• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
امام جمعه موقت یاسوج؛

بسیج مدافع میهن اسلامی در همه عرصه‌ها

حجت‌الاسلام درخشی در خطبه های نماز جمعه یاسوج گفت: بسیج در همه عرصه‌ها مدافع میهن اسلامی است.

بسیج مدافع میهن اسلامی در همه عرصه‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه موقت یاسوج در خطبه‌های این هفته مرکز استان آغاز هفته بسیج را گرامیداشت و گفت: یاد شهدای خوشنام که جوانی خود را فدای امنیت مردم کردند گرامی میداریم.
حجت‌الاسلام حسین درخشی افزود: بسیج شجره طیبه ایی است که علاوه در هشت سال دفاع مقدس، در فتنه‌ها و آشوب‌های گوناگون سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸، ۱۴۰۰ با سپر کردن سینه، از انقلاب و نظام اسلامی  با جانفشانی دفاع کرد.
حجت‌الاسلام درخشی با نقل قول از امام راحل (ره) در مقام قدردانی از بسیج افزود: قشر بسیج با دریافت کمترین کمک‌ها ییشترین خدمت و فایده را برای نظام داشته است.
وی با اشاره به خواست‌های رهبر معظم انقلاب از بسیجییان اضافه کرد: سه خواسته رهبر معظم انقلاب از بسیجیان، یعنی بصیرت، اخلاص و عمل به هنگام و به اندازه، به عنوان نقشه راه این نهاد انقلابی تبیین شده است.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به تشییع شهدای گمنام در شهرهای مختلف استان گفت: شهرهای کهگیلویه و بویراحمداین روز‌ها میزبان ۶ شهید خوشنام است، کسانیکه شجاعت و اخلاص در عمل خودشان را نشان دادند. 
حجت‌الاسلام درخشی با اشاره به ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و سالروز شهادت بانوی جهان اسلام ایشان را اسوه تقوا دانست و افزود: با توجه به نیاز بشریت به الگو حضرت فاطمه بهترین الگو برای همه اقشار بویژه نسل جوان است. 
وی راه حل مشکلات امروز خانواده‌ها را پیروی از سیره حضرت زهرا دانست و گفت: بیشتر گرفتاری‌ها و نزاع‌های خانوادگی ناشی از برخی خواست‌های نامعقول و نابجاست و اگر سیره حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی قرار دهیم بسیاری از مشکلات خانوادگی رفع می‌شود.
 امام جمعه موقت یاسوج در بخش دیگری از خطبه‌ها با خطاب قرار دادن استاندار و نمایندگان مجلس، خواستار به سرانجام رساندن طرح‌های نیمه کاره در استان شد و افزود: مسئولان تمام تلاش خودر را بر روی تکمیل این طرح‌های نیمه تمام نیمه تمام بگذارند.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های نفت، گاز، روان‌آب‌ها و جنگل‌های اضافه کرد: با داشت این همه ظرفیت وجود محرومیت‌ها در حوزه‌ها و بخش مختلف در استان پس از چهل و چند سال از انقلاب، غیرقابل قبول است.
حجت‌الاسلام درخشی گره اصلی مشکلات استان را در  اجرا و تکمیل راه‌های ارتباطی و مواصلاتی دانست و گفت: با توجه به معدود بودن پرواز‌های فرودگاه یاسوج ، نبود راه آهن ، متصل نبودن استان به شبکه ریلی کشور و رفع نشدن این گره مواصلاتی استان، کهگیلویه و بویراحمد منطقه مناسبی برای سرمایه گذاری و ترغیب سرمایه گذاران به سرمایه گذاری تبدیل نخواهد شد.
وی به موضوع پایین بودن نمرات معدل دانش آموزان استان در سال تحصیلی گذشته اشاره و تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش، خانواده و کادر آموزشی برای رفع این مشکل چاره اندیشی کنند.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به برگزاری انتخابات پارلمانی کشور، عراق گفت: نتیجه این انتخابات، پیروزی جبهه مقاومت بود و کارشکنی‌ها و تلاش دشمنان جبهه مقاومت به نتیجه نرسید.
حجت‌الاسلام درخشی با هشدار در خصوص غفلت نکردن از دشمنان، بر لزوم حفظ هوشیاری مداوم تأکید کرد و گفت: دشمنان دین، دشمنان نظام و دشمنان ملت ایران، یک لحظه  از توطئه، تهدید  غفلت نمی کنند و باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار بود و مغلوب فریب دشمن نشد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
کمک میلیونی اهالی گوراب زرمیخ با پرداخت زکات مستحبی
صادرات کالا به ارزش بیش از ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار از استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)