• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال
حرکت جهادی متفاوت

روایت خدمت دندان‌پزشکان در دل یک آرامگاه

خدمت، گاهی در غیرمنتظره‌ترین مکان‌ها شکل می‌گیرد. آرامگاه دکتر حبیب‌الله مفید جمعه‌ها میزبان حرکت جهادی دندان‌پزشکانی است که درمان را بی‌هیچ چشم‌داشتی به مردم هدیه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آرامگاه‌ها معمولاً با سکوت شناخته می‌شوند؛ فضا‌هایی برای مکث و یادآوری. اما در آرامگاه دکتر حبیب‌الله مفید، بخشی از این سکوت به خدمت و زندگی اختصاص یافته است. نه در کنار سنگ‌ها، بلکه در محیطی مشخص، آرام و مهیا برای درمان؛ جایی که درد شنیده می‌شود و امید، آرام‌آرام شکل می‌گیرد.

در این فضا، گروه جهادی شهید شاطری فعالیتی مستمر را دنبال می‌کند. گروهی متشکل از دندان‌پزشکان، دانشجویان و نیرو‌های داوطلب که با هدف ارتقای سلامت دهان و دندان، خدمات تخصصی را به صورت کاملاً رایگان به مردم ارائه می‌دهند. خدماتی مانند معاینه، ترمیم، عصب‌کشی، کشیدن دندان و آموزش بهداشت دهان و دندان که برای بسیاری از بیماران، سال‌ها به دلیل مشکلات مالی دور از دسترس بوده است.

بیماران با معرفی نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی به این مرکز معرفی می‌شوند؛ افرادی که در سکوت با درد زندگی کرده‌اند و حالا فرصتی یافته‌اند تا بدون نگرانی از هزینه‌ها، درمان شوند.

در همین رابطه، محمدجواد صادقی، مسئول قرارگاه شهیدحاج حسن شاطری با اشاره به گستره فعالیت‌های این مجموعه می‌گوید:«این گروه جهادی محدود به یک مکان یا یک شهر نیست. ما علاوه بر فعالیت مستمر در آرامگاه دکتر حبیب‌الله مفید، برای ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به استان‌های مختلف کشور اعزام می‌شویم؛ به مناطقی که دسترسی به خدمات درمانی تخصصی در آنها سخت است.»

او ادامه می‌دهد:
«هدف ما این است که خودمان را به دل نیاز مردم برسانیم. محرومیت فقط یک واژه نیست؛ واقعیتی است که در نقاط مختلف کشور وجود دارد و ما وظیفه داریم در حد توان، برای کاهش آن قدم برداریم.»

به گفته صادقی، همکاری و همراهی پزشکان داوطلب نقش اساسی در تداوم این مسیر دارد؛ مسیری که امروز با حضور ده‌ها نیروی متخصص، به یک حرکت ماندگار تبدیل شده است.

 حامد مولا، جانشین گروه جهادی شهید حاج حسن شاطری می گوید: 
«وقتی بیماری می‌نشیند روی صندلی درمان و می‌گوید به خاطر هزینه‌ها نتوانسته دندانش را درمان کند، آدم می‌فهمد چرا باید این کار را ادامه دهد. اینجا فقط بحث دندان‌پزشکی نیست؛ بحث کرامت انسان‌هاست.»

او با اشاره به ترکیب نیرو‌های حاضر در این گروه می‌افزاید:
«امروز بیش از ۳۰ دندان‌پزشک با گروه جهادی شهید شاطری همکاری می‌کنند. بعضی از این پزشکان حتی از خارج از کشور به ایران بازگشته‌اند تا در این مسیر خدمت حضور داشته باشند. این انتخاب، برای ما بسیار ارزشمند و الهام‌بخش است.»

مولا ادامه می‌دهد:
«ما تلاش کرده‌ایم فضای درمان، آرام، محترمانه و استاندارد باشد. بیماران باید احساس امنیت و آرامش داشته باشند. برای ما مهم است که هیچ‌کس احساس تحقیر یا ترحم نکند؛ اینجا همه با احترام درمان می‌شوند.»

در کنار دندان‌پزشکان، دانشجویان و نیرو‌های داوطلب جهادی با حوصله و دلسوزی مشغول خدمت هستند. نظم، همدلی و احترام، ویژگی بارز این فضاست؛ فضایی که درمان را از یک اقدام صرفاً پزشکی، به تجربه‌ای انسانی تبدیل کرده است.

برای بسیاری از بیماران، حضور در این مرکز تنها به معنای درمان یک درد نیست؛ نشانه‌ای از دیده‌شدن و شنیده‌شدن است. نشانه‌ای که امید را در دل زنده نگه می‌دارد.

گروه جهادی شهید شاطری با استمرار این مسیر، نشان داده است که خدمت، وابسته به زمان و مکان نیست. هر جا نیت خیر باشد، زندگی هم جریان پیدا می‌کند؛ حتی در دل آرامگاهی که امروز، مأمن امید بسیاری از مردم شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)