با ۳۴ سنت یا ۰.۵۴ درصد افزایش، ۶۳ دلار و ۲ سنت به ازای هر بشکه دادوستد شد.

قرارداد فعال‌تر برای تحویل در ماه نوامبر نیز با ۳۶ سنت یا ۰.۵۸ درصد افزایش، به ۶۲ دلار و ۷۶ سنت برای هر بشکه رسید.

مایکل مک‌کارتی، مدیرعامل پلتفرم سرمایه‌گذاری «مومو» (Moomoo) در استرالیا و نیوزیلند، بیان کرد: گزارش‌های پایان هفته مبنی بر تهدید روسیه از طریق مرز لهستان، به معامله‌گران یادآوری به‌موقعی از خطرهای مداوم برای امنیت انرژی اروپا از شمال شرقی ارائه داده است.

نیروهای مسلح لهستان و متحدان ناتو روز شنبه برای تضمین امنیت حریم هوایی این کشور پس از حمله‌های هوایی روسیه به غرب اوکراین مستقر شدند.

این اقدام پس از آن انجام شد که سه جت نظامی روسیه روز جمعه به‌مدت ۱۲ دقیقه حریم هوایی استونی را نقض کردند، همچنین نیروی هوایی آلمان روز یکشنبه گزارش داد یک هواپیمای نظامی روسیه وارد حریم هوایی بی‌طرف بر فراز دریای بالتیک شده است.

دیپلمات‌ها اعلام کردند که شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه درباره اتهام استونی مبنی بر نقض حریم هوایی از سوی جنگنده‌های روس نشست برگزار می‌کنند.

در هفته‌های اخیر، اوکراین حمله‌های پهپادی به زیرساخت‌های انرژی روسیه را افزایش داده و به پایانه‌های صادرات و پالایشگاه‌ها حمله کرده است.

همزمان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، از اتحادیه اروپا خواسته است خرید نفت و گاز روسیه را متوقف کند.

در تحولات خاورمیانه، به رسمیت شناختن کشور فلسطین ازسوی چهار کشور غربی، واکنش تند اسرائیل را در پی داشت و به نگرانی‌ها در این منطقه کلیدی تولیدکننده نفت دامن زد.

با وجود این تنش‌ها، قیمت نفت خام شاخص برنت و دابلیوتی‌آی آمریکا روز جمعه بیش از یک درصد کاهش یافت؛ نشانه‌ای از فشار عرضه زیاد و کاهش تقاضا که بر انتظارها درباره تأثیر نخستین کاهش نرخ بهره بانک مرکزی ایالات متحده در سال جاری میلادی غلبه کرده است.

شرکت دولتی سومو عراق روز یکشنبه اعلام کرد که پس از توافق هشت کشور ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) برای لغو تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه، صادرات نفت خود را افزایش داده است.

وزارت نفت عراق اعلام کرد که صادرات نفت این کشور در مرداد به‌طور میانگین ۳ میلیون و ۳۸۰ هزار بشکه در روز بوده و سومو انتظار دارد میانگین صادرات سپتامبر ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تا ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه در روز باشد.

تیم ایوانز، تحلیلگر مؤسس ایوانز آو انرژی (Evans on Energy)، در خبرنامه‌ای بیان کرد: افزایش ذخیره‌سازی‌ها در ۶ ماه گذشته نشان داده است که عرضه از تقاضا پیشی گرفته است.

ذخیره‌سازی‌های راهبردی انباشته‌شده از سوی چین و آمریکا به جذب مازاد کمک کرده‌اند، اما این ذخیره‌سازی‌ها همچنان ظرفیت افزایش کوتاه‌مدت قیمت‌ها را محدود کرده و احتمال نزولی را باز نگه می‌دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش خردسالان بوکس چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
شناسایی ۵۶ نوع مخاطره در ایران
پایان هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال
خطر ابتلا به روده تحریک پذیر در اثر مصرف فست فود در دانش آموزان
روحانیت اصیل اسلام ،پیشگام در عرصه شهادت
ایران جان در بیان ظرفیت‌های هرمزگان موفق بود
فوتبال لیگ اروپا؛ قرعه پلی آف امروز مشخص می‌شود
سپاه سرمایه‌ای مردمی است که با برچسب‌های سیاسی مخدوش نمی‌شود
تأمین ۹۰ میلیون دلار برای اجرای زیرساخت‌های مرز‌های منذریه و سوماردر عراق
بررسی ویژه‌برنامه‌های هفته جوان در آذربایجان‌غربی
با فعالیت بزرگترین گلخانه استان مرکزی در زرندیه
پاکستان: به توافق سازش با رژیم اسرائیل ملحق نمی‌شویم
اثرگذاری آتش‌نشانی اصفهان در تصمیم‌های کلان حوزه ایمنی کشور
فوتسال جام ملت‌های آسیا؛ امروز: مصاف ایران با عربستان برای مجوز صعود
آذربایجان‌غربی بر قله راه و شهرسازی ایستاد
آغاز ساخت مسکن برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
کیفیت قابل قبول هوا در سمنان
مشمولان غایب می‌توانند از مشوق‌های مهارت آموزی بهره‌مند شوند
توسعه و تکمیل راههای اصلی و فرعی فریمان
اجرای ۶ هزار برنامه برای بزرگداشت دهه فجر در کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)