برگزاری پویش ملی سلامت دهان و دندان در بوشهر
پویش ملی سلامت دهان و دندان همزمان با سراسر کشور در مدرسه شاهد امید انقلاب استان بوشهر برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه بین سلامت دهان و دندان و بیماریهای قلبی و عروقی رابطهای مستقیم وجود دارد، گفت: برای حفظ سلامت دهان و دندان و پیشگیری از سایر بیماریهای وزارت بهداشت پویشی را با عنوان سلامت دهان و دندان در سراسر کشور برگزار کرده است.
دکتر محمد مهدی خواجه ئیان با بیان اینکه هدف از برگزاری این پویش آشنایی دانش آموزان با اصول ساده بهداشتی است، افزود: همه دانش آموزان آموزش ابتدایی به ویژه کلاس سومیها تا کنون در این پویش حضور پر رنگی داشتهاند.
وی اضافه کرد: در این پویش معلمان به صورت نمادین با دانش آموزان مسواک میزنند و همچنین به دانش آموزان توضیح میدهند که برای داشتن دهان و دندانی سالم باید روزی ۲ بار ۲ دقیقه مسواک بزنند.
معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر یاد آور شد: این پویش ۱۹ مهر ماه آغاز شده و تا ۲۴ مهر ادامه دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بوشهر هم با اشاره به اینکه بخش عمدهای از این پویش وابسته به همکاری و پیگیری اولیا است، گفت: آموزشهای بهداشتی توسط اولیا در منزل میتواند نقش بسزایی در سلامت دائمی دهان و دندان دانش آموزان داشته باشد.
علی فکی با بیان اینکه این پویش برای اولین بار در استان بوشهر برگزار شده، افزود: یکی از اهداف اصلی پویش ملی سلامت دهان و دندان جلوگیری از پوسیدگی دندانهای دانش آموزان است.