• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۷۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
مازندران » اجتماعی

ساخت و ساز در جنگل جوربن کلاردشت قانونی بود

ساخت و ساز در جنگل جوربن کلاردشت در محدوده مستثنیات قانونی و ساخت‌وساز در چارچوب ضوابط انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ در پی انتشار فیلم و اخباری در فضای مجازی پیرامون ساخت‌وساز در منطقه جنگلی جور بن کلاردشت و مطرح شدن ابهاماتی درباره سکوت نهاد‌های مسئول، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلاردشت با صدور جوابیه‌ای، ضمن تشریح موقعیت جغرافیایی، وضعیت مالکیت اراضی، سوابق قانونی، طرح تفضیلی شهری و اقدامات حفاظتی انجام‌شده، تأکید کرد اراضی مورد نظر جزو مستثنیات اشخاص بوده و ساخت‌وساز در چارچوب ضوابط قانونی صورت گرفته است.

اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلاردشت در واکنش به انتشار خبر و فیلمی در فضای مجازی مبنی بر سکوت نهاد‌های مرتبط شامل منابع طبیعی، بخشداری، فرمانداری، قوه قضاییه و بازرسی درباره ساخت و ساز شهری در جنگل جور بن، اطلاعیه‌ای رسمی صادر کرد.

بر اساس این اطلاعیه، منطقه مذکور در فیلم و تصاویر منتشر شده، در بخش شمالی شهرستان کلاردشت، منطقه بندبن، انتهای خیابان سردار جنگل (خیابان نصیری سابق)، کوچه نشاط واقع شده است.

اداره منابع طبیعی کلاردشت اعلام کرد که پس از انتشار این فیلم، بازدید میدانی توسط نمایندگان این اداره، دادستان شهرستان، بازرسی استان، مدیر کل اراضی و معاون حفاظت و امور اراضی و معاون حفاظت وامور اراضی اداره کل منابع طبیعی استان مازندران نوشهر انجام شد.

مطابق با سوابق قانونی و نقشه کاداستر، اراضی ساخت و ساز شده در این منطقه جزو مستثنیات اشخاص محسوب می‌شود و در چارچوب مقررات ماده ۵۶ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع مصوب سال ۱۳۴۶ قرار دارد.

بخش غربی این عرصه که پیش‌تر فاقد پوشش گیاهی بود، با نهال‌کاری گونه‌های سوزنی برگ از جنس نوئل و پیسه آ توسط اداره منابع طبیعی احیا شده است. قطر متوسط توده در این بخش حدود ۲۵ سانتی‌متر و ارتفاع متوسط حدود ۲۰ متر گزارش شده که به صورت مستمر توسط منابع طبیعی رصد و حراست می‌شود.

این اداره همچنین تاکید کرده است که عرصه ساخت و ساز شده در محدوده طرح تفضیلی شهر کلاردشت مصوب سال ۱۳۷۸ با کاربری مسکونی قرار دارد.

بخش انتهایی مستثنیات، که پیش‌تر توسط تیمسار نصیری خریداری شده و به همین دلیل خیابان محل به نام خیابان نصیری مشهور بوده، پس از انقلاب عرصه متعلق به وی مصادره شده است.

علاوه بر این، در بخش شمال شرقی عرصه، ۷۰۳۲ متر مربع از اراضی ملی با دستور وزیر وقت جهاد کشاورزی در قالب تعاونی مسکن کارکنان جهاد کشاورزی واگذار شده است.

مساحت ۱۸۳۰ متر مربع از اراضی مجاور عرصه توسط اشخاص در سال‌های گذشته تصرف شده بود که با پیگیری اداره منابع طبیعی شهرستان، رفع تصرف شده است.

در نهایت، اداره منابع طبیعی کلاردشت اعلام کرد که در سال ۱۴۰۰ مرز ملی و مستثنیات اشخاص در شمال شهر کلاردشت شامل روستای طبرسو، مناطق لاهو، حسنکیف، گرک پس، نصیری و اجابیت تا انتهای مجل، به طول بیش از ۱۵ کیلومتر توسط این اداره با پایه‌های بتونی (بنچ مارک) جانمایی و احداث شده است.

این اداره از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا تجاوز به عرصه‌های منابع طبیعی، موضوع را از طریق شماره‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ گزارش دهند و از حساسیت و دلسوزی آنان نسبت به منابع طبیعی قدردانی کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
هیچ تعرضی به منابع طبیعی در جوربن نشده است
هادی جعفری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کلاردشت نیز در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ گفت: هیچ‌گونه تجاوز یا تعرضی به منابع طبیعی در منطقه نشاط این شهرستان صورت نگرفته است.

وی در پاسخ به حواشی ایجادشده در فضای مجازی تأکید کرد که اخبار منتشرشده در این زمینه صحت ندارد و بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، منابع طبیعی در منطقه نشاط عاری از هرگونه تعرض می‌باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)