• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۹۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
خراسان رضوی » اجتماعی

طنین پیام انقلاب اسلامی در جهان، بدون شلیک حتی یک گلوله

پیام انقلاب اسلامی بدون شلیک حتی یک گلوله به سراسر جهان صادر شد و رسالت قرآنی ایران امروز فراتر از مرز‌ها طنین‌انداز است.

طنین پیام انقلاب اسلامی در جهان، بدون شلیک حتی یک گلوله

 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، وزیر اسبق امور خارجه صبح امروز، جمعه در همایش «ترنم وحی» که با حضور مسئولان کشوری در سالن سرو کاشمر برگزار شد، با اشاره به جایگاه قرآن و رسالت نهضت‌های قرآنی در جهان اسلام، افزود: نام قرآن ۷۰ بار در کتاب الهی آمده؛ اما تمام آن خواندنی است و باید خوانده شود.

منوچهر متکی گفت: اولین کلمه این کتاب، «بسم‌الله» و نام خداست و آخرین سوره آن ناس و مردم و این به معنای کتابی برای همه انسان‌ها است. 

نایب‌رئیس هیأت امنای مؤسسه کشوری مهد قرآن با بیان اینکه همان خبیث استعمارگر گفته بود مادامی که قرآن و خانه خدا بر مسلمانان حکمرانی می‌کند، امکان استعمار آنان وجود ندارد، تصریح کرد: بنابراین تمام تلاش آنها این شد که میان کتاب خدا و مفسران حقیقی‌اش فاصله بیندازند.

وی تصریح کرد: قرن‌ها برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان برنامه‌ریزی کردند، اما در اواخر قرن گذشته با ظهور انقلاب اسلامی و قیامی که از متن قرآن برخاسته بود، خواب دشمنان به هم ریخت، همان‌گونه که اسرائیلی‌ها اعتراف کردند، انقلاب اسلامی برای آنان یک زلزله بود؛ زلزله‌ای که از عمق جانشان آن را حس کردند.

متکی با بیان اینکه در ۴۶ سال گذشته حتی یک گلوله به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک نکردیم؛ اما پیام حقانیت انقلاب اسلامی همه‌جا منتشر شد، اظهار کرد: دکترین ما، دکترین دفاعی است و این همان است که قرآن وعده داده بود و امروز در جمهوری اسلامی متجلی شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی مؤسسات قرآنی گفت: به پیشنهاد دوستان در بخش بین‌الملل، دفتر رهبر معظم انقلاب و همچنین برخی اعضای هیأت امنا، مقرر شده ظرفیت مؤسسه مهد قرآن فراتر از مرز‌های جمهوری اسلامی گسترش یابد و این طرح در حال طراحی و برنامه‌ریزی است تا مهد قرآن بتواند نقش بین‌المللی خود را ایفا کند.

نایب‌رئیس هیأت امنای مؤسسه کشوری مهد قرآن ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و مسئولان حاضر در مراسم افزود: همه ما یک رسالت مشترک داریم؛ اینکه فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور محقق شود.

کاشمر به نجف ثانی و شهر قرآن شناخته می‌شود

نماینده سابق ایران در سازمان ملل و عضو هیئت‌مدیره مؤسسه کشوری مهد قرآن هم در این همایش با بیان اینکه کاشمر از گذشته تا امروز به‌عنوان نجف دوم و شهر قرآن شناخته می‌شود، گفت: برگزاری این رویداد معنوی در این منطقه، به‌جا، شایسته و از افتخارات ترشیز است.

محمد خزاعی فدافن با تجلیل از سابقه دیرینه فعالیت‌های دینی و قرآنی در ترشیز، خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه فعال، علمای بزرگ و طلاب ارزشمند در این شهر همواره پیش‌گام بوده‌اند و اینجا را حتی در گذشته شهر اوباد و امروز شهر قرآن می‌نامند.

او با اشاره به اینکه برگزاری آئین ملی «ترنم وحی» در کاشمر، علاوه بر شأن تاریخی این منطقه، ریشه در فرهنگ دینی و معنوی مردم دارد، تصریح کرد: این موفقیت نتیجه علاقه‌مندی مردم و تلاش گسترده دوستان در مهد قرآن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)