پخش زنده
امروز: -
مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز جمعه در تازهترین گزارش فصلی خود با موضوع برنامه هستهای ایران اعلام کرد جمهوری اسلامی سه گام از پنج گام را در زمینه شفاف سازی هسته ای به اجرا درآورده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رویترز ،آژانس بین المللی انرژی اتمی روز جمعه همچنین نسبت به آنچه تحقیقات نظامی مشکوک ایران می نامد مدعی شد در تحقیقات طولانی آژانس درباره تحقیقات نظامی مشکوک ایران پیشرفت کمی به دست آمده است.
وزیر دفاع کشورمان چند روز پیش گفته بود : «آژانس بازدیدهای مختلفی از پارچین داشته و نمونهبرداری خود را انجام داده و به هیچ مورد غیرقانونی دست نیافته است...بنابراین هیچ دلیلی برای دسترسی مجدد به پارچین وجود ندارد، زیرا هیچ اتفاقی بعد از آخرین بازرسی آنها در پارچین رخ نداده است.»
براساس معاهده ان پی تی آژانس انرژی اتمی حق دارد از مکانهایی که کشورهای عضو اعلام می کنند بازدید به عمل آورد و نمی تواند خارج ازمحل های اعلامی بازرسی به عمل آورد.
در این گزارش محرمانه سه ماهه آژانس بین المللی انرژی اتمی که در اختیار رویترز قرار گرفته آمده است آژانس همچنین از طریق تصاویر ماهواره ای « فعالیت ساختمان سازی موجود » در مرکز نظامی پارچین را زیر نظر دارد.