• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۳۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
وزیر دادگستری در همایش نبرد حقوقی علیه جنایات بین‌المللی:

مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا ضروری است

وزیر دادگستری گفت: مستندسازی جنایات و خسارات وارده به اموال عمومی و خصوصی باید به گونه‌ای باشد که احکام صادره در دادگاه‌های داخلی قابلیت شناسایی و اجرا در سایر کشور‌ها را نیز داشته باشد.

مستندسازی جنایات دشمن صهیونیستی و آمریکا بسیار مهم است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امین‌حسین رحیمی در همایش نبرد حقوقی علیه جنایات بین‌المللی، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به مقام شامخ شهدای جنگ تحمیلی ۸ ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه ادای احترام کرد.

وزیر دادگستری در این همایش، مهمترین رسالت حقوقدانان را پیگیری اجرای عدالت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر مصداق اجرای عدالت، پیگیری جبران خسارات جنگ ۱۲ روزه است. رژیم صهیونسیتی و دولت آمریکا بر خلاف تمام قواعد بین‌المللی و با زیر پا گذاشتن عرف بین‌الملل به کشور ما حمله کرده و حاکمیت کشورمان را نقض کردند.

رحیمی مقاومت مثال‌زدنی مردم در دفاع مقدس ۱۲ روزه را عامل عقب راندن دشمن و درخواست آتش بس از سوی آنان برشمرد و گفت: متاسفانه پیگیری حقوقی تجاوز دشمنان در موارد گذشته کمتر مد نظر قرار گرفته است، بر این اساس رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان عالی قضایی تاکید داشتند که در این مورد پیگیری حقوقی موضوع نباید مغفول بماند و حتماً باید با جدیت پیگیری شود اگرچه ممکن است زمان‌بر باشد، اما تا حصول نتیجه باید ادامه خواهد داشت.

وزیر دادگستری افزود: دشمنان تجاوزات و جنایات خود را در قالب و شکل حقوقی اجرا و توجیه می‌کنند، از این منظر باید در این نبرد حقوقی، راهکار و ادله حقوقی برای جبران خسارات و محکوم کردن دشمنان داشته باشیم. طرح دعوا و محکوم کردن دشمنان در مجامع بین‌المللی به دلیل نفوذ شدید آمریکا در این نهاد‌ها بسیار سخت و زمان‌بر خواهد بود، اما این موضوع نباید سبب ترک دعوا و چشم‌پوشی از جنایات دشمنان شود.

رحیمی مستندسازی دقیق و کارشناسی را در طرح دعوا و موفقیت نهایی بسیار مهم برشمرد و گفت: مستندسازی جنایات و خسارات وارده به اموال عمومی و خصوصی باید به گونه‌ای باشد که احکام صادره در دادگاه‌های داخلی قابلیت شناسایی و اجرا در سایر کشور‌ها را نیز داشته باشد.

وزیر دادگستری خطاب به کارشناسان حقوقی و وکلا افزود: نقش شما در مستندسازی و طرح دعوا برای محکوم کردن رژیم صهیونیستی و آمریکا و جبران خسارات وارده بسیار مهم است، باید خسارات مادی، معنوی و تنبیهی با ارایه مستندات دقیق و کامل و طرح دعوای متقن و قوی با جدیت پیگیری شود.

وی گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به برکت خون شهدا، پایداری مردم و رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری، دشمنی که کمر به نابودی ایران بسته بود در شرایطی قرار گرفت که خودش درخواست آتش بس کرد و عقب نشست. ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم، اما در مقابل هر تجاوزی با تمام قدرت دفاع می‌کنیم و به همین دلیل در دفاع پیروز شدیم. قطعا در نبرد حقوقی هم در صورت ارایه مستندات قوی و ادله کافی پیروز خواهیم شد. کسانی که در کشورمان دچار خسارات معنوی شده‌اند بسیار بیشترند و نباید در مستندسازی صرفا به موضوع ساختمان‌ها و اموال تخریب شده بسنده کرد.

وزیر دادگستری در پایان با قدردانی از تلاش وکلای دادگستری و کارشناسان حقوقی افزود: امیدوارم در مطالبه عدالت پیروز شویم، این نبرد حقوقی یادگاری ماندگار از جامعه حقوقی کشور خواهد بود و ان‌شاءالله با پیگیری دقیق، به پیروزی و احقاق حقوق ملت منجر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)