• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۰۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
علمی و فرهنگی » معارف

پیش بینی اجرای «طرح ملی فجر ۲» در بیش از ۵ هزار مسجد

مدیر دارالقرآن بسیج پیش بینی کرد طرح ملی قرآنی فجر ۲، در بیش از ۵ هزار مسجد سراسر کشور اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از شبستان، حجت الاسلام لیمویی مدیر دارالقرآن بسیج با اشاره به همکاری بسیج و ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در اجرای «طرح ملی فجر۲»، گفت: این طرح با هدف تقویت آموزش‌های عمومی قرآن در مساجد، حفظ جز۳۰ قرآن کریم و تبدیل مساجد به پایگاه قرآن، از آبان ماه آغاز شده و تا ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.

حجت الاسلام لیمویی با اشاره به اینکه «طرح فجر ۲» درراستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن و تحقق راهبرد «هر مسجد، یک پایگاه قرآن» طراحی شده است، تصریح کرد: مرحله اول این طرح از ماه مبارک رمضان تا تابستان ۱۴۰۴ اجرا شد و مرحله دوم طرح از آبان ماه آغاز شده و تا ماه مبارک رمضان آینده با هدف حفظ جز ۳۰ قرآن کریم و آموزش مفاهیم قرآن کریم، حفظ، روخوانی و روان خوانی اجرا می‌شود.

وی افزود: در قالب این طرح قرآن آموزان می‌توانند به‌صورت کامل جزء ۳۰ قرآن کریم را حفظ کنند و با اصول صحیح‌خوانی و مفاهیم آیات نیز آشنایی عمیق‌تری به دست آورند، این طرح فقط یک دوره حفظ قرآن نیست، بلکه بستری برای انس بیشتر آحاد جامعه با کلام الهی است به همین جهت در آن تلاش شده زیرساختی مردمی و گسترده در سراسر کشور فراهم شود تا نوجوانان، جوانان و عموم علاقه‌مندان بتوانند بدون مانع در مسیر یادگیری قرآن قرار گیرند.

مدیر دارالقرآن بسیج گفت: دوره‌های «طرح فجر۲» با تمرکز بر روش‌های نوین آموزشی طراحی شده تا حفظ قرآن کریم با انگیزه همراه شود. همچنین در این طرح، مجموعه‌ای از سوره‌ها و مهارت‌های آموزشی در چند محور دنبال می‌شود که این محور‌ها شامل تقویت روخوانی و روان‌خوانی صحیح، آموزش قواعد حفظ کاربردی و ساده، تثبیت محفوظات با روش‌های انگیزشی، ایجاد انس بیشتر با مفاهیم آیات و تقویت توانایی تلاوت صحیح است.

حجت الاسلام لیمویی با تاکید بر اینکه مسجد خاستگاه اصلی فعالیت‌های قرآنی است، افزود: «طرح ملی فجر ۲»، به دنبال فعال‌سازی ظرفیت مساجد و پایگاه‌های بسیج است و بنا دارد فضای قرآنی و فرهنگی مساجد را نیز تقویت کند و فعالیت‌های قرآنی را در سطح محلات گسترش دهد.

وی ادامه داد: در این طرح دوره‌ها به صورت هماهنگ در سطح نواحی پایگاه‌های بسیج اجرا می‌شود و مسئولان موظف هستند زمینه اجرای طرح را فراهم کنند و برای عملیاتی کردن این طرح، تقویم آموزشی نیز طراحی شده و در اختیار مساجد قرار گرفته است.

مدیر دارالقرآن بسیج گفت: این طرح شامل مراحل مقدماتی، آماده سازی مربیان، ارسال شیوه نامه‌ها به استان ها، ثبت نام قرآن آموزان در رده‌های سنی مختلف و توزیع منابع آموزشی و محتوایی و آغاز رسمی دوره است.

حجت الاسلام لیمویی افزود: پس از پایان دوره و برگزاری آزمون برای شرکت کنندگان گواهینامه صادر می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور با اجرای طرح تلاوت نور در مساجد تلاش دارد گامی برای تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی بردارد و با این طرح هم مشارکت دارد.

مدیر دارالقرآن بسیج با اشاره به اهداف اجرای این طرح گفت: یکی از اهداف مدنظر با اجرای این طرح، این است که حتی در مناطق دورافتاده و روستا‌های کشور نیز عطر قرآن پیچیده شود، چراکه این طرح یک حرکت فرهنگی مردمی برای گسترش قرآن خوانی و حفظ قرآن کریم در کشور است تا از این طریق نوجوانان و جوانان ترغیب و تشویق به حفظ و آموزش قرآن شوند.

حجت الاسلام لیمویی با اشاره اجرای مرحله اول این طرح در سه هزار مسجد، افزود: پیش بینی ما این است که «طرح فجر۲» در بیش از پنج هزار مسجد اجرا شود و از گروه‌های سنی بالای هفت تا ۱۸ سال در آن شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)