• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۸۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
سیاسی » رهبری

رهبر انقلاب: حرکت میلیونی ملت ایران کمر فتنه را شکست

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ملت ایران کمر فتنه را شکست، گفتند: ملت ایران با حرکت میلیونی خود در روز ۲۲ دی، این روز را به روزی تاریخی در کتاب افتخارات فراوان خود تبدیل کرد و با کوبیدن مشتی محکم بر دهان پُر گوی مدعیان، فتنه را خواباند.

دیدار هزاران نفر از قشر‌های مختلف مردم با رهبر انقلاب

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در خجسته عید شریف مبعث، در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم با اشاره به ظرفیت عظیم اسلام برای ایجاد تحولی مانند صدر اسلام در جامعه امروز بشری و تبدیل جوامع گرفتارِ جاهلیت و ظلم و زور و ترس و استکبار به جوامع برخوردار از صلاح و نجات و شرافت، به تبیین ابعاد فتنه اخیر و مواضع جمهوری اسلامی در مقابل طراحان و مشوّقان این فتنه آمریکایی پرداختند و با تجلیل از حرکت ملت در روز تاریخی ۲۲ دی، تأکید کردند: ملت ایران کمر فتنه را شکست اما باید ماهیت و اهداف این فتنه و عوامل «آموزش‌دیده» و «بازی‌خورده» آن را به خوبی شناخت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تبریک مهمترین عید تاریخ بشر به «ملت ایران، امت اسلامی و همه آزادیخواهان جهان»، بعثت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام را روز تولد قرآن، آگاهی بشر از برنامه الهی تربیت انسان کامل، شروع تمدن اسلامی و روز برافراشته‌شدن پرچم عدل و برادری و برابری خواندند و افزودند: البته درک فضائل مبعث از توان امثال ما فراتر است و باید از زبان امیرمومنان (ع) بیان و با مطالعه نهج‌البلاغه درک شود.

ایشان در تشریح قدرت انسان‌سازی و تمدن‌سازی اسلام، به ویژگی‌های عربستانِ قبل از بعثت از جمله انحطاط و فساد اخلاقی، جاهلیت فراگیر، شقاوت، ظلم، زورگویی، تکبر، تعصب، نادانی و بی‌عدالتی و تبعیض عمیق اشاره کردند و گفتند: پیامبر (ص) براساس وحی و برنامه الهیِ متکی بر عقل و ایمان از چنین مردم عقب‌مانده و منحطّی، انسان‌هایی باشرافتِ مثال‌زدنی مانند «ابوذر و عمار و مقداد» تربیت کرد و این ظرفیت بی‌نظیر اسلام، امروز هم می‌تواند تحول‌آفرین باشد.

رهبر انقلاب بسیاری از جوامع بشریِ امروز به‌خصوص جوامع غربی را با وجود ظاهر و ادبیات متفاوت با دوران جاهلیت، گرفتار همان فسادهای عمیق اخلاقی، ظلم و بی‌عدالتی و زورگویی و استکبار دانستند و گفتند: اسلام و مسلمانانِ مومن و معتقد می‌توانند دنیای امروز را از سراشیبی سقوط به دره تباهی و فساد به سمت قله‌های صلاح و نجات و شرافت، و از سمت جهنم به سوی بهشت ببرند، به شرط آنکه با ایمان عمیق وعمومی عمل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با استناد به آیه «وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُؤمِنین»، افزودند: شرط اصلی توانایی مسلمانان در نجات بشریت، «ایمان ابوذری» است؛ البته در جمهوری اسلامی به صورت فردی در میان شهیدان نامدار و یا حتی شهیدان گمنام، انسان‌های ابوذرگونه داشته‌ایم اما مهم این است که چنین ایمانی، جامعه را فراگیرد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دوم سخنان‌شان با اشاره به فتنه اخیر که مردم را قدری دچار اذیت و آزار کرد و به کشور ضررهایی رساند، گفتند: این فتنه به توفیق الهی و به‌دست «ملت، مسئولان و مأموران کاربلد» خاموش شد اما باید بدانیم که ماهیت فتنه چه بود و چرا ایجاد شد؛ اجزای آن چه کسانی بودند و رفتار ما در مقابل دشمن چگونه خواهد بود؟

ایشان ماهیت فتنه اخیر را آمریکایی خواندند و در تبیین هدف اصلی آمریکایی‌ها در توطئه‌های گوناگون، گفتند: هدف و سیاست مستمر آمریکا - و نه فقط رئیس‌جمهور فعلی آن-، بلعیدن ایران و بازگرداندن سلطه نظامی، سیاسی و اقتصادی خود بر کشور ماست؛ چرا که کشوری با این وسعت، جمعیت، امکانات و پیشرفت‌های علمی و فناوری آن هم در چنین مرکز حساس جغرافیایی، برای آنها قابل تحمل نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رهبر انقلاب سطح مداخلات مقام‌های غربی در فتنه‌های قبلی را غالباً محدود به عناصر مطبوعاتی و سیاسیون درجه دوم برشمردند و افزودند: اما خصوصیت فتنه اخیر این بود که شخص رئیس‌جمهور آمریکا، شخصاً در آن دخالت کرد، حرف زد، تهدید کرد و با تشویق فتنه‌گران به آنها پیغام داد که جلو بروید، نترسید و ما از شما حمایت نظامی می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا را که از تخریبگران و آدم‌کُش‌ها به عنوان ملت ایران یاد کرد، تهمتی بزرگ به ملت خواندند و گفتند: رئیس‌جمهور آمریکا آشکارا فتنه‌گران را تشویق کرد و در پشت صحنه هم، آمریکا و رژیم صهیونیستی کمک‌هایی به آنها کردند؛ بنابراین ما رئیس‌جمهور آمریکا را مجرم می‌دانیم، هم به خاطر تلفات و خسارت‌ها و هم به علت تهمتی که به ملت ایران زد.

ایشان در تبیین جنس عوامل میدانی فتنه، گفتند: عوامل فعال در صحنه دو دسته بودند؛ یک دسته که دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل با دقت انتخاب کرده بودند و علاوه بر پول هنگفت، به آنها درباره مسائلی از قبیل چگونگی حرکت، آتش زدن، ایجاد ترس و فرار از دست پلیس آموزش داده بودند که تعداد زیادی از این عوامل خبیث و مجرم با کار خوب نیروهای انتظامی و امنیتی بازداشت شده‌اند.
رهبر انقلاب دسته دوم از عوامل میدانی فتنه را نوجوانان و جوانانی تحت تأثیر دسته اول دانستند و افزودند: این دسته با رژیم صهیونیستی یا دستگاه های جاسوسی ارتباطی نداشتند، بلکه افراد خامی بودند که سردسته‌ها آنها را تحت تأثیر قرار می دادند و با ایجاد هیجان، دست به کارها و شیطنت‌هایی زدند که نباید می‌زدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: اینها پیاده‌نظام و مأموریتشان، حمله به اماکن، منازل، ادارات و مراکز صنعتی بود و متأسفانه «عوامل نادان و ناآگاه» با سردستگی «عوامل خبیث و آموزش‌دیده» کارهای بد و جنایات بزرگ و زیادی همچون تخریب ۲۵۰ مسجد، تخریب بیش از ۲۵۰ مرکز آموزشی و علمی و آسیب زدن به مراکز صنعت برق، بانک ها، مجموعه‌های درمانی و فروشگاه‌های ارزاق عمومی انجام دادند و با آسیب زدن به مردم، چند هزار نفر از آنها را به قتل رساندند.

ایشان با اشاره به اقدامات به شدت غیرانسانی و کاملاً وحشیانه همچون محصور کردن و زنده سوزاندن تعدادی از جوانان در یک مسجد و یا کشتن دختر سه ساله و مرد و زن بی‌دفاع و بی‌گناه خاطرنشان کردند: این کارها بخشی از نقشه‌ی از پیش آماده‌شده فتنه بود و آنها مجهز به سلاح سرد و همچنین سلاح‌های گرم بودند که از خارج کشور وارد و بین عناصر فتنه برای انجام چنین جنایاتی توزیع شده بود.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ملت ایران کمر فتنه را شکست، گفتند: ملت ایران با حرکت میلیونی خود در روز ۲۲ دی، این روز را به روزی تاریخی در کتاب افتخارات فراوان خود تبدیل کرد و با کوبیدن مشتی محکم بر دهان پُر گوی مدعیان، فتنه را خواباند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایشان، بزرگ‌نمایی جمعیت معدود فتنه‌گران در مطبوعات و خبرگزاری‌های جهانی وابسته به صهیونیست‌ها و در مقابل، انکار و یا کوچک‌نمایی جمعیت عظیم مردم ایران در ۲۲ دی را ناشی از عادات همیشگی آنها خواندند و گفتند: واقعیت با این کارها تغییر نمی‌کند. واقعیت همان است که ملت به چشم خود در تهران و شهرهای دیگر مشاهده کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شکست آمریکا به دست ملت ایران در فتنه اخیر را در ادامه شکست آمریکا و صهیون در جنگ ۱۲ روزه برشمردند و گفتند: آنها این فتنه را با مقدمات فراوان برای کارهای بزرگ‌تر راه انداختند که البته ملت فتنه را خاموش کرد اما این کافی نیست و آمریکا باید پاسخگوی اقدامات خود باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایشان دستگاه های مسئول از جمله وزارت امور خارجه را موظف به پیگیری جرائم اخیر آمریکا دانستند و گفتند: ما کشور را به سوی جنگ نمی‌بریم اما مجرمان داخلی و بدتر از آنها مجرمان بین‌المللی را رها نمی‌کنیم؛ این کار باید با شیوه‌های خود و روش درست دنبال شود.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: به توفیق الهی، ملت ایران همانطور که کمر فتنه را شکست کمر فتنه‌گر را هم باید بشکند.

ایشان در بخش پایانی سخنانشان با اشاره به جان‌فشانی و فداکاری شبانه‌روزی مسئولان و نیروهای انتظامی، امنیتی، سپاه و بسیج در مبارزه پیروز با فتنه آمریکایی- صهیونی، افزودند: مسئولان کشور همگی همکاری کردند و ملت نیز حرف آخر را زد و با وحدت خود، کار را به‌طور قاطع تمام کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تکرار توصیه همیشگی مبنی بر حفظ وحدت بین مردم، گفتند: دعواهای جناحی، سیاسی و خطی نباید بین مردم رواج یابد و همه باید در دفاع از نظام اسلامی و ایران عزیز با هم و در کنار هم و یکی باشیم.

ایشان با اشاره به تلاش‌های مسئولان بخش‌های مختلف و فعالیت رئیس‌جمهور و دیگر رؤسای کشور در وسط میدان، افزودند: نباید اینگونه باشد که برخی با بی‌اطلاعی از فعالیت‌ها صرفاً ایراد بگیرند؛ من از اینکه به رؤسای کشور، به رئیس‌جمهور و دیگران در چنین شرایط مهم بین‌المللی و داخلی اهانت شود، به شدت پرهیز می‌دهم و افرادی را که ممکن است در مجلس یا بیرون از آن باشند از این کار نهی و منع می‌کنم.
رهبر انقلاب با تأکید بر قدردانی از مسئولانی که در وقت چنین حادثه‌ای برای کشور، در میدان و در کنار مردم قرار دارند، گفتند: در گذشته گاهی مسئولانی بودند که از میدان و مردم کناره می‌گرفتند یا حتی علیه مردم حرفی هم می‌زدند اما این بار مسئولان در کنار مردم و با مردم حرکت و با همان هدف تلاش کردند که از این روحیه باید قدرشناسی شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با توصیه مؤکد به اینکه بگذارید شخص رئیس‌جمهور و دیگر رؤسای قوا کار و تلاش خود و خدمت بزرگی را که برعهده دارند انجام دهند، افزودند: البته وضع اقتصادی وضع خوبی نیست و معیشت مردم واقعاً مشکل دارد؛ مسئولان دولتی باید در بعضی بخش‌ها همچون «تأمین کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی» و تأمین ارزاق و کالای مورد نیاز مردم، با جدیت بیشتر و دو برابر همیشه کار کنند که اگر مردم و مسئولان به وظایف خود درست عمل کنند، پروردگار حتماً به کار برکت خواهد داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)