• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۳۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
همدان » اقتصادی
معاون وزیر نیرو:

آغاز عملیات اجرایی پست ۶۳/۲۰ کیلوولت نهاوند با حضور معاون وزیر نیرو

عملیات اجرایی پست ۶۳/۲۰ کیلوولت «نهاوند ۳» با حضور معاون وزیر نیرو و مدیرعامل توانیرآغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،  عملیات اجرایی پست ۶۳/۲۰ کیلوولت "نهاوند ۳" با حضور "مصطفی رجبی‌مشهدی" معاون وزیر نیرو و مدیرعامل توانیر، فرماندار نهاوند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان و جمعی از مسوولان استانی و شهرستان آغاز شد.

 فرماندار نهاوند در این مراسم اظهار داشت: این پروژه نقطه عطف تقویت زیرساخت‌های انرژی در این شهرستان است.

مجتبی بیرانوند افزود: نهاوند یکی از قدیمی‌ترین و تاریخی‌ترین نقاط کشور و دروازه ورود اسلام به ایران است، اما با وجود ظرفیت‌های گسترده، بخشی از زیرساخت‌های این شهرستان به اندازه شأن مردم این خطه توسعه نیافته است.

وی بیان کرد: آغاز عملیات پست جدید می‌تواند نقطه عطفی در بهبود زیرساخت‌های انرژی و کاهش مشکلات مردم باشد.

فرماندار نهاوند ضمن تأکید بر ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام برق‌رسانی این شهرستان، گفت: انتظار مردم نهاوند این است که تعیین تکلیف پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت که سال‌هاست بلاتکلیف مانده، با دستور صریح معاون وزیر نیرو به سرانجام برسد.

بیرانوند ادامه داد: زمین این پروژه واگذار شده، مشکلات اجتماعی حل شده، جاده دسترسی فراهم است و پایه‌های دکل نیز نصب شده، اما ادامه کار متوقف مانده است.

وی تکمیل این پست را برای پایداری شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های آینده حیاتی دانست و ضمن تاکید بر تقویت شبکه و کاهش خاموشی‌ها، خواستار اقدامات فوری در حوزه بهبود کیفیت برق این شهرستان شد.

آغاز عملیات اجرایی پست ۶۳/۲۰ کیلوولت نهاوند با حضور معاون وزیر نیرو

فرماندار نهاوند با تاکید بر اینکه برای کاهش خاموشی‌ها، نصب تجهیزات هوشمند و تقویت ولتاژ به‌ویژه در فصل اوج مصرف ضروری است، افزود: بیش از ۴۰ درصد شبکه نهاوند هنوز از سیم مسی است و نیاز فوری به تبدیل به کابل خودنگهدار داریم.

بیرانوند توسعه انرژی‌های پاک و حمایت از نیروگاه‌های خورشیدی را ضروری خواند و بیان کرد: نهاوند در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ظرفیت بالایی دارد و آماده سرمایه‌گذاری است.

وی تاکید کرد: انتظار داریم توانیر از اتصال نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس به شبکه و خرید تضمینی برق حمایت فنی و مالی داشته باشد.

فرماندار نهاوند ادامه داد: حداقل تولید ۱۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر برای این شهرستان هدف‌گذاری شده است.

بیرانوند همچنین نوسازی ۱۰ هزار چراغ روشنایی را از دیگر مطالبات این شهرستان برشمرد و با اشاره به مشکلات جدی در سیستم روشنایی شهری اظهار کرد: چهار شهر نهاوند با کمبود و فرسودگی چراغ‌های روشنایی مواجه‌اند و این موضوع حتی موجب سوانح جاده‌ای شده است.

وی تاکید کرد: درخواست ما تأمین بیش از ۱۰ هزار چراغ نسل جدید LED برای اصلاح و نوسازی روشنایی شهری است.

فرماندار نهاوند خواستار اختصاص جرثقیل ۱۰ تنی به‌دلیل فاصله زیاد تا مرکز استان همدان شد و با اشاره به فاصله بیش از ۱۰۰ کیلومتری شهرستان از مرکز استان، افزود: در حوادث و شرایط اضطراری به‌دلیل نداشتن تجهیزات سنگین، زمان خدمت‌رسانی طولانی می‌شود.

بیرانوند اختصاص یک دستگاه جرثقیل ۱۰ تنی برای شهرستان نهاوند را یک ضرورت جدی دانست.

در این مراسم همچنین امام جمعه نهاوند، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل برق باختر، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی حضور داشتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)