• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۶۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
رئیس اداره راه و شهرسازی کهگیلویه خبر داد؛

از اولویت واگذاری منازل سازمانی به خانواده‌های دارای ۴ فرزند تا آماده سازی زمین برای خانواد‌ه های چند قلو

همتیان گفت: دو قطعه زمین ۶۰ و ۷ هکتاری در دهدشت برای واگذاری به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در حال آماده سازی است.

از اولویت واگذاری منازل سازمانی به خانواده‌های دارای ۴ فرزند تا آماده سازی زمین برای خانواد‌ه های چند قلو
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان کهگیلویه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۰۰ نفر واجد شرایط در شهرستان کهگیلویه متقاضی دریافت زمین در قالب طرح جوانی جمعیت هستند، گفت: کسانی که فرزند سوم آنها از ۲۴ آبان سال ۱۴۰۰ به بعد متولد شده و یا دارای ۴ فرزند زیر ۲۰ سال باشند می‌تواند از مزایای طرح جوانی جمعیت بهره‌مند شود.
روح‌الله همتیان با اشاره به اقدامات اداره راه و شهرسازی در بحث جوانی جمعیت، افزود: مطابق مصوبه جلسات قبل افرادی که دارای سه فرزند از ۲۴ آبان‌ماه سال ۱۴۰۰ به بعد یا ۴ فرزند زیر ۲۰ سال باشند در اولویت منازل سازمانی در این شهرستان هستند و افرادی که چنین شرایطی دارند می‌توانند ۲ برابر سایرین در منازل سازمانی ساکن شوند.
همتیان با اشاره به زمین‌های طرح جوانی جمعیت در این شهرستان، اضافه کرد: یک هکتار زمین جنب اداره راه و شهرسازی شهرستان آماده شده و در حال آماده‌سازی صدور اسناد تک‌برگ است و اولویت واگذاری زمین در این یک هکتار با خانواده‌های دارای چندقلو است.
 وی از آماده کردن مقدمات تهیه دو باب زمین ۶۰ هکتاری و ۷ هکتاری برای متقاضیان واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت در شهر دهدشت خبر داد و گفت: برای اجرای طرح جوانی جمعیت در شهر دیشموک پیمانکار انتخاب شده و در همین هفته این طرح اجرا می‌شود و این در حالی است که در شهر قلعه‌رئیسی هیچ زمینی برای اجرای طرح جوانی جمعیت وجود ندارد.
رئیس  کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کهگیلویه نیز در این نشست گفت: کمیته امداد دهدشت در بحث ازدواج از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۲۰۳ فقره جهیزیه با اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به نوعروسان تهیه و اهدا کرده است.
سید عبدالخالق آرامش‌دوست از انغقاد قرار داد کمیته امداد با دیجی کالا خبر داد و افزود: بر اسا این قرار داد زوج‌های جوان تحت پوشش این نهاد حمایتی می‌توانند اقلام جهیزیه خود را از طریق سایت دیجی کالا انتخاب کنند.
 آرامش‌دوست ادامه داد: در سنوات گذشته جوانان تحت پوشش کمیته امداد پس از اردواج، از تحت پوشش خارج می‌شدند، اما اکنون زوج‌های جوان تا یک‌سال پس از ازدواج از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند هستند.
دبیر قرارگاه آبادانی و محرومیت‌زدایی سپاه شهرستان کهگیلویه هم در این جلسه گفت: از ابتدای امسال تاکنون  به همت قرارگاه آبادانی و محرومیت‌زدایی سپاه شهرستان تعداد ۳۰۰ سری فقره جهیزیه به زوج‌های جوان در شهرستان کهگیلویه اهدا شد که از این تعداد، ۱۰۶ فقره از با همکاری و کمک کمیته امداد تهیه شد.
سرگرد سید زریر افسر با بیان اینکه هم اکنون تعداد ۴۰۰ فقره پرونده متقاضی جهیزیه در قرارگاه آبادانی و محرومیت‌زدایی سپاه شهرستان کهگیلویه برای اهدای جهیزیه وجود دارد افزود: این جهیزیه‌ها علاوه بر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، به افرادی که دهک‌بندی آنها یک تا چهار است نیز اهدا می‌شود.

افسر یکی دیگر از خدمات قرارگاه آبادانی و محرومیت‌زدایی به جامعه هدف را پرداخت تسهیلات عنوان کرد و ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲۰ فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد.
دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان کهگیلویه نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته با تهیه جهیزیه و برگزاری جشن وصال در روز عیدسعید غدیر خم در شهر دهدشت ۱۰ زوج جوان این شهرستان راهی خانه بخت شدند.
رحمان اندیک با بیان اینکه موضوع ضمانت بانکی یکی ازدغ دغه‌ها و مشکلات جوانان برای دریافت وام‌های ازدواج در شهرستان کهگیلویه است، افزود: مطابق قانون برای دریافت هر فقره وام ازدواج یک ضامن نیاز است، اما بانک‌های شهرستان برای هر فقره وام ازدواج، بیش از یک ضامن درخواست می‌کنند که ضروری است این مشکل از سوی فرمانداری پیگیری و رفع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)