• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۳۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
یزد » اجتماعی

جاده منتهی به شهرک صنعتی یزد آسفالت می شود

جاده منتهی به شهرک صنعتی یزد با مشارکت چند دستگاه اجرایی، به زودی بهسازی و روکش آسفالت می‌شود.

پیگیری و توافق برای بهسازی جاده منتهی به شهرک صنعتی یزد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزیزد، جاده منتهی به شهرک صنعتی یزد که سال‌هاست یکی از مسیر‌های پررفت‌وآمد و پرچالش استان به شمار می‌رود، به‌زودی با مشارکت چند دستگاه اجرایی از جمله راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شهرداری یزد و شرکت شهرک‌های صنعتی استان بهسازی و روکش آسفالت خواهد شد.
 
فلاح‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد، در تشریح وضعیت این مسیر گفت: «این جاده در ابتدا تنها برای دسترسی واحد‌های مستقر در شهرک صنعتی احداث شد، اما طی سال‌های اخیر، دستگاه‌ها و مراکز متعددی از آن استفاده می‌کنند. از آنجا که مسیر خارج از محدوده شهر است، ما قانوناً نمی‌توانیم به‌تنهایی برای تعمیر و نگهداری آن هزینه کنیم. با این حال، شرکت شهرک‌ها سهم خود را برای مشارکت در پروژه پذیرفته و منابع لازم برای روکش آسفالت را پیش‌بینی کرده است.»
 
وی افزود: «متأسفانه سایر دستگاه‌های مسئول هنوز تعهدات خود را به‌طور کامل انجام نداده‌اند، اما با ادامه هماهنگی‌ها امیدواریم عملیات اجرایی در سال جاری آغاز شود.»
 
رستگاری، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد، نیز با بیان اینکه این مسیر در شبکه رسمی جاده‌ای کشور ثبت نشده و در زمره‌ی راه‌های اختصاصی صنعتی محسوب می‌شود، گفت: «برای این محور ردیف اعتباری استانی یا ملی تعریف نشده است. با این حال، در نشست اخیر کارگروه هماهنگی عمرانی استان، توافق شد که تأمین قیر توسط راهداری انجام شود، شرکت شهرک‌های صنعتی هزینه‌ی پخت و آماده‌سازی مسیر را بر عهده گیرد و شهرداری یزد عملیات پخش آسفالت را اجرا کند.»
 
او افزود: «در حال حاضر فرآیند تأمین قیر و آماده‌سازی مناقصه در حال انجام است و با تأمین اعتبارات لازم، پیش‌بینی می‌کنیم عملیات بهسازی جاده در سال ۱۴۰۴ آغاز شود. با این وجود، تعیین متولی دائمی نگهداری مسیر ضروری است تا در آینده با مشکلات مشابه مواجه نشویم.»
 
طیبی، مدیر امور زیربنایی و حمل‌ونقل شهری شهرداری یزد، نیز در این‌باره گفت: «اگرچه جاده خارج از محدوده‌ی خدماتی شهرداری قرار دارد و طبق قانون مسئولیتی متوجه شهرداری نیست، اما با توجه به استفاده‌ی گسترده شهروندان، شهرداری اجرای عملیات آسفالت را پذیرفته است. با هماهنگی سایر دستگاه‌ها، مشکلی در انجام تعهدات شهرداری وجود ندارد.»
 
فرماندار یزد نیز در جمع‌بندی موضوع اظهار داشت: «توافقات اولیه برای اجرای پروژه حاصل شده است، اما به‌دلیل عدم تخصیص قیر از سوی راهداری، اجرای طرح به تعویق افتاده است. اکنون با پیگیری استانداری و دستگاه‌های مربوطه، تلاش می‌کنیم تأمین اعتبار و اجرای پروژه به‌صورت هدفمند انجام شود تا این مسیر مهم صنعتی و اقتصادی هرچه زودتر بهسازی شود.»
 
وی افزود: «با توجه به توسعه کاربری‌های اطراف جاده از جمله دانشگاه، پایانه غدیر و مراکز خدمات شهری، پیش‌بینی می‌شود در آینده‌ی نزدیک این محدوده به طرح جامع شهری یزد الحاق شود و در آن صورت، شهرداری به‌عنوان متولی رسمی نگهداری مسیر تعیین خواهد شد.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)