• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۹۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
کرمان » سیاسی

درس مشترک همه شهدا و مکتب سلیمانی مقاومت و وحدت است

مشاور عالی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: درس مشترک همه شهدا و مکتب سلیمانی، مقاومت و وحدت است.

درس مشترک همه شهدا و مکتب سلیمانی مقاومت و وحدت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان سردار محمدرضا نقدی در مراسم گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جیرفت گفت: این یادواره ادامه مسیر و امتداد حرکت شهداست و باید از این فرصت برای انتقال پیام شهدا به نسل‌های آینده استفاده کرد.

وی با اشاره به نقش برجسته شهرستان ولایت‌مدار جیرفت در دوران دفاع مقدس افزود: این شهرستان ۴۴۹ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده و لحظه لحظه زندگی هر یک از این شهدا سرشار از درس و پیام برای امروز و فردای جامعه است.

نقدی با بیان اینکه دفاع مقدس باید به درستی برای نسل جدید معرفی شود، تصریح کرد: اگر فرهنگ ایثار و مقاومت به جوانان منتقل نشود، دشمن تلاش می‌کند روایت تحریف شده خود را جایگزین حقیقت کند.

مشاور عالی فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به شخصیت شهید سلیمانی گفت: این شهید بزرگوار با شجاعت، ایمان راسخ و اخلاص بی‌نظیر پیروزی‌های درخشانی را رقم زد و آنچه نام او را هر روز ماندگارتر می‌کند، اخلاص واقعی او برای خدا بود.

وی افزود: وصیت‌نامه شهدا به ویژه وصیت‌نامه شهید سلیمانی باید بار‌ها خوانده و مرور شود چرا که آخرین توصیه‌ها و عصاره تفکر و تجربه آنان در این نوشته‌ها نهفته است. مهمترین نکته‌ای که از وصیت‌نامه شهید سلیمانی به دست می‌آید یک خواسته مشترک از همه مردم است و آن رها نکردن خیمه ولایت است.

نقدی ادامه داد: شهید سلیمانی تاکید داشت در اصول مراقبت شود و رهبر انقلاب همچون جان عزیز شمرده شود و حرکت ایشان حرکت مقدسات دانسته و به مردم کرمان نیز سفارش کرده بود که همواره با ولایت بمانند.

وی با اشاره به اینکه هیچ کدام از ما در آزمونی به سختی آزمون حاج قاسم سلیمانی قرار نگرفتیم، گفت: شهادت برای او پاداش الهی بود و خداوند به وعده خود درباره این مجاهد صادق عمل کرد.

مشاور عالی فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی دانشمندان و مراکز ما را هدف قرار دادند، اما باز هم شکست خوردند، افزود: خود دشمنان اعتراف کردند که در جنگ با ایران شکست خورده‌اند و قمار بزرگی را باختند.

وی تصریح کرد: آمریکا بازنده تمام میدان‌هایی بود که سردار سلیمانی مرد میدان آنها بود و اگر ملتی از جنگ و مقاومت بترسد، سرنوشتش مانند کشور‌هایی خواهد شد که زیر سلطه دشمنان قرار گرفتند.

نقدی تاکید کرد که راه دفاع جمهوری اسلامی ایران، ایستادگی محکم و مقتدرانه است و دستور قرآن نیز مقابله با تجاوز دشمن است و باید با عظمت و قدرت ایستاد.

وی با بیان اینکه امروز قرن اراده ملت‌هاست؛ گفت: ملت‌ها بیدار شده‌اند و مقاومت در برابر دشمن همچون کوه ایستاده است و این بیداری محدود به جهان اسلام نیست. بلکه حتی جریان گ‌های مقاومت مسیحی نیز در کنار مقاومت اسلامی شکل گرفته‌اند.

مشاور عالی فرمانده سپاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: درس مشترک همه شهدا و مکتب سلیمانی، مقاومت و وحدت است و تا زمانی که وحدت برقرار باشد، هیچ دشمنی جرات حمله نخواهد داشت.

وی افزود: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که دشمن دیگر جرات مداخله و حمله ندارد. پیروزی از آن ملت ایران است و همه باید هوشیار و بیدار باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چین همچنان در صدر کشورهای مخترع جهان
اجرای طرح هادی و مقاوم سازی مسکن روستایی در همدان
تلاش برای ارتقای بلوک‌های زایمان بیمارستانی
جاده چالوس از ساعت ۱۲ یکطرفه می‌شود
وزیران راه، اقتصاد و امور خارجه به کمیسیون عمران می روند
تعلیق موقت اجرای حکم مهدیه اسفندیاری در فرانسه
ماه ضیافت الهی و رونق سفره‌های ساده افطاری درچهارمحال و بختیاری
پرداخت ۹۸۰ میلیارد ریال تسهیلات به تعاونی‌های مسکن خراسان شمالی
رقابت دانش آموزان بیضایی در مسابقات فوتسال
فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای در ایران ادامه دارد
وقوع زمین لرزه در شهرستان مسجدسلیمان
مرد میدان شهید علیرضا ربیعی از فاروج
۸ نیروی افغان در درگیری با پاکستان کشته شدند
شهید غازی، ستاره فوتبال و فرمانده محجوب در جنگ
آغاز عملیات مبارزه با سن غلات در مزارع لرستان
نجات و احیای بازیکن فوتسال در فردوس 
حمایت از سرمایه‌گذاران خوروبیابانک در اولویت استان
واگذاری بیش از ۱۶ هزار انشعاب جدید آب در حوزۀ شهری و روستایی گیلان
تملک بیش از ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک تخصصی مبلمان منبت ملایر
دیدار زردپوشان شیرازی با صدرنشین لیگ برتر فوتبال، امشب در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)