پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در خرم آباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛کارگاه آموزشی طبخ انواع آبزیان با حضور بانوان دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری اداره کل شیلات استان در خرم آباد برگزار شد.
مدیر کل شیلات لرستان با اشاره به ظرفیت بالای تولید ماهی در استان گفت:فرهنگسازی و ارتقای سرانه مصرف ماهی در سبد غذایی خانوارهای استان از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی در استان است.
کیارش بیرانوندافزود: سرانه مصرف ماهی در استان ۹ کیلوگرم است و در کشور ۱۴ کیلوگرم است.
.