• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۱۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
فارس » سیاسی
برای نخستین‌بار اجرا خواهد شد

برگزاری انتخابات شورا‌های فارس به صورت تمام‌الکترونیک

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس گفت: هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر، روستا و تیره‌های عشایری به‌صورت تمام‌الکترونیک در این استان برگزار خواهد شد.

برگزاری انتخابات شورا‌های فارس به صورت تمام‌الکترونیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سید کمال علوی گفت: این شیوه جدید، ضمن افزایش سرعت و سلامت انتخابات، دغدغه‌های رای‌دهندگان و داوطلبان را کاهش خواهد داد.

انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا همزمان با سراسر کشور روز جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ در استان فارس برگزار خواهد شد.

دبیر و رییس کمیته سیاسی ستاد انتخابات فارس گفت: استان فارس با ۳۷ شهرستان، ۹۷ بخش و ۱۲۵ شهر بزرگترین واحد تقسیمات کشوری است.

علوی افزود: در استان ۲ هزار و ۳۰۳ روستا واجد شرایط برگزاری انتخابات هستند که از این تعداد، ۲ هزار و ۹۰ روستا با جمعیت زیر یک هزار و ۵۰۰ نفر دارای شورای سه نفره و ۲۱۳ روستا با جمعیت بالای یک هزار و ۵۰۰ نفر دارای شورای پنج نفره خواهند بود.

او ادامه داد: همچنین استان فارس دارای ۲۰۷ تیره عشایری واجد شرایط انتخابات است که از این میان، ۲۰۰ تیره تا جمعیت یک هزار و ۵۰۰ نفر دارای شورای سه‌نفره و ۷ تیره با جمعیت بالای یک هزار و ۵۰۰ نفر دارای شورای پنج نفره هستند.

علوی اظهار کرد: از میان ۱۲۵ شهر استان، شورا‌های ۱۱۵ شهر زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت پنج نفره و ۹ شهر با جمعیت بین ۵۰ تا ۲۰۰ هزار نفر هفت‌نفره و شورای اسلامی کلان‌شهر شیراز نیز با جمعیت بین یک تا ۲ میلیون نفر دارای شورای ۱۳ نفره است.

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس افزود: ۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۸۲۲ نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات پیش رو هستند.

او ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، ۲ هزار و ۱۰۷ شعبه رای‌گیری شهری (یک هزار و ۹۷۳شعبه ثابت و ۱۳۴ شعبه سیار)، ۱۵۳ شعبه عشایری (۱۷ شعبه ثابت و ۱۳۶ سیار) و یک هزار و ۸۰۸ شعبه روستایی (۱۰۱۷ ثابت و ۷۹۱ سیار) پیش‌بینی شده است.

علوی اظهار کرد: در مجموع، چهار هزار و شصت و سه شعبه اخذ رای در استان فعال خواهد بود که شامل سه هزار و نه شعبه ثابت و یک هزار و پنجاه و چهارشعبه سیار است.

دبیر ستاد انتخابات فارس گفت: شهرستان شیراز با ۹۰۵ شعبه بیشترین و شهرستان اوز با ۲۱ شعبه کمترین تعداد شعبه رای‌گیری را دارد.

علوی افزود: پیش بینی می‌شود حدود ۹۵ هزار نفر در برگزاری انتخابات پیش‌روبه عنوان عوامل برگزاری انتخابات همکاری داشته باشند.

علوی اظهار کرد: ۲۱ آذر تشکیل هیات اجرایی مرکزی را شاهد خواهیم بود و به دنبال آن در روز ۲۷ آذر، دستور رسمی انتخابات و ۲۸ آذرم دستور تشکیل هیات‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه و ۲۰ دی‌ماه آغاز ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های شهر را خواهیم داشت.

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس گفت: هشت بهمن‌ماه، شروع بررسی صلاحیت داوطلبان در هیات‌های اجرایی و سوم اردیبهشت ۱۴۰۵ هم آغاز زمان تبلیغات داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر خواهد بود.

علوی افزود: در ارتباط با انتخابات شورا‌های روستایی و عشایری نیز ۳۰ آبان‌ماه آخرین مهلت استعفای مشمولان ماده ۴۱ قانون انتخابات شوراها، ۲۱ آذرماه زمان تشکیل هیات‌های مرکزی، ۲۹ دیماه دستور شروع انتخابات، یکم بهمن‌ماه زمان تشکیل هیأت‌های اجرایی در بخشداری‌ها، ۲۴ بهمن‌ماه آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های روستایی و عشایری و ۱۱ اسفندماه نیز زمان رسیدگی به صلاحیت داوطلبان سوم اردیبهشت ۱۴۰۵اغاز تبلیغات داوطلبان خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل فوری طرح‌های نیمه‌تمام گتوند با تصویب ۲۲ مصوبه در شورای اداری
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
قهرمانی نماینده بدمینتون استان زنجان
دیدار مسئولان استان قم با خانواده شهیدان کاکازاده و طالبی از شهدای اغتشاشات اخیر
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
باخت رعد پدافند زنجان
­ابلاغیه کمیته انضباطی به سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
اعترافات اغتشاشگران فریب خورده شهرستان دورود
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بررسی مسائل و مشکلات مردم با حضور فرماندار ویژه مهاباد
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
بوئین‌زهرا، قطب کشاورزی و شاهراه مواصلاتی با بودجه عمرانی ۱۸۰ میلیارد تومانی
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
روند پرشتاب سالمندی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از برپایی کارگاه نقاشی در سرخه
ادامه استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
افتتاحیه مسابقات ورزشی بین مدرسه ای شهرستان فارسان
تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود
بسته ایران جوان ونگاهی به همایش تحلیل‌های اخلاقی حامیان جنین درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)