• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۸۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هیچ تهدیدی نمی‌تواند امنیت ایران را خدشه دار کند

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به فرمایش امیرالمؤمنین علی (ع) مبنی بر اینکه «اگر خواهان صلحی، خود را برای جنگ آماده کن»، گفت: این فرمایش حکیمانه نشان می‌دهد که صلح و امنیت پایدار، تنها در سایه قدرت، آمادگی و بازدارندگی حاصل می‌شود.

*** هیچ تهدیدی نمی‌تواند امنیت ایران را خدشه دار کند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار سیاری در جمع دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) با بیان اینکه این دانشگاه مهد پرورش افسران مؤمن، انقلابی و ولایت‌مدار است، اظهار داشت: دانشگاه افسری امام علی (ع) نقش بی‌بدیلی در تربیت فرماندهان آینده ارتش و پاسداران حقیقی امنیت کشور ایفا می‌کند.

دریادار سیاری افزود: افسران این دانشگاه باید با اتکا به ایمان، علم، انضباط و روحیه جهادی، مسیر تعالی، خودسازی و خدمت خالصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را با عزم و اراده‌ای استوار دنبال کنند.

رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی با تجلیل از مقام شامخ شهدا و یادآوری رشادت‌های آنان در دفاع مقدس تصریح کرد: شهدای عزیز ارتش با نثار جان خویش، از تمامیت ارضی، استقلال و عزت ایران اسلامی دفاع کردند و نگذاشتند حتی ذره‌ای از خاک میهن در اختیار دشمن قرار گیرد. امروز شما دانشجویان دانشگاه افسری، ادامه‌دهندگان راه پرافتخار همان شهیدان هستید و باید آماده باشید تا گام در مسیر آنان بنهید و با ایمان، شجاعت و اخلاص از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی صیانت کنید.

وی با اشاره به روحیه فداکاری و وطن‌دوستی رزمندگان اسلام گفت: سخن ماندگار خلبان سرافراز نیروی هوایی ارتش؛ شهید سرلشکر محمد خلعتبری، که فرمود «اگر ذره‌ای از خاک وطنم به پوتین سرباز دشمن چسبیده باشد، آن را با خونم شست‌وشو خواهم داد»، بیانگر اوج عشق و غیرت رزمندگان ایران اسلامی نسبت به میهن و آرمان‌های انقلاب است. این روحیه، باید همواره سرلوحه کار و اندیشه نسل جوان ارتش قرار گیرد.

دریادار سیاری با استناد به فرمایش گرانقدر امیرالمؤمنین علی (ع) مبنی بر اینکه «اگر خواهان صلحی، خود را برای جنگ آماده کن»، عنوان کرد: این فرمایش حکیمانه نشان می‌دهد که صلح و امنیت پایدار، تنها در سایه قدرت، آمادگی و بازدارندگی حاصل می‌شود. جنگ، جایی رخ می‌دهد که آمادگی وجود نداشته باشد؛ از این‌رو تا زمانی که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از نظر آموزش، تجهیزات و روحیه در سطح مطلوبی از آمادگی قرار داشته باشند، دشمن هرگز توان تهدید و تعرض نخواهد داشت و در صورت بروز هرگونه تقابل، پیروزی از آنِ نیرو‌های آماده و مؤمن خواهد بود.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مأموریت اصلی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: مأموریت ارتش در سه کلیدواژه اساسی خلاصه می‌شود؛ حفظ تمامیت ارضی، صیانت از استقلال و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران. این سه اصل بنیادین، جهت‌دهنده‌ی تمامی فعالیت‌ها، آموزش‌ها و برنامه‌های ارتش در تمام سطوح است و هر افسر مؤمن و انقلابی باید این اصول را سرلوحه خدمت خود قرار دهد.

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این مأموریت‌ها، در سه حوزه‌ی اساسی آموزش، تجهیزات و روحیه به‌صورت مستمر در حال ارتقاء است. ارتقای سطح آموزش و دانش نظامی، نوسازی و به‌روزرسانی تجهیزات متناسب با تهدیدات روز، و حفظ و تقویت روحیه معنوی، ایمانی و انقلابی نیروها، سه محور مهم تضمین‌کننده اقتدار و بازدارندگی ارتش به شمار می‌رود.

دریادار سیاری در پایان با تأکید بر استمرار مسیر خودباوری و اقتدار ملی گفت: اقتدار امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران مرهون ایمان، بصیرت، انضباط و تبعیت از فرامین فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) است. بی‌تردید، تا زمانی که این اصول در میان نیرو‌های مسلح نهادینه باشد، هیچ تهدیدی توان خدشه‌دار ساختن امنیت و استقلال ایران اسلامی را نخواهد داشت. شما دانشجویان افسری، باید به خود ببالید که سرباز ولایت و وارثان راستین راه شهیدان سرافراز این مرز و بوم هستید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)