• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۹۵۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث

خسارت بیش از ۴۰۰ میلیارد تومانی به هلال‌احمر در اغتشاشات اخیر

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به برآورد اولیه خسارات واردشده به هلال احمر، گفت: در اغتشاشات اخیر یک نفر شهید و بیش از ۲۵ نفر از نیرو‌های ما مجروح شدند.

بابک محمودی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در خصوص میزان خسارت‌های سازمان هلال احمر در اغتشاشات اخیر، گفت: جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران به‌ عنوان یکی از پنج جمعیت بزرگ و فعال جهان، همواره در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی نقش‌آفرین بوده و بدون در نظر گرفتن دین، مذهب، قومیت و نژاد، در خدمت همه انسان‌ها قرار دارد. در دو سال گذشته، جمعیت هلال‌احمر در چهار عملیات بین‌المللی حضور فعال داشته است. در برخی از این عملیات‌ها، تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران، هلال‌احمر بوده است؛ از جمله در زلزله افغانستان که بلافاصله نیرو‌های ما اعزام شدند و خدمات گسترده‌ای به مردم آسیب‌دیده ارائه دادند. همچنین در سیل لیبی، با وجود شرایط بسیار پرتنش و ناامن، امدادگران ما بدون تأخیر در محل حاضر شدند و به سیل‌زدگان خدمت‌رسانی کردند.
 
وی ادامه داد: این اقدامات، ریشه در نگاه الهی و انسانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مقوله انسان و کمک به انسان دارد. امروز جمعیت هلال‌احمر بیش از ۶ هزار دستگاه خودروی امدادی در کشور در اختیار دارد و یکی از بزرگ‌ترین ناوگان‌های امدادی دنیا محسوب می‌شود. همچنین بیش از ۲۴ فروند بالگرد تخصصی امداد و نجات و بیش از ۲۵ پایگاه نجات ساحلی فعال داریم که تنها در دو سال گذشته، عملیات‌های ساحلی در شمال کشور منجر به کاهش بیش از ۷۰ درصدی تلفات شده است.
 
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر بیان کرد: در اغتشاشات اخیر، جمعیت هلال‌احمر نیز دچار آسیب‌های جدی شد. بیش از ۱۴ مرکز شهری، شامل انبار‌ها و مراکز امدادی، مورد تخریب قرار گرفت و حدود ۱۱ دستگاه خودروی تخصصی امداد و نجات به‌طور جدی آسیب دید و از چرخه عملیاتی خارج شد. این خودروها، کاملاً تخصصی و دارای علائم مشخص امدادی بودند و در جاده‌ها، حوادث کوهستانی و سیلاب‌ها به کمک مردم می‌آمدند. تعرض به چنین تجهیزات و مراکزی، چیزی جز یک دسیسه سازمان‌یافته از سوی دشمنان ملت ایران، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمی‌تواند باشد.
 
وی با اشاره به اینکه برآورد اولیه خسارات واردشده تاکنون بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان است، تصریح کرد: خسارتی که باید مجدداً از محل منابع عمومی و کمک‌های مردمی جبران شود. بسیاری از این تجهیزات در مناطق پرحادثه کشور مستقر بودند و خروج آنها از چرخه عملیاتی، مستقیماً مردم را متضرر کرده است. اولین کسانی که از این آسیب‌ها لطمه می‌بینند، خود مردم هستند.
 
وی با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس، بیش از ۳۱۰۰ شهید امدادگر تقدیم کرده است، افزود: امدادگرانی که بدون سلاح و تنها با یک کیف امدادی و برانکارد، جان خود را برای نجات دیگران به خطر انداختند. ما در این ایام نیز یک شهید عزیز تقدیم کردیم و بیش از ۲۵ نفر از نیرو‌های ما مجروح شدند که هم‌اکنون در حال طی مراحل درمان هستند. یکی از شهر‌هایی که بیشترین آسیب را دید، شهرستان ایذه بود؛ جایی که ساختمان اداری، خودرو‌های عملیاتی و انبار امدادی ما تخریب شد. این انبار‌ها محل نگهداری اقلام حیاتی مانند مواد غذایی، چادر و پتو برای عشایر و مردم مناطق حادثه‌خیز بودند. بخش عمده این تجهیزات از محل کمک‌های مردمی و موقوفات تأمین شده است.
 
محمودی ادامه داد: در کنار حمایت‌های مردمی، دولت‌های جمهوری اسلامی طی ۴۷ سال گذشته همواره توجه ویژه‌ای به حوزه امداد و نجات داشته‌اند. در دولت شهید آیت‌الله رئیسی، نزدیک به هزار دستگاه خودروی امدادی خریداری شد و در نخستین دستور اجرایی دولت آقای دکتر پزشکیان نیز خرید ۱۵۰۰ دستگاه خودروی عملیاتی دیگر ابلاغ شد. همچنین در حال برنامه‌ریزی برای خرید بالگرد‌های امدادی با قابلیت پرواز شب هستیم تا بتوانیم خدمات امدادی را به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه ارائه دهیم.
 
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در پایان تاکید کرد: خدمات امداد و نجات در ایران، برخلاف بسیاری از کشور‌های جهان، کاملاً رایگان است و این موضوع مایه افتخار نظام جمهوری اسلامی است. در پایان تأکید می‌کنم که جایگزینی تجهیزات آسیب‌دیده، به‌ دلیل تخصصی بودن آنها، نیازمند زمان و هزینه بسیار بالاست و به‌سرعت امکان‌پذیر نیست. با این حال، با توکل به خدا و همراهی مردم عزیز، تلاش خواهیم کرد هرچه سریع‌تر توان امدادی کشور را بازسازی کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)