• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۶۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

تأکید پاکستان بر گسترش همکاری‌های رسانه‌ای با ایران

وزیر اطلاع‌رسانی و رسانه‌های جمعی پاکستان بر گسترش همکاری‌های رسانه‌ای، تولیدات مشترک و تقویت پیوند‌های فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان تاکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، در مراسم امضای تفاهمنامه‌های همکاری رسانه‌ای در جریان سفر رسمی هیئت عالی‌رتبه رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران به اسلام‌آباد، «عطاالله تارر» وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان با اشاره به سفر‌های تاریخی و به‌یادماندنی روسای جمهور ایران به پاکستان در دو سال اخیر گفت: آغاز سفر آقای مسعود پزشکیان از لاهور و بازدید از آرامگاه علامه اقبال لاهوری نشان داد که بُعد فرهنگی روابط دو کشور بسیار عمیق است و ایران و پاکستان بسیار فراتر از دو همسایه معمولی‌اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: تحولات منطقه‌ای، به‌ویژه جنگ‌های اخیر نشان داد که ملت‌های ایران و پاکستان در کنار یکدیگر ایستاده‌اند و فرهنگ مقاومت را درک و تجربه کرده‌اند.

او با تمجید از ایستادگی رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران در جریان تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: شجاعت «سحر امامی» مجری ایرانی در اجرای برنامه زنده هنگام حمله به ساختمان صدا و سیما، نشانه مسئولیت‌پذیری، عشق و فداکاری اصحاب رسانه در ایران است.

وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان تأکید کرد: ظرفیت‌های فراوانی برای گسترش همکاری‌های رسانه‌ای میان دو کشور وجود دارد به شرط آن که تفاهم‌نامه‌های امضا شده به‌صورت عملی پیگیری شوند.

او افزود: بهره‌گیری از تجربیات مشترک و همکاری در حوزه رسانه‌های دیجیتال می‌تواند قدرت بازدارندگی در برابر جنگ روانی و رسانه‌ای قدرت‌های استکباری را افزایش دهد.

احمد نوروزی: همکاری‌های رسانه‌ای باید در تراز روابط فرهنگی و سیاسی دو کشور ارتقا یابد.

در این مراسم «احمد نوروزی» معاون رئیس سازمان و رئیس بخش برون‌مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز با قدردانی از مواضع دولت و ملت پاکستان در حمایت از ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی، از جمله حمله به ساختمان صدا و سیما در جنگ ۱۲روزه، گفت: با وجود اشتراکات فرهنگی، مذهبی و تاریخی سطح روابط رسانه‌ای میان دو کشور هنوز مطلوب نیست و باید متناسب با عمق روابط سیاسی و مردمی ارتقا یابد.

وی با اشاره به روابط گرم تهران و اسلام‌آباد و وجود مشاهیر مشترکی، چون علامه اقبال لاهوری افزود: اشتراکات فرهنگی، سیاسی و مذهبی، زمینه‌ساز گسترش همکاری‌های رسانه‌ای میان ایران و پاکستان است.

این مقام رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: روند رو به رشد همکاری‌های دو کشور در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نیز ضرورت همکاری‌های رسانه‌ای را بیس از پیش برجسته می‌کند.

نوروزی با ارائه چند پیشنهاد عملی از جمله تولید فیلم مشترک درباره زندگی و اندیشه اقبال لاهوری، فراهم شدن دسترسی مخاطبان پاکستانی به شبکه‌های برون‌مرزی صدا و سیما، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک برای تربیت نیرو‌های حرفه‌ای رسانه‌ای و افزایش بازدید هیئت‌های رسانه‌ای دو کشور، گفت: همکاری رسانه‌ای نزدیک می‌تواند الگوی موفقی از تعامل رسانه‌های مستقل اسلامی در برابر جریان تحریف و سلطه‌طلبی غرب باشد.

رضا امیدی‌مقدم: حمایت‌های پاکستان از ایران فراموش‌نشدنی است

در این مراسم رضا امیدی‌مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان نیز با قدردانی از تلاش‌های دولت پاکستان به‌ویژه شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان برای تقویت همکاری‌های رسانه‌ای گفت: حمایت‌های مثال‌زدنی دولت، ملت و رسانه‌های پاکستان از جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی فراموش‌نشدنی است و نشانه عمق پیوند‌های برادری میان دو ملت است.

وی تأکید کرد: امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری رسانه‌ای میان تهران و اسلام‌آباد گامی مؤثر در جهت تقویت ارتباطات مردمی، توسعه همکاری‌های فرهنگی و تحکیم روابط رسانه‌ای میان دو کشور همسایه است.

در پایان دو طرف بر اجرای مفاد تفاهم‌نامه‌های همکاری میان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و نهاد‌های رسانه‌ای پاکستان، از جمله تلویزیون ملی (PTV) و سازمان تنظیم رسانه‌های الکترونیکی PEMRA توافق کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری پویش اهدای خون با شعار «نذر فاطمی» در چهارمحال و بختیاری
پیام تسلیت عارف در پی درگذشت صابر کاظمی
عملیاتی شدن پذیره نویسی الکترونیکی حق تقدم چهار ناشر در مهر
یزد، میزبان همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی
راه اندازی سامانه ورود گردشگران به پارک ملی کویر گرمسار
افزایش قربانیان طوفان و سیل در فیلیپین
امسال، سال راه اندازی واحد‌های صنعتی در ایلام بود
بررسی نحوه اجرای برنامه هفتم در جلسات هفته آینده مجلس
افتتاح ساختمان جدید پلیس راهور مسجد سلیمان
بازگشایی موزه نگارخانه کاخ گلستان
انهدام باند سارقان و کشف اموال مسروقه از مخفیگاه آنها
طرح تبدیل خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز آغاز شد
خراسان رضوی گرم تر می شود
دو کیلومتر از محور یزد - طبس بهسازی شد
افتتاح طرح توسعه کلینیک بیمارستان ۵۲۱ منطقه‌ای ارتش در مراغه
بسته خبری تلنگر پل ارتباطی مخاطبان با خبر همدان
اعزام ۲۲۰ نفر از دختران دانش آموز به جنوب کشور
اجرای سه طرح درمدیریت مصرف آب کشاورزی
تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار و قانون در حریم‌گذاری آثار تاریخی
مصوبات جلسه علنی مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)