• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۸۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
آذربایجان غربی » اقتصادی

ماکو نیازمند روایت‌گری مؤثر رسانه‌هاست

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت:ماکو نیازمند روایت‌گری مؤثر رسانه‌هاست.

ماکو نیازمند روایت‌گری مؤثر رسانه‌هاست

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛نشست مدیران و سردبیران رسانه‌های ملی کشور با حسین گروسی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، به همت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در ماکو برگزار شد. این نشست در جریان سفر سه‌روزه اصحاب رسانه به منطقه آزاد ماکو صورت گرفت.

حسین گروسی در این نشست با تأکید بر اینکه ماکو آن‌طور که باید شناسانده نشده و نیازمند روایت‌گری مؤثرتر رسانه‌هاست، اظهار داشت: وسعت زیاد منطقه باعث شده خدمات‌رسانی مانند سایر مناطق آزاد به چشم نیاید، اما در کنار اجرای پروژه‌های بزرگ، مسؤولیت‌های اجتماعی نیز فراموش نشده است.

وی با اشاره به آغاز نهضت مدرسه‌سازی، جهاد آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی و ادامه عملیات راه‌سازی گفت: همه پروژه‌ها باید با پیوست رسانه‌ای و فرهنگی اجرا شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، اجرای پروژه راه‌آهن تبریز – چشمه ثریا به عنوان یک مطالبه ملی و جزو ۴ طرح اولویت‌دار ریلی کشور، توسعه مرکز لجستیک پس‌کرانه مرزی بازرگان و ایجاد دهکده لجستیک ۱۸۲۰ هکتاری در محدوده فرودگاه را از اولویت‌های راهبردی منطقه برشمرد.

وی با اشاره به جمع‌آوری مدارس کانکسی گفت: از ۲۴ مدرسه کانکسی تنها ۸ مورد باقی مانده که بزودی برچیده خواهد شد.

گروسی همچنین افزود: تراز تجاری منطقه آزاد ماکو همچنان مثبت است و صادرات بیش از واردات می‌باشد.

وی اجرای ناقص ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور را از موانع اصلی شتاب توسعه در این منطقه دانست و افزود: اگر این ماده قانونی به‌طور کامل در منطقه آزاد ماکو اجرایی شود، بسیاری از بروکراسی‌های اداری حذف خواهد شد و شرایط برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تسهیل می‌شود.

گروسی خاطرنشان کرد: مناطق آزاد به‌ویژه ماکو باید به‌عنوان موتور محرک اقتصاد ملی عمل کنند و تحقق این هدف در گرو اجرای دقیق قوانین بالادستی و پرهیز از نگاه‌های محدودکننده است.
دیپلماسی اقتصادی و برگزاری دو اجلاس بین‌المللی

گروسی با اشاره به نقش منطقه آزاد ماکو در تقویت دیپلماسی اقتصادی کشور گفت: از سال گذشته، دو اجلاس مهم بین‌المللی با محوریت دیپلماسی اقتصادی و با حضور نمایندگان کشورهای عضو اکو و اوراسیا و با کمترین هزینه ممکن در تهران و ماکو برگزار شده است که دستاوردهای ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه به همراه داشت.

وی افزود: در همین راستا، راه‌اندازی مرکز مبادلات تجاری ایران و ترکیه در منطقه مرزی «ساری‌سو» به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص در دستور کار قرار دارد که عملیات عمرانی آن به پایان رسیده و بزودی آماده بهره‌برداری است.

همچنین حسین مرادی، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، با بیان اهمیت تعامل سازنده با رسانه‌ها گفت: رسانه‌ها پل ارتباطی میان مردم، سرمایه‌گذاران و مدیران اجرایی هستند و برگزاری این سفرهای رسانه‌ای، فرصتی ارزشمند برای بازتاب توانمندی‌ها، پروژه‌های عمرانی و اقتصادی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد کشور به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در نظر دارد این سفرها را به‌صورت مستمر در تمامی مناطق آزاد کشور برگزار کند تا علاوه بر معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری و تجاری، زمینه شنیدن دغدغه‌ها و نیازهای فعالان اقتصادی و مرزنشینان نیز فراهم شود.

مرادی در پایان تأکید کرد: همکاری رسانه‌ها می‌تواند تصویر روشنی از نقش مناطق آزاد در توسعه اقتصادی ملی و منطقه‌ای ترسیم کند و در عین حال، چالش‌ها و موانع موجود را نیز به درستی منعکس سازد.
تأکید رسانه‌ها بر معرفی ظرفیت‌های ماکو

در این نشست مدیران رسانه و خبرنگاران نیز با بیان دیدگاه‌ها و طرح پرسش‌های خود، بر لزوم معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات انجام شده در منطقه آزاد ماکو تأکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)