• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
بین الملل » آمریکا
نظرسنجی بی سابقه در آمریکا؛

دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت

نظرسنجی انجمن روان‌شناسی آمریکا نشان داد: دو سوم جوانان آمریکایی به دلیل شرایط این کشور به مهاجرت فکر کرده‌اند و حدود ۷۶ درصد مردم از آینده آمریکا نگران‌تر شده‌اند.

دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک در این شرایط نشریه نیوزویک نوشت: نتایج یک نظرسنجی ملی نشان می‌دهد که بخش‌هایی از روستاهای آمریکا برخلاف فضای ناامیدی گسترده در جامعه، به آینده کشور نگاه امیدوارانه‌تری پیدا کرده‌اند. در این حال کارشناسانی مانند کری هنینگ-اسمیت از دانشگاه مینه‌سوتا و کنت جانسون از دانشگاه نیوهمپشایر تأکید کرده‌اند که بخشی از مناطق روستایی در سال‌های اخیر رشد جمعیتی و اقتصادی داشته‌اند، اما بسیاری دیگر همچنان با مهاجرت جوانان، مرگ‌ومیر بالاتر از تولد، کمبود خدمات درمانی و از دست رفتن فرصت‌ها مواجه‌اند.

این نشریه افزود: کارشناسان همچنین هشدار دادند که سیاست‌های دولت ترامپ از جمله لایحه بزرگ موسوم به «طرح زیبا و بزرگ» و کاهش خدمات دولتی ممکن است امید کنونی روستاییان را در آینده نزدیک با چالش مواجه کند.

نیوزویک در پایان نوشت اگرچه برخی سرمایه‌گذاری‌ها، مانند اختصاص ۵۰ میلیارد دلار برای «تحول سلامت روستاها»، به ایجاد احساس توجه کمک کرده است، اما با توجه به کاهش‌های گسترده در خدمات اجتماعی، احتمالاً بسیاری از جوامع روستایی از نتایج واقعی سیاست‌ها رضایت نخواهند داشت.

در ادامه گزارش نیوزویک آمده است: بخش قابل‌توجهی از حامیان دونالد ترامپ در مناطق روستایی زندگی می‌کنند و تحلیلگران می‌گویند افزایش امیدواری در این مناطق ممکن است بیشتر از آن‌که از بهبود واقعی شرایط ناشی شود، نتیجه احساس همراهی سیاسی با دولت فعلی باشد؛ با این حال بسیاری از سیاست‌های دولت جدید می‌تواند همین مناطق را تحت فشار قرار دهد، برنامه‌هایی مانند کاهش بودجه «مدیکید»، محدودسازی کمک‌های تغذیه‌ای (SNAP)، تعرفه‌هایی که هزینه‌های کشاورزان و کسب‌وکار‌های خرد را افزایش می‌دهد و تغییرات زیست‌محیطی، بیش از دیگر بخش‌ها بر جوامع روستایی اثر منفی می‌گذارند.

نیوزیوک ادامه داد: طبق یافته‌های «طرح جوامع آمریکایی» در میشیگان، حدود ۶ نفر از هر ۱۰ ساکن «روستای آمریکا میانی» گفته‌اند به آینده چند سال آینده کشور امیدوارند؛ آماری که در مقایسه با ۴۳ درصد سال گذشته افزایش چشمگیری نشان می‌دهد. شانون مونات، استاد دانشگاه سیراکیوز، گفته است این افزایش امید بیشتر ناشی از این باور است که «جهت‌گیری سیاسی کشور اکنون با ارزش‌ها و ترجیحات این جوامع همسو شده است»، هرچند او تأکید کرده است هیچ نشانه‌ای از بهبود واقعی در بیشتر مناطق روستایی دیده نمی‌شود.

این گزارش اضافه کرد: نتایج نشان می‌دهد روستا‌های آمریکا یک‌دست نیستند؛ برخی بخش‌ها از جمله «سرزمین‌های سرخپوستی»، «مناطق انجیلی»، «مزارع کهنسال»، «مناطق کارگری»، «روستای میانه آمریکا» و «مناطق مورمونی» افزایش امیدواری داشته‌اند، اما مناطقی مانند «جنوب آفریقایی-آمریکایی»، «مراکز لاتین‌تبارها» و «شهرستان‌های دانشگاهی» کاهش امید را گزارش کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)