پخش زنده
امروز: -
ماموران انتظامی بخش رضویه مشهد یک کارگاه تولید داروهای گیاهی غیربهداشتی را شناسایی و مهر و موم کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده انتظامی کلانشهر مشهد گفت: در نتیجه رصد اطلاعاتی و بررسی نامحسوس ماموران بخش رضویه مشخص شد که سه مرد بدون هیچ مجوزی از سازمان های مربوطه خط تولید داروهای گیاهی در خانهای ویلایی راه اندازی کرده اند و بیش از ۵۰ قلم انواع داروهای گیاهی غیربهداشتی و فاقد مجوز را تولید می کردند.
سرهنگ محمد چراغ افزود: در بازرسی از این مکان بیش از ۲ میلیون عدد انواع قرص، کپسول، انواع روغن و پودرهای گیاهی غیربهداشتی و همچنین قوطی و کپسول های خالی، دستگاه آسیاب بزرگ صنعتی، دستگاه همزن، دستگاه های بسته بندی و تاریخ زن، ترازو و ۲۰۰ کیلوگرم مواد اولیه به ارزش افزون بر ۱۰ میلیارد ریال کشف شد.
سرهنگ چراغ اظهار کرد: پس از هماهنگی های قضایی این کارگاه غیرمجاز پلمب و سه متخلف با تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.
چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد و شهرهای «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و ۴۰۰ روستای کوچک و بزرگ آن سکونت دارند.