• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۰۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
سیاسی » مجلس

توضیحات سخنگوی کمیسیون آموزش درباره وضعیت دانشجویان بین‌الملل دانشگاه پیام نور

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری‌های کمیسیون متبوعش در خصوص آخرین وضعیت دانشجویان واحد بین‌الملل پیام نور، گفت: مقرر شد دانشگاه پیام نور و وزارت علوم موضوع ۶ هزار دانشجوی ارشد و دکترای واحد بین الملل این دانشگاه را به‌گونه‌ای پیگیری کنند که حقوق آموزشی آنها تضییع نشود و در عین حال با مدیران متخلف گذشته برخورد قانونی صورت گیرد.

توضحیات سخنگوی آموزش مجلس درباره  وضعیت دانشجویان بین‌الملل پیام نور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  احسان عظیمی‌راد سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی،  آخرین پیگیری‌های مربوط به حدود ۶ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترای واحد‌های بین‌الملل دانشگاه پیام نور، گفت: در آخرین جلسه‌ای که برای رسیدگی به این موضوع برگزار شد، نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور، مسئولانی از وزارت اطلاعات و سایر متولیان حضور داشتند؛ جمع‌بندی نهایی نشست بر این اساس بود که دانشگاه و وزارت علوم موظف هستند موضوع دانشجویان را به‌گونه‌ای پیگیری کنند که ضمن برخورد قانونی با مدیران یا تیم‌های مدیریتی متخلف گذشته یا حال، حقوق آموزشی دانشجویان تضییع نشود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در همان نشست تأکید شد دانشجویان مقصر نیستند، افزود: با بررسی‌های انجام‌شده مقرر شد، دانشجویان به تحصیل بازگردند، چرا که در آینده به مدرک تحصیلی معتبر نیاز دارند و صدور این مدارک باید مطابق با فرآیند‌ها و مراحل قانونی ده‌گانه و یازده‌گانه انجام شود.

وی در ادامه اظهار داشت: در جلسه مطرح شد که واحد‌های بین‌الملل دانشگاه پیام نور صرفاً برای ۳۴ رشته مجوز گسترش داشته‌اند، اما در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، حدود ۱۲۴ تا ۱۲۸ رشته بدون اخذ مجوز‌های لازم دایر شده‌اند. وضعیت مجوز رشته‌های تحصیلی دانشجویان این واحد‌ها در دوره‌های گذشته نیز با ابهام همراه بوده است، بنابراین تخلفی از سوی دانشجویان دانشگاه انجام نگرفته است.

عظیمی‌راد با بیان اینکه در همان نشست پیشنهاد شد موضوع افزایش رشته‌های جدید ابتدا در شورای گسترش و سپس در هیأت عالی تجدیدنظر بررسی شود، تصریح کرد: اگرچه شخصاً همچنان دیدگاه انتقادی نسبت به این موضوع دارم، اما با نظر جمعی مقرر شد، هیأت عالی تجدیدنظر تشکیل شود. در این زمینه تأکید شد که بررسی‌ها باید دقیق، شفاف و منطبق با ضوابط باشد و تصمیم‌گیری‌ها به‌صورت یک‌جانبه انجام نشود تا امکان جمع‌بندی نهایی و مسئولانه فراهم شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش با اشاره به پیگیری مجدد انجام‌شده برای تعیین تکلیف دانشجویان ارشد و دکتری پیام نور از وزارت علوم، گفت: طبق اطلاعات واصله، به دلیل عدم حضور شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست یادشده، جلسه به حد نصاب نرسیده و تشکیل نشده است. با پیگیری‌های لازم مقرر شد، جلسه هیأت عالی تجدیدنظر هفته آینده برگزار شود؛ انتظار می‌رود در این جلسه، مصوباتی که پیش‌تر اعلام شده و در جهت منافع دانشگاه و دانشجویان بوده، مجدداً مورد تأیید قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه موضوع توسط سازمان بازرسی نیز به‌صورت ویژه پیگیری شده است، خاطرنشان کرد: در ترم اول سال ۱۴۰۱ به دانشجویان اعلام شده بود که دانشگاه در برخی رشته‌ها مرتکب تخلف شده و ادامه تحصیل در آن رشته‌ها فاقد مجوز قانونی است و دانشگاه موظف به تبعیت از این اعلام بوده است. با این حال، دانشگاه مسیر را مسدود نکرده و امکان ادامه تحصیل را فراهم کرده که همین موضوع موجب بروز مشکلات بعدی شده؛ مید می‌رود با تصمیمات پیش‌رو، این مسئله به‌صورت اصولی و قانونی تعیین تکلیف شود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یلدا، خداحافظی پاییز نیست، یک جشن ملی است
محکومیت قاچاقچی ۱۹ گونی پوشاک خارجی در ارومیه
انتقاد امام جمعه سنندج از قمار در آیین‌های شب یلدا
مرگ راهدار ماسالی بر اثر سانحه رانندگی حین انجام مأموریت
راه‌اندازی مرکز اسناد ملی در آذربایجان‌غربی ضروری است
نهایی‌شدن لایحه سازمان ملی مهاجرت در یزد؛ تعیین تکلیف اشتغال، مالیات و یارانه اتباع خارجی
دشمن در عرصه جدید جنگ ارزش‌های اسلامی را نشانه گرفته است 
هدیه پاییزی آسمان به شیرازی‌ها ؛ ۶۷ میلی متر باران ، ۳ سانتی متر برف
رژیم غاصب صهیونیستی با نفرت جهانی مواجه شده است
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره انتشار اخبار و مصاحبه علیه آبی‌ها
اوضاع متشنج در بنگلادش
آماده‌باش ۱۱۰۰ نیروی اورژانس خوزستان در طرح زمستانی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان از همراهی مردم استان در وداع با آیت‌الله شاهچراغی
رانندگان از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند
لزوم اهتمام دولتمردان به ارتقا ارزش پول ملی
شش ماه پس از شهادت سردار نجفی ، «اسرا» آمد
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد
مقاومت رمز پیروزی ملت ایران است
تمامی محور‌های مواصلاتی دلگان مسدود شدند
واژگونی پراید در محور فیروزآباد–شیراز با یک فوتی و ۵ مصدوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)